Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany8

nie jestem atrakcyjny Co zrobić??????? Pomocy!!!!

Polecane posty

Gość maciek_poznan
człowieku, albo czegoś się chce albo nie, gadaniem "a jak wspomne o jej ukochanym azorku" ? co to ma K*** być ? to są wypowiedzi faceta ? użalaniem nad sobą czy szukaniem problemów niczego nei załatwisz Nie musisz mówić mi, że jest ciężko, co z tego Nic nie robisz, nie masz nic i nie zmieniasz niczego Mówisz mi, że palenie zastępuje rzeczywistość Wzbudzasz litość i czarno widzę twoją przyszłość Czas pokazać zajebistość a ty ciągle narzekasz Nie masz miejsca w życiu, w dziwne trendy uciekasz Stary nie ma co czekać Rzeczywistość cię przerasta Wybrałeś etap, w którym na sukces ci szansa zgasła Po raz kolejny zonk i zamiast wziąć się do pracy Znów nie masz racji, bez tego nie poczujesz kasy Bo darmo nikt ci nie da, i zostaną marzenia Zamiast narzekać zrób coś i zacznij świat swój zmieniać Do zobaczenia (do zobaczenia) Mówisz, że trudno się pokazać Bezczynność wypala cię i nic się nie starasz Chcesz płytę nagrać zaraz, nic nie przychodzi od razu Nie otworzysz drzwi dopóki nie otworzysz zasuw To za mało czasu Powoli wchodź po swej drabinie I konsekwentnie rób to co sobie założyłeś Wiem, że jest trudno, lecz jeśli nie złamiesz schematów Tylko przez lornetkę zobaczysz drogę do lepszych czasów

Gość znowu wklejasz
ten beznadziejny hiphop czy jak mu tam?💤

Gość zdesperowany8
przecież ja tego tematu nie traktuję do końca serio :D Jak zostanę sam do 80 to trudno, przecież się z tego powodu nie potnę. Może znajdzie się kiedyś jakaś chętna. W sumie aż taki najgorszy nie jestem. A z drugiej strony nawet Kaczyński ma żonę. :P No przynajmniej nie skończę jak =Ja=, w wariatkowie 🖐️