Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fergie007

NIE WIEM JAK WYZNAC UCZUCIA . .

Polecane posty

Gość fergie007

BArdzo kocham mojego chłopaka i chciała bym mu to wyznac al enie wiem jak nie potrafie dobrac słów . Czy ktos moze mi pomuc prosze . . '

Gość a on ci wyznal
bo jak nie to sie nie spiesz

Gość qwertyuiio
Ile masz lat ?

Gość fergie007
tak wyznał jestesmy juz prawie rok ze soba i wiem ze tak juz pozostanie na bardzo długo a byc moze nawet na zawsze .

Gość fergie007
ja mam 19 a on 25

Gość mona11111
po prostu badz soba,powiedz mu jak bardzo jest dla Ciebie wazny i ze chcesz z nim spedzic cale zycie,powodzenia

Gość fergie007
dziekuje , on to wie ale chciała bym mu napsiac list takie bardzo wyjatkowy i szukam słow , bardzo chciała bym by były to moje słowa.. ale ja nie jestem w takiej mowei najlepsza a wiem ze on potrzebuje takich słow . az mi głupio o to pytac ale czy jest jakis poradnik lub czy pisza cos na stronach internetowych o tym ?

Ja bym nie robiła tego na Twoim miejscu chyba że jesteście ze sobą już długo i planujecie wspólna przyszłość.

Gość fergie007
tak planujemy napewno . Nie wiem jestem załamana bo boje sie ze . . mysle ze on wiec jak nbardzo go ocham ale samo słowo "kocham Cie " mni nie wystarcza bo to jest cos wiecej .

Gość powiedz - nie pisz
Bo robisz takie błędy , że szok!

Gość fergie007
Bo nie jestem polką!

Gość fergie007
czy znacie jakies takie strony internetowe ?

dla mnie jest to dziwne jak mozna nie umiec wyznac kochanej osobie kocham cie.list?glupota.powiedz mu to co napisalas tu na forum.on na pewno nie czeka na jakis list z wyrazami zdaniami tam nie pokazesz mu wyrazu twarzy oczu usmiechu gdy piszesz ten list.dla niegowazne bedzie w jaki sposob powiesz mu te dwa slowa one beda znaczyc wiecej niz list napisany na 100 kartkach.powinnas wiedziec co masz mu powiedziec to co czujesz w sercu.nawet jesli sie wstydzisz.

jesli uwazasz ze to cos wiecej powiedz mu ze kochasz go a nawet wiecij.nie ma mocniejszego slowa.te dwa wyrazy sa same w sobie mocne i wyrazaja wiecej niz 1000 slow.chcesz napisac last swoimi slowami a szukasz jakiejs strony w internecie?zapytaj na forum facetow czy woleli by dostac od ukochanej list sciagniety z neta czy dwa slowa kocham cie .zdanie ze zalezy mi na tobie jestes dla mnie wszystkim powiedziane prosto w oczy z magicznym blyskiem w oku>?kto by nie chcia??

Gość fergie007
dziekuje Ci :) nie ja nie hciałam gotowca chciałam tylko zczerpnac zwrotow czasem jak ktos cos wyzna w filmie to ja tez czuje w sobie cos ze moge wiele powiedziec . No widzisz tylko ze ja mam wrazenie ze samo "kocham Cie" juz nie wysrtarcza , nie jemu tylko mnie . JA nie wyrazam moich uczuc mowiac "'kocham " bo "kocham Ci"e w porownaniu d tego co czuuje naprawde jest słbsze

Gość fergie007
a ty amsz 18 lat i jestes mamą MŁODA MAMO !* ??

Gość fergie007
:(

Uwazam, ze powinnas Mu po prostu powiedziec.. co o Niego czujesz. moze Walentynki beda do tego odpwiednim momentem...??

Gość fergie007
momenty sa dobre ale nie wiem jakich słow powinnam uzyc .

Gość fergie007
katii 23 karolina ?