Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukrecja.

Diety od jutra 12.02 zapraszam!

Polecane posty

17 lat, ucze sie w liceum kierunek geografia-historia ale zwany humanistycznym (kto mi kazal tam isc jak nienawidze tych przedmiotow :/ -głupota to moja cecha :( ) Obecnie w luźnym zwiakzu pod kazdym wzgledem... Pozdrawiam

No to teraz troszkę o mnie: Mam 19lat, jestem w klasie maturalnej o profilu matematyczno-fizycznym :) Za niecałe 3miesiące maturka ehh! :) Obecnie mam ferie:), prawie codzien spotykam sie z moim Ukochanym, z ktorym jestem już roczek :D Narazie chyba to wszystko:) Pozdrawiam :) Disco Bee , co studiujesz?:)

Lukrecjo, dzięki za rozwianie wątpliwości, zaczynam jutro, bo dzisiaj jestem już po sniadaniu (jabłko, kawa, niestety trzy herbatniki (spore) ale za to obiadu nie będzie) nie wiem, czy mi smakuje melasa, chodzi bardziej o względy prakyczne, po prostu tutaj gdzie mieszkam na pewno nie dostanę syropu klonowego jeszcze nie próbowałam, jak będzie smakować ta lemoniada, ale jak by nie wyszło i tak się cieszę, bo wierzę, ze będą efkty :-D a przy Was młodych dziewczynkach to ja już niemal weteranka (po trzydziestce), chociaż wyglądam młodo, a dwaj mężczyźni z którymi się spotykałam w ostatnich latach nazywali mnie często "laską", oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu :-D

Ja mam lat 19,5 chociaż wszyscy mi dają mniej niestety...(dopiero później będe sie z tego cieszyc)studiuję dziennie chociaz płatnie ah;/...a teraz podobnie jak Yuki mam ferie:))

Hej, ja mam 22 lata, studiuję 2 kierunki - prawo i administrację na UJ (obydwa dziennie). Z moim chłopakiem jestem już 2 lata, mieszkamy bardzo blisko siebie i nawet uczymy sie razem :) A najgorsze jest to, ze on jet bardzo chudy i ja chce go dokarmiać :P A że ja świetnie gotuję (cóż za skromność) to nie ma mowy zebym nie zjadla tego, co ugotuję :P Ale on jest sportowcem, wiec mnie mobilizuje do ćwiczen.

carmellova---> Studiowałam prawo na UŚ, ale nie wyszło:) Musisz mieć pojemny mózg:D, żeby tyle ogarnąć;), ja niestety nie mam i czasu i chęci, zreszta europeistyka mi sie podoba:)

dico bee jestem jak najbardziej normalna ;p moim ulubionym zajęciem jest ...chodzenie na zakupy :D Wiecie ile kalorii można zgubić przez 7 godzin ? :D No i jazda na rowerku :) A podobno od myślenia też się spala kalorie, więc uparłam się i mam stypendia naukowe na 2 kierunkach :D A europeistyka jest podobno bardzo rozwijająca, pewnie wybralabym ją jako 3 kierunek, ale wtedy nie mialabym juz kiedy ułożyć wlosów i zrobić make-upu :)

Carmellova, super z Ciebie dziewczyna! :-) ja też skończyłam dwa kierunki, no ale pomimo stypendiów naukowych, nie umywam się do Ciebie, bo zajęło mi to 11 lat :-D

Gość monik123
do lukrecji--- a ile razy dziennie pije sie tą lemoniade??

Carmellova---> Ja też walczę o stypendium:) Dlatego te dwa ostatnie egzaminy muszą mi dobrze pójśc:) Bo inaczej mogę pomarzyć:P

a ja mam lat 24 i koncze wlasnie filologie slowianska. cale dnie teraz spedzam na pisaniu pracy magisterskiej lub siedzeniu w bibliotece. dlatego tez wszedzie gdzie moge to chodze pieszo :) z moim menem jestem juz ponad 2,5 roku i dzieki mojej super kuchni ;) z kurczaczka zmienil sie w prawdziwego koguta :) dlatego tez nie moge liczyc kalorii, rezygnuje wiec z samych weglowodanow i nie chodze glodna a waga spada. pozdrowionka!!! :)

Gość Lukrecja.
monik123> lemoniade pijesz minimum 5, a maksimum i nawet 12 szklanek dziennie (chociaz nie wiem, czy ktokolwiek da rade wypic taka jej ilosc). I wazne jest, zeby pic duzo, conajmniej 1,5 litra wody orpcz tego. Heh, na poczatku strasznie sie po tym zalatwiasz, normalnie pierwsze dwa dni spedzilam w toalecie. Ale potem to sie uspokaja, nie wiem czemu... chudniesz, woda w organizmie sie nei zatrzymuje, ale juz nie ehst tak zle. Dla spotegowania efektu mozna wieczorem pic herbatke przeczyszczajaca.. klimuszke, albo jakas inna. A co do mojej osoby... Tez liceum, tez mat fiz (widzialam ze nie jestem jedyna :P), brak faceta (ale nie jest to spowodowane jakimis czynnikami odemnie niezalezynymi... po prostu mam dziwne podobno przekonania ze zwiazki w tym wieku.. albo raczej: chlopacy w tym wieku...). Na sniadanie herbatka Vitax, potem kubus w szkole (wiem ze kaloryczny. Ale zdrowy i smaczny :P) Potem zupka warzywna z kroliekiem gerbera z czosnkiem i papryka z dodatkiem lyzki blonnika w domu. Kubus: 170 kcal? Zupka: 80 kcal. No i to na dzis bedzie tyle ;) TZN MAM NADZIEJE :P

Gość Dosco bee
Oj dziewczyny, ja spadam troszkę się naumieć... :O A lenia mam okropnego 😭

Kobietki...martwie sie, wiem ze to ni to forum, ale wiem tez, ze Wy mi nie napiszecie głupot, tylko szczerą najprawdzisciejszą prawdę... Dzisiaj mija 4 dzień po skonczeniu opakowania tabletek anty. I nic Zawsze dostawalam okres 4 dnia kolo poludnia. Boję się, że coś mogło pójść nie tak. W tym miesiącu zmienilam godzinę brania tabletek z 11.00 na 21.30, kochałam się z moim mężczyzną może 4 razy i za kazdym razem nie bylo wytrysku do środka, no i mialam jeszcze wczoraj gęsty, lepki śluz... Czy któraś z was dostala kiedys okresu 5 dnia????

hejka dizewczyny :) jak tam u was u mnie dość pozytywnie choć jest gorąco bo na początku diety zawsze jestem rozdrażniona a na dodatek mam dostać okres to jest mały sajgon w domu ale teraz jakoś tak odmieniło mi się i kipię energią jakoś drugi dzień mija i nawet nie daje się tym wszystkim pokusą życia słodkiego cukierka ;) pozdrówka :)

co do diety boli mnie głowa i jakas poddenerowawna jestem :( Co do tabletek anty.. nie pomoge ale ryzyko ciazy jest tu raczej wykluczone-nie martw sie :):)

Witam:) Ja już po śniadanku ( 2 kromeczki chlebka Fitness posmarowane serkiem białym mmm, razem 260 kcal ) W sobote rano bede sie ważyć.. Mam nadzieje, że zobacze na wadze nie więcej niż 53 kilo :(

ja juz po sniadanku. skonczyly mi sie jajka i nie mialam co zjesc wiec pochlonelam 2 kromki wasy. na obiad planuje piers z kurczaka z warzywami wiec nie bedzie juz bledow :) trza sie wybrac na dietkowe zakupy. jak mi minie bol gardla zaczne pic lemoniade, zobaczymy co to za cudenko. :) trzymajcie sie laseczki!!!

ja dzis na sniadanie suchy maslany rogal... i juz pewnie dzis nic... a jutro trzeba zjesc choc jednego poczka :) wedle tradycji... wiec na jutro trzeba sie przygotowac ze tylko 1paczek i nic wiecej :) Buźźźki

oj jeszcze dzis grzesiek (wafelek) wkradl sie w licznik jedzonka dzisiejszego :( nie przejmuje sie ..trzymam sie dalej :)

właśnie co do pączków to skusic się czy sie nie skusic o to jest pytanie:) ja dzis zjadłam płatki i jajecznicę a w planach mam jeszcze jabłko..podziwiam Was dziewczyny,że trzymacie się jedząc np.tylko rogala albo nic:)

Gość Lukrecja.
Uh. Ja sie vhyba skusze. Jeden dzien w roku taki jest................................ ;P Oj nadrobie to jakoas ;P

Gość deirdre
carmellova spokojnie, twoj organizm to nie zegarek, poczekaj. nie pisałam, ale trzymam sie dzielnie - żadnych słodyczy, za to jabłka, marchewki dzisiaj jadłam musli - sama mieszam płatki, pestki i orzechy; jabłka i obiad - makaron z sosem z indyka pomidorów, papryki, cebuli, pyszne było, ale do jutra juz tylko płyny tak dużo - 59 kg wazyłam ostatnio po urodzeniu dziecka - 3 lata temu. to daje mi niesamowita motywację, nie chce mi sie jeść po prostu, nawet kiedy mąż wcina obok czekoladę jeździłam też na rowerku i gimnastykowałam się. nawet lubie miec zakwasy.

:) no ja jutro tez sie skusze.... Oj widze ze ładnie wam idą te dietki :) Hihi z wami to az milo sie odchudzac :) za to dzieki :)

No to ja tez sie w końcu skuszę na pączka ..ale tylko jednego;) Kurcze wkurzyłam sie dzis troche bo sie okazało,ze chyba jedyna osobą, która wierzy ,że uda mi sie schudnąc jestem ja;/..no ale cóz teraz mam jeszcze jeden powód,żeby trwać w postanowieniu...pokaże wszystkim,że sie nie poddam;)

wcale nie jedna :) my wszystkie w Ciebie wierzymy :) jak sie chce to sie może. najgorszy jest ten pierwszy dzien a potem to juz z gorki. ja dzis wszamalam jajko i kilka plasterkow wedliny, a na obiad czeka mnie kurczak i surowka z pekinki. 52 kg sie utrzymuje wiec nie jest zle. paczka moze zjem jak mi ktos przyniesie, sama sobie nie kupie a potem pol godzinki na steperze i bedzie lusss.

hej no ja narazie zero.... popoludniu pewnie ktos wpadnie dac mi paczka wiec dl;atego trzymam na klodke moj brzuch :D Buziaki Aaaa jak widze tu kazda wierzy w kazda wiec kolezanko nie mow ze sama w siebie wierzysz..bo wszystkie wierzymy w ciebie tak jak może wy we mnie