Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saint-gobain

Jak często kochacie się ze swoimi partnerami?

Polecane posty

Jetem z mężczyzną od ponad 4 lat i uważam że kochamy się za rzadko. Jego zdaniem to tylko na filmach ludzie bzykają się jak króliki. Nie ma między nami już tej namiętności i pożądania jak dawniej. Tłumaczy mi że to nie tylko my tak mamy ale w każdym długotrwałym związku tak jest. A jak jest u was? Jak często się kochacie, jak długo twa wasz związek i czy istnieje pomiędzy wami ta namiętnośc jak na początku czy już się wypaliła. Chcę zrobic porównanie, bo nie mam na tyle bliskich osób żeby je o to spytac.

Gość to ju bylo tyle rzy
poczytaj troche inne topiki a nie zakladaj znowu o tej samej tresi bo i tak nikt Ci nie odpowie , ile razy mozna pisac to samo ? my sie kochamy co 2-3 dni , zadowolona ?

Gość to znowu jaaaaa
MIALO BYC - to juz bylo tyle razy - sorki

Gość jkmy0
my jestesmy ponad 6 lat i kochamy sie codziennie czasami 2,3 razy dziennie ale czasem sa dni ze trzy dni pod rzad sie nie kochamy ale to przeze mnie bo mi sie nie chce on by chcial codziennie albo czasami 2,3razy dziennie

Gość 2 lata razem.
kochamy się codziennie; czasem nawet po kilka razy na dobę oczywiście są też dni bez seksu - ale to podczas choroby itd.

W wyszukiwarce nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. Nie rozumiem skąd w was tyle złości. Ktoś chce się czegoś dowiedziec i tyle, a tu nagle atak. To że wy już pisaliście na ten temat nie oznacza ży każdy uczestnik forum już się wypowiedział. Przy takiej ilości topików nie sposób znaleśc odpowiedź, a i wyszukiwarka doskonała nie jest.

Gość imk.
i ciagle nowi dolaczaja i mogli nie widziec kiedys tego tematu astarzy bywalce sie wkurzaja nikt ci nie kaze tu zagladac

Gość marnowanie czasu
a ja raz na 2 miesiace. Czas zmienic kobiete.

Gość aaa nie wazne
roznie to bywa.czasami codziennie...nawet kilka razy na dzien. jak tylko najdzie nas ochota. teraz mam miesiąc celibatu.ale dam rade;)

Gość _a
jak najczesciej!!! oboje uwielbiamy sex i jest nam razem swietnie, jeszcze ze soba nie mieszkamy, ale jak jestem u niego to bywa ze i 5 razy dziennie.. to niesamowite- ale on daje rade!!!! tylko teraz jestem chorac "tam" i juz od miesiaca nie bylo normalnego sexu.. zaczynam swirowac :o :(:(:(:(:(

my jestesmy razem prawie 3 lata i kochamy sie dziennie, nawet po kilka razy... ale oczywiscie jak i u wszystkich sa rowniez dni bez seksu.. :)

Gość VagOrAn
moralnie banalnie pobożnie

Gość VagOrAn
m-Oralnie b-Analnie po-Dzienniku TV :classic_cool:🖐️

Po Dzienniku TV, ale przed Ziarnem, by obowiązków nie przybyło 🖐️

Gość Sabina_z_Lublina
Ja z moimi partnerami kocham się codziennie, ale nie wiedzą o sobie nawzajem.

Gość koteczka27
no dzisiaj to już 4 razy było :):)