Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzam

powtorka super niani=dzisiaj temat rewelka!!

Polecane posty

Gość doradzam

a ja kiedyś oglądałam tylko spoty..jakoś z założenia mi nie podchodził ten program. Teraz czasem oglądam, żeby się dowartościować:P Na podstawie tego programu radzę sobie świetnie a te programowe problemy wydają mi się nierealne. I to nie chodzi o niegrzeczne dzieci, bo takie są czasem wszystkie;) ale jak można być tak bezsilnym i nie raz głupim (po prostu) rodzicem! Miksowanie zupek 4 latkom, mycie ich, pampersy - żenada :o

Paulka123 to właśnie o tym mówię. Dzieci potrafią tyle ile nauczą ich rodzice. I nigdy nie są z natury złe :o W żadnym odcinku, które widziałam dotąd nie widziałam \"idealnych\" rodziców z problemami z dziećmi. Nikt mi nie wmówi, że dzieci, które do matki na porządku dziennym mówią :\"Ty głupia szmato\" nie usłyszały tego w najbliższym otoczeniu. Przecież nie pokazują nam całego życia tych ludzi. \"Jaki pan taki kram\";)

Martyna - Delfina, Kalina, hmmm Szymon, Tymon trudniej...

Gość bziku
a właśnie miałam zapytać co sądzicie o super niani, o jej metodach itd.. Tez mam wrażenie, że to jakie są dzieci jest idealnym odzwierciedleniem rodziców. Ich zachowań, szacunku etc etc.

dla mnie jest szokiem jak dziecko mowi do matki,zejest glupia, ze jej nienawidzi itd a ona spokojnie,\"nie mozna tak mowic,kochanie...\" grrrr, ciekawe co za parenascie lat bedzie,rekoczyny?!??!ehhh...a poza tym jestem pewna ze zachowaniarodzicow tezsasztuczne, bo majac swiadomnosc kamer pewnie nie zachowuja sie normalnie..jak na codzien. mama trojeczki :-) Justyna lub jak juz padlo Kalina a chlopiec..niech mnie...zagwozdka... ;-) niezbyt pasuje ale moze Brunon :P hahaha albo Gwidon :D..teraz caly dzien sie bede zastanawiała :P

padlinka cóż..nie przypuszczałam, że kiedyś mogę oczekiwać trzeciego chłopca:D I dalej mam nadzieję, że nie oczekuję:P