Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie tomekk

FOTKA.PL

Polecane posty

Gość ELEP
Tak Zgadzam Sie Stefan To Frajer Tez To Juz Zobaczylem ALe Zostawmy Frajera Stefana i Lepiej Pogadajmy z tomkiem... Tomek posluchaj to wy dwoje popelniliscie blad ktory was teraz duzo kosztuje co prawda mozna by powiedziec ze gdyby nie ona nie bylo by tego i bylo by oky wystaczylo zeby ci podwiedziala kilka słow ze zaluje tego co zorbila ze widzi nadzieje ale nie zrobila tego powinna miec pretensje do siebie

Gość ja ja ja
czy to Tomek_1982??? :P niemozliwe!!!

Gość taki sobie tomekk
odblokowala mnie !! ale ona teraz jest w pracy bo ma na 2 zmiane :| ciekawe czy pogada :(

Gość taki sobie tomekk
moze wy mi powiedziecie dlaczego tak po chamsku zagrywa??

Gość taki sobie tomekk
nie ja nie bo czym?? ze mialem pare komentow?? po tym jak ona nie chciala owgole rozmawiac ze mna na nasz temat? a potem nagle sie zjawia wraca widzi komenty i odchodzi no sory

Gość taki sobie tomekk
czym zasłużyłem?? to nie ja zacząłem odwalać scenki :/ ... oan ejszcze w pracy jest ehh konczy o 21 zanim wroci do domu bedzie przed 22 o ile na tramwaj sie nie spóźni :|

Gość zasłużyłeś
IMIENIEM patrząc na Tomków z kafeterii

Gość niuniaaaaaaaaaaaaaaa
Tomek daj sobie z nia spokoj tyle jest innych dziewczyn, szkoda czasu dziewczyna cie olewa napewno ma jakiegoś amanta co sie kolo niej kreci. Po pewnym czasie zrozumiesz ze to nie ona była tą jedna jedyna , tylko gdzieś jest ta twoja druga połówka. Ta laska nie zasługuje na twoą miłość.A skoro ona sie tak zachowuje to napewno kogoś ma, znam to z doświadczenia.

Gość ja wiem o co jej chodzi
laska po prostu nie chce byc z toba - choc przyzwyczajenie jest ciagle i nie potrafi sie rozstac. Kiedy dowiedziala sie o fotce - wybuchnela z zazdrosci bo mimo ze nie kocha to jest zazdrosna i zawistana. Kobiety tak maja ze nawet jak juz z facetem nie chca byc to i tak uwazaja ze powinien byc tylko ich. Na twoim miejscu jeszcze raz wzbudzilabym w niej zazdrosc a jak ona strzeli focha to czekaj na jej pierwszy gest - jak kocha to wroci - jak nie to zanczy ze to tylko chora zazdrosc i mozesz ja olac:) wiem cos o tym bo jestem taka jak ona;)

wiesz co ja mysle ze to nie przez fotke a przez ta twoja panne bo sama nie wiedziala czego chce... ja tez mam konto na fotce.peel i moj chlopak tez oboje dostajemy rozne komenty ale przedewszystkim ufamy sobie a jakies koment to tak na prawde nic...

Gość niuniaaaaaaaaaaaaaaa
wiem cos o tym bo jestem taka jak ona do Ja wiem o co jej chodzi wszystkie laski takie sa ja tez taka jestem, najpierw tak potem tak same nie wiemy czego chcemy. Laska sie znudziła napewno za dobrze miała niech znajdzie sobie takiego co ją bedzie bił wtedy jej sie oczka otworą.

Gość ja wiem o co jej chodzi
No wlasnie:) Dokladnie tak to juz jest z dziewczynkami. Nalezy nam sie kopniak od zycia:P

Gość fergie007
nie powinna sie wkur bo ja mam chłopaka i miałam konto na fotka.pl ale miałąm tam znajomych , ja mysle ze ona jest osoba ktore sie robi przykro ale pokazuje to zdenerwowaniem to ze zerwała a po 2 tych wrociła swiadczy ze jest porywcza i robi cos nie myslac o tym byc moze przemysli o i za pare dni wroci.. ale nie pwowienenes chyba z nia byc skoro sie denerwuje o takie rzeczy..

Witam Myślę, że powinieneś czekać na jej ruch, by to ona do Ciebie się odezwała pierwsza... Ja wiem, ze to może być dla Ciebie trudne , by czekać...ale niestety ona później może odwalać takie same rzeczy . Nie martw się , ułoży się dobrze. Pozdrawiam

Gość taki sobie tomekk
DzieQje wam wszystkim za te słowa :)... ona juz o 21 skonczyla prace wlasnie powinna wchodzic do domu bo jest 21:46 :) ehh nawet to wiem :| .. ciekawe czy bedziemy rozmawiac no poczkem az sie odezwie sama zobaczymy jak to wyjdzie i co dalej z tego bedzie.. mam nadzieje ze bedzie tak jak mowicie ... ze bedzie dobrze .. naprawde nie chce od zycia jakies super laski wytapetowanej ktora bedzie mi gotowala obiadki sprzatala nie ... nie chce tego chcialbym tylko ta moja malutka ksiezniczke o ktora moge dbac opiekawac sie nia, spieszyc sie zeby gdy skonczy prace i wyjdzie z budynku zobaczyla mnie czekajacego za nia a jesli juz nie zdąze po nia isc no to chociaz obiadek bedzie gotowy na nia w domku ... milosc jest trudna sztuka walki :|

Gość taki sobie tomekk
pierodle juz wszstko znowu mnie zablokowala !! ;( nawet nie chce rozmawiać nie ja zaczołem to wszstko psuc ;( nie ja zaczołem sie tak chamsko zachowywać

Gość ona1985
ale ty ją kochasz:) też bym chciała żeby mój chłopak po każdej kłótni robił pierwszy krok... niestety u mnie jest odwrotnie:( jeśli ja się pierwsza nie odezwie, to musze długo czekać na to aż on się odezwie i czasem zachowuje się podobnie do twojej dziewczyny....sama tego nie rozumiem, wydaje mi się ( nie nie wydaje mi się tak jest!) że przez to że to ja robie pierwszy krok po kłótni straciłam swoje poczucie wartości...chciałabym to jakoś zmienić, ale czasem już nie mam siły. nie przejmuj się jakoś to będzie, wiem że boli cię serduszko i jest ci żle bez swojej połóweczki...

Gość beatkaa20
tak sobie to czytam i doszłam do wniosku ze strasznie dziwne to zachowanie tej Twojej panienki:/ skoro najpierw sama zrywa potem przychodzi patrzy na Twoje komentarze zdenerwowała sie mówi nara blokuje cie na gg raz drugi może Cię sprawdza hmm ale po co i na co w taki dziecinny sposób... doradziłabym ci obyś się nie odzywał teraz do niej w najblizszym czasie zaobserwuj czy bedzie jakas zmiana z jej strony a jak nie to daj sobie spokój!!!

Gość taki sobie tomekk
ona mysli ze te panny z komentarzy to ja je wszstkie znam i ona nie potrafi pojac ze niby ukrwyalem znajomosci z tymi dziewczyanmi przed nia przeciez z tej fotki to polowy nie znalem sami wiecie ci ktorzy maja fotke kurwa juz nigdy wiecej takich gowien ! a te dziewczyny co znam to nie utrzymywalem z nimi tak kontaktu jak bylem z nia bo tylko ona sie liczyla tylko ona jest najwarzniejsza a teraz nie potrafi nic zrozumiec nawet porozmawiac ze man na tym pierdolonym gg!!!

wiem, ze miało nie być wpisów nie na temat, niemniej jednak - ODPIEPRZYĆ SIĘ OD JEDYNAKÓW, BO TO NORMALNI LUDZIE SĄ! :D a wracając do tematu - ile Wy macie lat, bo jakieś strasznie dziecinne to zachowanie, w ogóle ciężko jakoś tę całą sytuację ogarnąć... pozdrawiam :)

Gość Tomek chciałeś Miłości
no to masz przesrane... jak ja bym była z swoim facetem (byłym) to dziękowała bym mu i przepraszała ze ja ukrywałam uczucia ... bo to przez nia sie zaczeło to wszstko, nie powinna mieć pretensji w koncu ona cie olala wiec ty tez oalaleś i wojna gotowa ... napisałes gdzies tam ze 3 lata razem byliście ... wspołczoje ci.. wiesz dlaczego moj facet mnie rzucił ?? bo ciagle zwalałam wine na niego a przecież to my kobiety zawsze sa winne (prawie;)) ale boimy sie splamic nasz honor ...

Gość taki sobie tomekk
dziećmi to juz nie jesteśmy a to wszystko jest tak dziecinne :/ ide na spacer dzieki wam wszstkim ze wchodzicie tutaj

Gość Beatkaa20
to ile Tomku masz lat?