Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukrecja.

Diety od jutra 12.02 zapraszam!

Polecane posty

Gość Lukrecja.
Wazylam 65 kg, ale wiesz, trzeba odliczyc wage pokarmu, ktry byl w zoladku i jelitach. Bo teraz wszystkie kiszki mam puste kompletnie ;) Jak zjem cos i sie napije to waga automatycznie podniesie sie o 1-2 kg, zawsze tak jest. Ale nawet liczac ze 2 kg to bylo jedzenie w zoladku, to schudlam 3 kg. Mysle ze to duzo, jak na 4 dni (bo dzis mam 5), zwlaszcza biorac pod uwage fakt, ze nie przytyje po tej diecie. Betka, nie poddawaj sie, jedz chudo i pisz z nami! W grupie zawsze razniej :) JA wlasnie koncze 5, najgorszy dzien.Jutro juz bedzie z gorki, a w czwartek sooooczek pomaaaraaanczowy. Dziewczyny, nie uwierzycie, ale jak jestem na diecie strasznie mi sie chce gotowac. Dzis zrobilam kasze gryczana z grzybami, ryz z natka pietruszki, kawalki kurczaka zasmazanego z cebulka i mizerie na obiad dla mojej rodzinki, a na deser (a raczej podwieczorek, bo nie dali rady :P ) kremowa mase waniliowa i musem truskawkowym i jagodowo malinowym dzemem. Nooo i upieklam kajmakowe ciasto na jutro ^^ A na kolacje zrobilam im jajka faszerowane masa tunczykowa. Mmmmm. Mowie wam, jak to wszyskto pachnialo :)

Gość Lukrecja.
Dziewczyny! Gdzie jestescie?? :( Ja dzis koncze 7 dzien. Wytrzymuje i mam zamiar dotrwac do 10 :) Prooosze, napiszcie jak u was? Bo ja na razie mam 59 na liczniku i nic nie chce mi spadac.

dawno mnie juz nie było..ale w sumie nie było sie czym chwalic były dni lepsze i gorsze.na wagę na razie nie wchodze wejdę dopiero pierwszego marca:) mam takie pytanko czy któras z Was jest z Wawy i chodzi do jakiegos fitness klubu,który jest wart polecenia?

ja dopiero od dziś zaczynam ;( bo tak jakos wyszlo mam nadzieje ze wytrwam 10 dni :)

Gość Lukrecja.
:) :) :) Zaczynam 9 dzieeen :D Uwierzycie? Jeszcze dzis i jutro, a potem soooczek :D ^^

ja wlasnie pije herbatke odchudzajaca i bede cwiczyc obym wytrzymała:)

Lukrecjo, gratulacje! daj znać, jakbędziesz się czuła po tej lemoniadowej diecie, no i jaki efekt ja też chudnę, i to dośc szybko, aż się boję efektu jojo, ale może dam radę pozdrowienia

hej !zapisalam sie w koncu na siłownie i fitness ,wczoraj byłam po raz pierwszy na siłce i powiem,ze nie załuję..:)) jak pewnie zauwazycie usunęłam stopke a to przez to ,ze zwazyłam się na innej wadze niz moja i ta wykazała 3 kilo róznicy!!i teraz nie wiem której wieryć i nie pisze wcale:)

Gość Lukrecja.
Skonczylam. Czuje sie swietnie, waze po zjedzeniu normalnego posilku 60 kg, czyli schudlam 5 kg. Jestem happy, teraz sobie troche folguje (okres), ale od poniedzialku wazywka, chude miesko i sok swierzy na sniadanie, w soboty na silownie, bedzie dobrze :)

cześć wszystkim. Od dziś jestem na kopenchadzkiej. Jestem głodna jak diabli nie zdawłam sobie sprawy z tego, że aż tak bardzo rozciągnął mi się żołądek. Mam nadzieję, że nie będziecie mieć nic przeciwko jeśli się dołączę do Was. Zamierzam przetrwać kopenchadzką a następnie niskoweglowodanową stosować żeby nie przytyć z powrotem. No i aerobik choć raz w tygodniu od połowy seirpnia. Mam nadzieję, że będzie dobrze.