Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doti77

stosowanie kosmetyków MARY KAY

Polecane posty

Gość doti77

witam, kto uzywa kosmetykow firmy MARY KAY? co o nich sadzicie? czy sa przeznaczone do cery naczynkowej, z rozszerzonymi porami, zaskornikami ? piszcie co sadzicie...

Gość nikt nie wie
a czy Ty przypadkiem nie jesteś konsultantką tej firmy?

Gość doti77
jestem, ale zdania sa podzielone co do stosowania tych kosmetykow, dlatego chce wiecej opinii na ich temat.

Przekonaj się sama o jakości produktów Mary Kay i wystaw opinie! Ja ich uzywam ponad 3 lata. Już nie musisz oszczędzać na dobre kosmetyki do pielęgnacji czy makijażu! Wystarczy, że pomożesz mi zorganizować Spotkanie Kosmetyczne Mary Kay. To ja przyjadę do Ciebie, więc nie martw się miejskim tłumem, hałasem czy parkingiem. Skontaktuj się ze mną, by umówić się na spotkanie. To jest piękno, na które Cię stać! W Mary Kay nie ma regionalizacji pracuje na terenie całej Polski, mieszkam obecnie w Warszawie. te. 0608-339-833

Gość gośćMartynaM
Ja dużo ostatnio o tej firmie czytałam, ponieważ chcę zostać ich konsultantką, np tu: http://opinieomlm.pl/firma-mlm/mary-kay/ . Kosmetyki stosowałam niektóre i były ok.

Gość dolores

Używałam kilku ich kosmetyków i dla mnie wszystkie były ok. Sama w domu mam ich podkład, a moja siostra zamówiła potrójne cienie i obie jesteśmy nimi zachwycone. Jej koleżanka jest konsultantką MaryKay i tak nawet sama się nad tym zastanawiałam. Spotkania co jakiś czas dotyczące kosmetyków, cery i pielęgnacji, wsparcie w całym rozwoju zawodowym, no i można dorobić a na kosmetykach to czysta przyjemność 🙂 Któraś z was jest konsultantka i może trochę powiedzieć na temat ?

Gość Marinka

To jest przede wszystkim wygodny i przyjemny sposób na zarabianie, jeżeli chcesz do niego podejść na serio. Jestem blisko tematu, bo moja siostra jest już parę lat w Mary Kay i jest to jej główne źródło dochodu. Co chciałabyś wiedzieć? 🙂

Gość faithaa

Mnie wciągnęła koleżanka, ona już od paru lat nie sprzedaje ale regularnie ode mnie zamawia. Nie sprzedaję dużych ilości ale zawsze to jakiś dodatkowy dochód i okazja żeby się spotkać z koleżankami, bo aktualnie jestem na macierzyńskim.

Gość Iguana

Jak wygląda kwestia tych pokazów? Bardzo chciałabym zdobyć wiedzę i się faktycznie rozwijać. Kosmetyki jak pisałam używam bardzo chętnie i moje koleżanki też, więc dla mnie to dobry start.

Gość Halszka

Najlepiej będzie jak po prostu umówisz się i przyjdziesz. Będzie okazja zobaczyć, jak wygląda spotkani i zapytać o wszystko, co Cię interesuje. A przy okazji zapoznasz się bliżej z kosmetykami.

Ja jestem niezależną konsultantką Mary Kay. Działam w całej Polsce. To, co lubię w Mary Kay, to dobrej jakości kosmetyki i możliwość zarabiania.

Co robi Niezależna Konsultantka Mary Kay?

-doradza klientkom w doborze kosmetyków,

-robi spotkania kosmetyczne,

-sprzedaje kosmetyki swoim klientkom,

-działa w Internecie.

Gość wiktoria90

Czy jakieś koszty trzeba ponieść na początek? Jak to wygląda? U mnie w okolicy nie ma konsultantek, więc może byłaby to moja szansa na jakiś mały własny biznes.

Gość Beczni

Wiesz co, na początek kupujesz zestaw startowy, ale spokojnie, bo jeśli w ciągu miesiąca zdecydujesz, że to jednak nie dla Ciebie, że nie masz wystarczająco dużo czasu itp., dostajesz 100% zwrotu. Później, jeśli podejmiesz taką decyzję w ciągu roku, to dostaniesz 90% zwrotu, dlatego tak naprawdę ponosisz niewielkie koszty i żadne ryzyko 🙂

Skoro mało jest konsultantek w Twoim mieście to jak najbardziej idź w to! Mogę Ci w tym pomóc, wystarczy że skontaktujesz się ze mną. 🙂