Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdajaca

prawo jazdy - kto zdawal ostatnio i powie mi jak to jest?

Polecane posty

Gość zdajaca

Gość zdajaca
bardzo mi zależy na prawku, mogę nawet obciagnąć

Gość zdajaca
Pliss pomózcie, wszystko zrobie jak pomozecie, zobede sie na rozne perwersje

Gość zdajaca
Jezu czu tu ktos wogole jest?? Obiecuje ze obciagnę włącznie z połykiem w zamian za wiadomosci na temat prawka

Gość Córcia Mafii
ja zdawałam w styczniu, pytaj

Gość zdajaca
sory te powyzej wpisy to nie ja czy to prawda ze oprocz oplaty za kurs musze wplacic dodatkowo kase jak przystepuje do egzaminu? a jezeli nie zdam to za kazdym razem musze wplacac ta sama kwote? kiedy sie zdaje teorie wtedy kiedy jazdy?

Gość Córcia Mafii
Oprócz opłaty za kurs musisz dodatkowo opłacić egzamin. Jeśli nie zdasz, testów płacisz 78 zł + 112 zł , jeśli placu lub miasta to tylko 112. Nie wiem jak jest, zdawałam w Płocku i tam teoria jest tego samego dnia, co egzamin.

Gość zdajaca
i ta za kazdym razem gdy nie zdam? podobno jak za ktoryms razem sie nie zda to jest jeszcze to ze trzeba wykupic dodatkowe jazdy a ty za ktorym razem zdalas? :)

Gość Córcia Mafii
Udało się za pierwszym. Powiem Ci, że czułam się przygotowana, gdy szłam na egzamin ( dzięki wielkie mojemu intruktorowi ) , ale i tak nie pozwoliło mi to uniknąć stresu. Nie wiem dokładnie za którym razem należy dokupić dodatkowe jazdy. Może niepotrzebnie tak patrzysz daleko w przyszłość :)

Gość zdajaca
heheh no obawiam sie bo juz mi babka powiedziala ze rzadko zdaza sie aby ktos zdal za 1 razem bo jest ciezko a poza tym ja nigdy nie siedzialam za kolkiem :( dlatego sie obawaiam hehe ale bardzo mi zalezy zeby zdac bo wyjezdzam w polowie czerwca za granice :)

Gość amelia. . .
zdawałamniedawno zdłam za pierwszym razem bałam sie bardzo ale po tescie iczasie jaki czekałam na egz praktyczny nerwy mi odeszły tak długo czekałam ;)

Gość zdajaca
a czy to prawda ze podobno czeka sie nawet do 3 miesiecy na egzamin?

Gość pf
ja zdawałam w połowie tamtego roku czekałam miesiąc testy możesz zdawać innego dnia niż jazde albo tego samego, bynajmniej ja miałam wybór

Gość Córcia Mafii
Też wcześniej przed kursem nigdy nie jeździłam. Nie wiedziałam gdzie jest sprzęło, gaz, jakie biegi gdzie, nie miałam o tym pojęcia, a jednak zdałam. Czy ja wiem, czy ciężko zdać. Miałam wyjątkowo dobry kurs, sporo osób zdało za 1 razem. Bądź dobrej myśli.

ja dzisiaj zapisalam sie od poczatku na teorie+praktyke.bo jestem po 3 oblanych egzaminach.testy wazne sa na pol roku,mnie juz przepadly i musialam zapisac sie na nowo.zaplacilam razem za testy+praktyke 134 zl.no i obowiazkowo musialam wykupic 5 godz jazd .(30zl za godz + 20 zl za piecztke).po kazdych 3 oblanych egzaminach trzeba wykupic te 5 obowiazkowych jazd.

sa straszne kolejki.moja siostra tez zapisywala sie dzisiaj i egzamin bedzie miala pod koniec marca.a ja niestety nie moglam zapisac sie na praktyke tylko najpierw na teorie( mam za 10 dni egzamin z testow) i jak zdam to mi wyznacza termin na praktyke.to pewnie juz bedzie kwiecien :(

Gość zdajaca
corcia mafii dzieki :) ona 82 tzn ze kurs jako tako liczy sie caly czas tak? nie trzeba calego kursu za 1000 zl na nowo robic? tylko testy i jazdy?