Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oxiajki

Chcę Się Pozbyć Włosów Na Zawsze - Jak ?? !!

Polecane posty

Cześć. Mam problem z włoskami w okolicach bikini - są bardzo twarde i czarne. Jest ich mnustwo - z niektórych cebulek wyrastają nawet po trzy włosy( i z dnia na dzień rosna w nowych miejscach - nawet juz są na nogach i to na dużym obszarze) ... Golenie jest bolesne (żyletką) - powoduje krostki - swędzące z ropą :( Wyrywanie jest okropne bo włoski są strasznie grube - Już mam dość - ogolę a po kilku godzinach już cdzuję że troszkę odrosły :/ a już nie wspomnę o lecie gdy np wyjadę na wodę to jeden dzień mogę sie ubrać w bikini - ale juz drugiego dnia jest to nie możliwe - muszę czekać kilka dni żeby móc znów się ich pozbyć - CO ROBIĆ? Mam tego dość ... Czy istnieje sposób pozbycia się na stałe (kosmetyczny czy inny mechaniczny sposób). Próbowałam już mnustwo depilatorów, kremów, plastrów, żyletek, wosków a nawet tej masy cukrowej i NIC Błagam pomóżcie mi

Gość plamkaa
Laser - ale nie w gabinecie kosmetycznym, tylko chirurgii estetycznej.

Ile to kosztuje i gdzie to można zrobić (to laserowo)??????

Czy usunięcie laserowe to jest pozbycie się na zawsze włosów , czy nigdy juz w tym miejscu nie wyrosną???? Czy któś z Was miał ten zabieg ???

a tez jestem zainteresowana.. piszcie, piszcie!!!

Bzium 🌻 mamy ten sam okropny problemik... jak będziesz cos wiedziała nowego to pisz i codziennie tu zaglądaj to bedzuemy rozmawiac o postepach :)

Gość o właśnie
słuchajcie, o co to chodzi z tymi paroma włoskami wyrastającymi z jednej cebulki? Ja także tak mam, wstydziłam zapytać się koleżanek. Myślałam, że to cos dziwnego i nienaturalnego. Ja w odróżnieniu od autorki topiku nie mam wielu włosków, rosną w odstępach do siebie i dość rzadko, ale właśnie po kilka naraz. heh .... strasznie mnie to irytuje Czy to jest nienormalne?

Gość TaKaSaMa_
to nie jest jakieś nienormalne. po prostu niektórzy tak mają.mi np. po wydepilowaniu pozostają zaczerwienione punkciki. sztrasznie mnie to wkurza,bo to nie chce szybko zejść i bardzo brzydko wygląda.a potem wyrastaja też po dwa. latem to jest koszmarne :o

no masakra z tym tez mi rosnie po kilka wloskow z jednej cebulki.. generalnie usuwam to pincetka, ale bajer jest taki, ze czasem usune np 2 wloski a nastepnego dnia rosnie jeszcze ten 3... grr! i rzadko mi sie udaje usunac wszystkie w tym samym czasie, czyli zawsze jest jakis bonus! na szczescie nie wychodza nigdzie na nogi tak ze z bikini nie mam problemow, za to lubia wrastac pod skore i to juz mnie denerwuje w ogole najbardziej! a co do laserow, to wlasnie slyszalam, ze po zabiegu moze byc nawet gorzej- w sensie, ze po jakims czasie odrastaja i sa jeszcze grubsze (tylko czy w naszym przypadku to w ogole mozliwe!?) eh :o

Gość gość
powiem tyle zaden laser i inne nie pomoże wam :D to w naturze człowieka ze ma włosy haha