Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogromnie potrzebująca pomocy

==PROŚBA O POMOC W URUCHOMIENIU KAMERKI INTERNETOWEJ NA SKYPE I CZACIE==

Polecane posty

Witam! Mam ogromną prośbę o pomoc w uruchomieniu kamerki internetowej na skype i czaterii. Kupiłam creative live cam voice i zainstalowałam wg instrukcji. Instruktażowy sprawdzian na prawidłowość instalacji przebiegł pomyślnie, ale... nie działa na żadnym z komunikatorów. :( Wyświetla mi się napis,że aby działała wpełni wykorzystując swoje możliwości (w tym przypadku JAKIEKOLWIEK możliwości) - muszę mieć hosta USB HI-SPEED 2.0 Szukałam w necie sterowników na stronie microsoft'u i za każdym razem po ściągnięciu otrzymuję info,że nie wykrywa ich w systemie (zupełnie nie wiem, o co chodzi :-O) No ale do rzeczy- Na skype w ogóle nie jestem widoczna dla odbiorcy, mimo że ja sama widzę się podczas skejpowego testu kamerki. Natomiast na czaterii w ogóle nie działa.:-O Wcześniej miałam kam labteca i po ściągnięciu z Interii programu CzateriaKam wszystko ładnie chodziło (dopóki się nie zepsuła) ,- a w tym przypadku całkowita klęska. W okienku widzę tylko czarny obraz. Nie wiem już co mam robić, dlatego BARRRRDZO proszę o pomoc.

Gość jak stac cie na takie kamerki
jak stac cie na takie kamerki to sama sobie pomóż

Gość obserwator 71
nie ściagaj ze strony mocrosoftu tylko ze strony producenta kamerki poczekam

Czyli powinnam wejść na str creativa, tak? Kurcze, wstyd się przyznać, ale kompletnie się na tym nie znam, stąd te moje (żałosne) pytania :-O

Czyli powinnam wejść na str creativa, tak? Kurcze, wstyd się przyznać, ale kompletnie się na tym nie znam, stąd te moje (żałosne) pytania :-O

Czyli powinnam wejść na str. creativa, tak? Kurcze, wstyd się przyznać, ale kompletnie się na tym nie znam, stąd te moje (żałosne) pytania :-O

Czyli powinnam wejść na str. creativa, tak? Kurcze, wstyd się przyznać, ale kompletnie się na tym nie znam, stąd te moje (żałosne) pytania :-O

obserwator 71 , niestety nie znalazłam tam sterowników USB HI-SPEED 2.0 Pomoc techniczna po angielsku też nie sprawiła,że problem zniknął(powód: nie znam angielskiego :-O) Kurcze,zaczynam łapać doła :(

Gość ewwwka
może powinnaś zresetować komputer po instalacji

Nikt mi nie pomoże? :(:(:(:(:(:(:-O

Gość muesli z mlekiem
wejdź w Skype - ustawienia - opcje - video - wybierz swoją kamerkę i zatwierdź

muesli z mlekiem -dziękuję pięknie! 👄 A gdyby jeszcze tak ktoś mi powiedział, co mam zrobić,żeby na programie CzateriaKam działała. Program mam już ściągnięty, ale w okienku widzę tylko czarne tło :-O Aha, może w ogóle jakiś forumowicz posiada tę kamerkę, to poinstruowałby mnie jak ustawić efekty specjalne w owej kamerce, by mój rozmówca widział je u siebie (bo nadawany, tzw.normalny obraz widzi, a kiedy przełączam na dodatkowe efekty specjalne, to już nie)

No trudno, widzę,że dziś mi już raczej nikt nie pomoże. Wobec tego zajrzę tu jutro pełna nadziei,że jednak znajdzie się Ktoś, kto jak ja jest posiadaczem wyżej wymienionej kamerki i pomoże mi przebrnąć przez problemy, z jakimi się borykam ;-) Pozdrawiam! 👄

Gość michał 23/23
ja miałem podobny problem kiedy instalowałem kamerke na czacie ale wystarczylo ze wykasowałem program i na nowo go zainstalowalem

Gość agnieszka wyszków
"Ogromnie potrzebująca" a moze masz za dobra kamerkę, a za słaby komputer i Twój system tego nie może dźwignąć.

Gość moja rada jest taka
zadzwoń do jakiegoś znajomego informatyka, albo do punktu gdzie pracują programiści i odpłatnie jakiś fachowiec ci pomoże. Ja się na tym nie znam bo nigdy nie miałam kamerki i nie jest mi narazie do niczego potrzebna. Tu wątpię zeby ci pomogli. Tu w głównej mierze zajmują się pieprzeniem głupot, wystarczy ze poczytasz większość tematów topikowych i zainteresowanie jakie wzbudzają to się sama przekonasz. Trzymam kciuki ze rozwiążesz problem.

Do \'moja rada jest taka\' trafnie ujęte! Większośc tematów to bzdury, a jak ktoś potrzebuje rady to go najzwyczajniej w świecie olewają. Przykre ale prawdziwe.

ech... :-O

Gość no to ci pomogli
:D:D:D

Gość daras70624
pomozcie zablokowali mi kam juz bardzo dawno temu za nadawanie obrazu niezgodnego i do tej pory nieodblokowali co robic????????

Gość daras idz kupe zrob

Gość vertt
Ja nie mam oporów, żeby rozebrać się przed kamerą. Przecież nikt mnie nie zna i nic mi nie grozi, bo jestem we wysłanym domu. To może być fajna zabawa, nawet z własnym facetem. Polecam portal Wildshow