Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafal kfkfkfkfkkfff

siemka mam sprawe przetłumaczyc z polskiego na jezyk niemiecki

Polecane posty

Gość rafal kfkfkfkfkkfff

Mieszkam w blokach.Ma cztery pokoje w tym jeden bardzo duży.Mój pokój nie jest za wielki ale go bardzo lubię.Znajduje się komputer wraz z biurkiem oraz telewizor z kinem domowym. Mam duże łóżko i dużą szafę na ciuchy.Kolor pokoju to zielona zieleń bardzo lubię swój pokój.

Ich wohne in einem Blockhaus. Ich habe vier Zimmer, eins davon ist sehr gross. Mein Zimmer ist nicht besonders gross, aber ich mag es sehr. In meinem Zimmer befindet sich Computer und Schreibtisch und Fernsehen mit einem Home-Kino. Ich habe ein grosses Bett und einen grossen Schrank für Klamotten. Die Farbe meines Zimmers ist ein intensives grün, ich mag mein Zimmer sehr.

Mala poprawka: In meinem Zimmer befindet sich Computer mit Schreibtisch und Fernsehen mit einem Home-Kino.

Gość chyba biurko z
komputerem, a nie komputer z biurkiem, to nie za bardzo po polsku, poza tym rodzajniki przy tym biurku i komputerze

Gość agaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
In meinem Zimmer befinden sich Computer, Schreibtisch und Fernseher mit einem Home-Kino. das Fernsehen - telewizja der Fernseher - telewizor