Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcia-x

Co wg was lepsze? Lost czy Prison Break Skazany..??

Polecane posty

Losta nie ogladalam dotychczas, ale wiekszosc opinii potwierdza, ze Prison jest lepszy, wiec chyba cos w tym musi byc :)

Gość Negra
Powiem tak: na poczatku ogladalam Lostów i byłam nimi zaczarowana... Sawyer doprowadzał mnie do .....;D i nie moglam sie doczkac na kolejny odcinkek. Az do momentu kiedy w polsacie zobaczyłam 3 odcinke Prison Break....... Normalnie mnie zatkało!! W zyciu nie ogladalam czegos takiego. Najlepszy serial jaki kiedykolweik ktokolwiek nakrecił:D:D:D Od razu skołowlam sobie cała 1 serie. a potem druga- jestem w krakcie ogladania. MIchale Scofield jest powlajacy i taaaki słodki :D:D:D:D ;*;*;*;*;*;**;**** Wiec nie myslalam ze tio kieds powiem,ale jednak: PRISON BREAK najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lost spadł zdecydownie na niższą pozycje......

Gość fankaPrisonBreak
Na jakim kanale leci Lost???

Gość latka
Prison break pobija WSZYSTKO !!!!

Gość elfik_1
w sumie porownania nie mam bo Lostow jeszcze nie ogladalam (leza sobie grzecznie gdzies wsrod plyt i jakos zabrac sie nie moge :P ) ale Prisona po prostu uwielbiam... :) _o rany po pierwsze wytatuowal sobie bo jak sie okazalo zapamietanie tego wszystkiego nie bylo takie proste... no a poza tym wlasnie dzieki temu ten serial jest oryginalny.... no i czlowieku to jest tylko serial.... nie czepiaj sie tak... jesli ci sie nie podoba to po prostu nie ogladaj...

Właśnie dlatego nie oglądam... Bzdura porównywalna do Mody na Sukces... I nawet nie ma na kim oka zawiesić.

Gość Katherine MCPhee
wg prizon break. gdy ogladalam wczesniej lost myslalam ze to najlepszy film na calym swiecie. moj brat zaczal to ogladac. nadozylam za nim i ten film jest cool zdecydowanie lepszy niz lost tam robia6 sezonow i co? fani maja juz tego dosc. a tamm......wszystko idzie w realnym czasie i nie ma zadnych naciagniec jak w lost. stawiam na prison i kto nie widzial tego filmu niech nie glosuje!!!!!!!!!!

Gość Katherine MCPhee
wiesz co ci powiem ty rany?? bzdura to jestes ty!!! ja tez tak na poczatku myslalam lecz gdy zaczelam go ogladac to az....... to najlepszy film na swiecie. bo ty go moze wogole nie ogladales co??? wiec nie ma tu miejsca la antyfanow PB bo on jest coolik:):):):):):):P:P:P:P:P:P ja to ogladam pomimo ze jestem z '95 roku. ze mam 12 lat. on jest przeswietny!kto sie ze mna zgadza?? odp :):):)

A, to przepraszam. Trzeba było w czołówce zaznaczyć, że to serial dla dwunastolatków, to bym nie oglądała nawet tych dwóch odcinków... Już się stąd zabieram. :-O

Gość LOST GÓRĄ

Gość LOST GÓRĄ

Gość Kate Austen
Oczywiście, że Lost!!!!Lost jest boski!!Jak dlamnie to Prison Break jest głupi!!Lost najlepszy!!! Kate najładniejsza a Sawyer najprzystojniejszy!!Tak wogule Lost z odcinka na odcinek sezonu 3 jest coraz bardziej spontaniczny, tajemniczy i i nie do przebicia!!LOST TO NAJLEPSZY SERIAL NA ŚWIECIE!!!!!!!!!!!!!!

Gość prison
PRISON BREAK - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :d:d:d:d:d

Gość Lostmaniak
Dla ludzi ktorzy glosuja na prison break> ten serial jest plytki jak moda na sukces. Zero zagadek, zero tajemniczosci.Ogladaja go (a szczegolnie lubia) ludzie ktorzy stracili watek ogladajac LOST czyli ci ktorych iloraz inteligencji jest nizszy do sredniej krajowej.To tyle> Po prostu skazany na smierc (na marginesie> co za tlumaczenie) jets prostszy tym samym dla ludzi prostych>

1 seria PB > lost 1 i 2 3 seria lost > pb 2 seria ale seriale te sa jednak bardzo rozne.. dlatego ogladam oba chetnie i nie przekladam 1 nad drugim. one i tak nie wytrzymuja konkurencji ze star trekiem :D (ehh ta mlodosc)

Gość pytanie z innej beczki
jak się skończyła 3 seria Lost? :( przegapiłam chyba ostatnie odcinki na AXN , bo już nie ma :(

Gość LOST LOST LOST

zdecydowanie PRISON BREAK!!!! a Michael.... mmm:* w sumie to szkoda ze sie na 2 seriach nie skonczylo bo teraz to juz takie lanie wody bedzie.. a moze ktos wie kiedy bedzie 3 seria do sciagniecia bo w tv to cos czytalam ze w sierpniu:/ tyle czekac??;(

Gość qwertyqwerty
Zagubieni to nie tylko serial-to czesc alternative reality game pt. The Lost Experience w ktory zaangazowano mass media. Wszystko po to aby fani nie wiedzieli juz co jest prawda a co fikcja, np czy ta wyspa rzeczywiscie istnieje(podobno tak). A wy mi tu o marnym serialiku ktory żeruje na sukcesie LOST.