Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ika0011

CO TO MOŻE BYĆ?

Polecane posty

PROSZĘ O PORADY I OPINIE JAKIE OBJAWY WYKRYWAJĄ ENDOMETRIOZĘ? JAKIE MAM ZROBIĆ BADANIA W RAZIE GDYBY LEKARZ TEGO NIE PODEJRZEWAŁ BO ON NA TE MOJE DOLEGLIWOŚCI TWIERDZI ŻE TO TYŁOZGIĘCIE MACICY CZEKAM NA ODPOWIEDZI

Gość fergie007
a co to jest ?

KOLEŻANKI DROGIE DOWCIPNE JESTEŚCIE ALE SIĘ UŚMIAŁAM A NA POWAŻNIE TO CO TO MOŻE BYĆ BOLESNE OKRESY DŁUGIE TRWAJĄCE OK 7-8 DNI JAK JUŻ LECI TO ZE SKRZEPAMI BRZUCH BOLI I NOGI OGROMNIE WIĘC DROGIE INTERNAUTKI JAKĄ POSTAWICIE DIAGNOZĘ TYLKO PROSZĘ DOWCIPNIE I ZGRYŻLIWIE ŻEBY BYŁO SIĘ Z CZEGO POŚMIAĆ

ika0011 - przepraszam, moja złośliwość miała dotknąć wyłącznie fergie, która zadaje dość głupie pytania. Jak tylko znajdę jakieś pewne informacje na temat endometriozy, to dam znać w tym topicu. Pozdrawiam.

WITAJ MICHALINA ZARAZ WSKAKUJĘ NA TĄ STRONĘ MAM PIETRA BO JUTRO IDĘ DO GIN I CHCĘ GO PRZEKABACIĆ ŻEBY DAŁ MI NA JAKIEŚ BADANIA BO COŚ CZUJĘ ŻE CHYBA TO NIE JEST JEDNAK TO TYŁOZGIĘCIE

WIESZ CO MICHALINA PASUJE JAK CHOLERA TERAZ TO SIĘ DOPIERO ZACZYNAM BAĆ JUTRZEJSZEJ WIZYTY U GIN POZDRAWIAM