Maria22 0 Napisano Luty 11, 2007 http://kosmetyki-avon.pl/rozswietlajacy-krem-koloryzujacy-p-819.html Jaki efekt? Jestescie zadowolone? Warto kupic, czy może lepiej dołożyc tdochę i kupic cos lepszego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anika264 Napisano Luty 11, 2007 hej! ja stosuje ten krem. Buzia ma ciemniejszy koloryt, fajnie sie rozprowadza, ale czy rozświetla? przyciemnia owszem. i skóra na początku jest taka przyjemna w dotyku. poźniej sie przyzwyczailam i żadnej rewelki nie widze. Używałam emulsji rozświetlającej z Olay'a- nei brązuje ale efekt rozswietlenia, przynajmniej w moim wypadku jest widoczny.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 11, 2007 ja stosuję odkąd się pojawił w katalogu :) jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa 0 Napisano Luty 11, 2007 dla mnie był beznadziejny - mam cerę mieszaną. może do suchej lepiej się nadaje. on nie rozświetla, tylko nabłyszcza skórę w ten sposób, że wygląda na tłustą. zaś co do koloryzowania, to nierównomiernie się rozprowadza. aha, ale dlaczego pytanie kierujesz tylko do konsultantek Avonu - w Avonie zamawiają też klientki :D chociaż możliwe, że są w mniejszości ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria22 0 Napisano Luty 11, 2007 Do justa, wiem że są też klientki, ale nie zmiesciły mi się w tytule topiku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waleria 0 Napisano Luty 13, 2007 ja dostałam po tym kremie uczulenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach