Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rudra

Wiecznie mokre

Polecane posty

Gość Rudra

Mam wiecznie mokre i zimne dłonie, to utrudnia mi funkcjonowanie w społeczeństwie. Wstydzę się podawać ludziom rękę. Co jest tego przyczyną? Co zrobić żeby ręce przestały być wilgotne? :(

Gość 12345567
sprobuj u kosmetyczki parafiny,jest to specjalna substancja w ktorej moczy sie dlonie i efekty sa super,zabieg jedne ok 50 zl

Gość Rudra
Nie wiem, ale wręcz mi z niech cieknie :( No i nie wiem czy to jest pot, w innych miejscach nie mam nadmiernej potliwości. A znacie może jakieś domowe sposoby? Leki?

Gość 12345567
pewnei sa jakeis ziola poszukaj w interencie an pewno cos znajdziesz

Gość 12345567
mokre dłonie http://goracypatrol.tvn.pl/1,76,8,7788913,23281776,1041812,0,forum.html Czy ktoś ma taki sam problem jak ja?? Bo ja juz tego dłużej nie wytrzymam ;(. Mam 17 lat, to już za długo trwa! Używałam już wszystkiego: *Anditral - dobry pod pachy, ale na dłonie nie pomaga *Etiaxil nie pomaga *Spirial dziala krótko *piłam też mnóstwo ziółek itp (w smaku były bardzo nie dobre, ale twardo piłam je przez rok, blee) *robiłam badania - z tarczyncą mam wszystko w porządku, hormony też są ok *bralam również różnego rodzaju tabletki przepisywane przez dermatologa Juz po prostu nie mam pojęcia co mi może pomóc. Obecnie używam krople homeopatyczne R32 p/potliwości - biore je od prawie miesiąca i nie widze znacznej poprawy, poczekam jeszcze troche, może pomoże.

Gość Rudra
Bardzo dziękuję! :)

Gość moze masz
cos z krazeniem??