Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzi21L

Jestem w ciąży.Mam kilka pytań .Pliska wejdzcie i odpiszcie...

Polecane posty

Gość suzi21L

Jestem w ciąży i zgupiałam w obawie co zacznie się teraz zr mna dziać...Ciesze sie z dzidziusia bardzo ale mam obawy i pytania do Was jeśli chodzi o urode.Weiem zem pewnie było juz kilka pytan o tym...Czy jak jestem szcupła i niemma skłonności do tycia to jest szansa że sie nieroztyje w ciązy?Jest tu jakaś kobietka której urósł tylko śliczny okrąglutki brzuszek a była nadal sczuła.I jak wasza skóra wyglądała w ciązy zwłaszcza cere,ja mam ładna sporadycznie jeiś niespodzianku które szybko znikają...co ma wpływ na to że niekóre kobietki strazsnie duzo przybieraja bedąc w stanie błogosławionym:)

Ja miałam jedynie piłeczke :) Reszta bez zmian.A utyłam 13kg, ale nie bylo tego widac. Ale z cerą była tragedia. Z włosami tez - po pół dnia tłuste. Przez hormony...

Moja siostra była bardzo szczupła i w ciąży przytyła tylko 8kg. Ze mną było trochę \"gorzej\" bo przytyłam 23kg

mi na poczatku wyskoczyly \"niespodzianki\" pozniej mialam prawie idealna, czego nie moge powiedziec o wlosach... a tendencje do tycia to ja mam i to wielka, przed ciaza 48 kg, w 2 mies przytylam 15 kg brzuszek mialam maly, nawet fotki wklejalam brzucha w ciazy i zaraz po porodzie ;) zycze spokojnych miesiecy

Gość Moniuuur
Niestety muszę cię zasmucić.Zawsze byłam szczupła ważyłam 50 kg nawet mniej a w ciąży przytyłam 20 choć wcale się nie obżerałam starałam się jeść zdrowe rzeczy.Choć smarowałam się kremami na rozstepy 2 razy dziennie to i tak nic nie dało rozstepy pojawiły się najpierw na piersiach a potem pod koniec ciąży i na brzuchu:(Ale znam dziewczyny które naprawdę malutko przytyły i świetnie wyglądały po porodzie.Najważniejszy jest dzidziuś i myśl teraz o nim a po porodzie zrzucisz zbędne kilogramy:)

Gość suzi21L
Martwie sie tez o cre bo nieiwem od czego to zalezy niektóre maja ładną a znam koeżanke która miała taka jak ja czyli ładną a wciązy tragedia.Być może że zaszła w ciąze niedługo po odstawieniu pigułek...

kazdy jest inny nie martw sie na zapas ;)

Gość Moniuuur
Nie mam pojęcia od zcego to jest uzależnione.Ja z cerą nie miałam żadnych problemów była taka sama jak przed ciążą mam cerę suchą może to dlatego.Ale naprawdę nie ma się czym przejmować ciąża nie trwa całe życie a wygląd nie jest najważniejszy.Jesli tak wazny jest dla ciebie wygląd i lubisz dobrze wyglądać to porodzie zadbasz o siebie i nie widzę żadnego problemu

Gość podwojna2
A moje zawsze slabe wlosy zrobily sie grube i lsniacje, i nie musze ich tak czesto myc jak przed chociaz mam dluuuglie odrosty, sskora stala mi sie bardziej sucha ale odpowiednio dobrany kremik zalatwia sprawe i nie mam niespodzianek na twarzy i dekolcie po czekoladzie czy ketchupie, a przytylam juz 20 kg jestem w koncowce 39 tyg, staralam sie odzywiac zdrowo nie pilam napojow gazowanych, nie jadlam pizzy czy chipsow taka moja uroda na poczatku wazylam 49kg, i wiem ze to z malej ilosci ruchu i wirze ze po przyjsciu na swiat mojego malenstwa szybko spale te nadprogramowe kiloski wiadomo ze zaraz nie bede wygladac jak modelka pozdrawiam!!!!! nic sie nie martw na zapas i mysl o dzieciaczku!!!!!!