Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfddfd

A MACIE WY WSZYSTKIE CHUDZINKI !!HAHA TERAZ WAS ZATKAŁO CO??

Polecane posty

Gość fdfdfddfd

Angelina Jolie nie odżywia się prawidłowo od wielu miesięcy. Wszystko przez stres, jaki przeżywała w związku z nieuleczalną chorobą swojej matki. Źródło magazynu Star donosi, że piękna aktorka waży zaledwie 53 kilogramy. Osoba mierząca 173 cm powinna ważyć przynajmniej 10 kilogramów więcej. twierdzicie nieraz ze waga 55 kilo dla wzrostu 170 cm jest oki:) smiech na sali ..angelina wyglada juz jak anorektyczka z taka waga..

Gość podniecaj sie dalej
grubasie

Gość heheh dobry ten post
nade mna :)

och tak... tylko ze ja mam dokladnie tyle samo wzrostu co Angelina i tyle samo waze i nie wygladam jak anorektyczka.. jestem szczupla i doskonale sie z tym czuje, a wszystkie wyniki badan mam prawidlowe.. wiec bardzo Cie prosze w imieniu swoim i calej reszty.. marudz sobie gdzie indziej, bo ja jak i pewnie wiele innych dziewczyn dobrze wygladamy i dobrze sie czujemy z takimi wlasnie centymetrami i kilogramami :D 🖐️

Gość wg sennikaaa
jesli ktos wazy 53 do wzrostu 173 cm to juz tragedia..ma ponad 10 kilo niedowagi..

Gość taaaaaaa jasne
bynajmniej nie ma nadwagi :) i nie jest tluscioszkiem buhaha wedlug mnie ta waga i wzrost sa bardzo dobre

eh.. a Wy dalej swoje... tylko tabelki, wykresiki i bzdurne opracowania! wszystko zalezy od INDYWIDUALNEJ budowy ciala. jakos zaden lekarz nie kazal mi wiecej jesc........ :P

Gość a ja mam 171
wzrostu waze 60 kg i zapewniam Cie ze nic by sie nie stalo gdybym schudla te 5 kg

Gość TaKaSaMa_
ja też mam 172 cm i ważę 58kg. chętnie ważyłabym te 5kg mniej.

Gość skad takie rady
akurat ..ona jest jak patyczak

Gość autorka jest zalosna
i tak bardzo zazdrosci szczuplym ze doszukuje sie niewiadomo czego ,tam gdzie tego nie ma i stwarza debilne teorie...... ja mam 170 i waze jakies 54 i nie jestem anorektyczka .Nosze rozmiar 34 lub 36(mam duzy biust),owszem jestem szczupla ale nie chuda....

Gość zadowolona z cialka
175 54 kg :P:P

Gość Do autorki topiku
za dużo Pudelków, a za mało prawdziwych wiadomości Angelina Jolie, NORMALNIE waży 55 kg przy wzroscie 173cm więc ten artykuł jest wyssany z palca tak jak i waga w nim podana, bo gdyby teraz ważyła rzeczywiście 53kg, to jest to tylko 2 kg mniej niż normalnie co ma się nijak do jej wychudzonej obecnie sylwetki ktoś musiał zapełnić rubrykę w Pudelku więc napisał co mu akurat przyszło do głowy, a ty głupia, od razu uwierzyłaś:O żenada

Gość kjkljk
NIEPRAWDA ZE NORMAlnie waqzy 55 BO NORMALNIE WAZY 63 KILOGRAMY ...KIEDYS PISALO W VIVIE O TYM NAWET ..

Gość Do autorki topiku
wiesz, w Vivie i innych gazetkach tego typu piszą różne frazesy, ale cóż skoro dla niektórych to źródło wiedzy... mogę tylko nad tym ubolewać:O

Gość kjkljk
a skad ty do diabla wieez o tym ze wazy 55 ?a to dobre? w jakiej gazetce to czytalas ty ??haha

Gość ja mam 175
i waże 57 i uważam że powinnam przytyć ze 3 kg przynajmniej.

Gość ja mam 175
cały czas się staram ale ciężko...:-(

Gość nelaaa
Ja przy 173 waze 57 kg, jak wazylam 53 to bylam kosciotrup!!!! zalezy kto jak sie czuje , ale to prawda, ze prawidlowa waga to ok 60 kg, kazdy lekarz to powie, a ponizej 55 kg to jest niedowaga!! Jesli jestescie mlode, to nie ma problemu, ale z wiekiem zauwaza sie pewne zmiany jak np. zmarszczki na twarzy itp...

Gość szczuplaaa
Ktos kto wazy 53kg przy 173cm jest kosciotrupem i chyba nikt nie nazwie tego kogos seksownym czy atrakcyjnym. Ja waze 59kg przy wzroscie 176cm i wygladam troche za chudo.

nie jestem kosciotrupem 👄 jestem idealna..:D przykro mi jesli nie umiecie sie z tym pogodzic.. ale to juz nie moj problem! 🖐️

Gość nelaaa
Jaki problem??? To chyba ty masz problem , ktory sie nazywa "samozachwyt" :/

Gość Angelina na pewno wazy
55 kg maks...normalnie ja waze przy 172 cm 62 kg i nie jestem szczupła jestem taka sobie...rozmiar 38, uda i biodra dosc obfite. Z niej to jet laska jak 150!

Gość agusia2626
mam 173 w i wazylam 54 teraz niestety mam 173 w i waze 68 :(

Gość kakaaaaaaa
smieszne to jest co piszecie

Gość ja ważę
56 kg na 173 cm i wcale nie wyglądam jak anorektyczka :P

Gość a ja wam jeszcze raz napiszę
że mam 175 i waże 57 i ważam że powinnam ze 3 kg do 5 kg przytyć. Nie mówię że jestem bardzo chuda ale jestem za szczupła, każdy mi to mówi. To mnie jedynie pociesza, że po urodzeniu dziecka prawdopodobnie przytyję więc nie będę taka całe życie, zresztą mamy to rodzinne:-) I wiecie co dziewczyny: śmieszne jest to co czytam że przy wzr 173 (prawie tyle co ja) waga 53 czy 55 jest ok. Nieprawda i tyle. Jesteście za szczupłe a to jest niezdrowe. Przy wzroście 173 (pomijając gazetowe i książkowe proporcje bo one są do grubokościstych kobiet raczej) powinnyście minimum 58 kg ważyć żeby nie powiedzieć że 60. Może i wyglądacie na szczupłe laski przy takim wzroście i niezbyt ciekawej wadze ale to jest niezdrowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem po sobie i się nie wychwalam swoją wagąi wyglądem chociaż tak jak już powiedziałam do chydych typowo nie należę!!!