Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała lekka i przyjemna

upławy a tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość mała lekka i przyjemna

jeśli mam uplawy i to dosc uporczywe i nieprzyjemne moge brac tabletki ? bralam gynalgin ale nic nie pomoglo, b dbam o higienie itd ale nic nie pomogło ;/ tabletki maja jakies dzialanie aby zapobiec temu?

Gość pytajkkkaaa
Kochana musisz koniecznie udać się do ginekologa i on przepisze Ci coś odpowiedniejszego niż gynalgin. Może to nadżerka ? Ja wręcz meczyłam się z upławami - teraz jestem zachwycona ich brakiem :)

Gość wisienka1511
Witam, Od grudnia ubiegłego roku biorę tabletki antykoncepcyjne Femipol. A od wtorku tego tygodnia zaczęłam przerwę, i zaczął mnie boleć brzuch i mam upławy niezbyt ładnie pachnące. Od czego to może? byc? Miałam robioną cytologię w połowie października i mi wyszlo, że mam II grupę. Wtedy nie miałam upławów ani nic. Żadnych bólów brzucha. A i jeszcze jedno mam ślad po nadżerce na szyjce macicy. Ale ginekolog mi powiedział, że sama mi się wygoiła. I ja czuję ten ślad jak się podmywam po stosunku. Pomóżcie mi :( bo narazie chcę się upewnić czy muszę iść po receptę na globulki dopochwowe....

Gość dziecko idz do ginekologa

Gość dziecko idz do ginekologa

Gość wisienka151
Tylko nie dziecko! Dzisiaj jakoś mnie już brzuch nie boli, teraz się tak zastanowiłam i zawsze po zakończeniu miesiączki miałam takie coś teraz było bardziej intensywne ale to raczej przez te tabletki, żę przerwe robię, dzisiaj mam lepszy humor i jakoś lepiej się czuję i nie zaszkodzi iść w tym tygodniu lekarza do lekarza, lepiej się upewnić, ze jest wszystko ok :) dzięki za porade. Nie będę tak jak moja chrzestna chować głowy piasek, ona to się bała zrobić USG piersi bo myślała, że coś jej złego wykarze. Ale przycisneliśmy ją z moja mama i poszła :D i teraz będzie chodziła bo już się nie boi :D i rozmawiała z lekarzem, że jak bedzie regularnie robiła USG i cytologie to nie ma się czego bać w raze jakiś problemów!