Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameralna

Takie ciało to marzeenie kazdej z Was!Prawda?

Polecane posty

Gość ****malaria****
mnie osobiscie jessica alba bardziej sie podobała w cimnych wloskach:) ale łądnemu swe wszystkim ładnie :) a ona jest wprost sliczna :)

Gość przes -s-sądy
na szczescie ja nie farbuje wlosow :P hehe zreszta juz wczesniej napisalam ze 1 na 5 przefarbowanych na blond brunetek bedzie lekko tepawa :P

Gość ****malaria****
małgorzata foremniak tez miala rózne kolory wlosów, od brazowych po rude, az do blondu... i jakos nikt jej za idiotke nie ma, tylko dlatego, z ema taki a nie inny kolor wlosów i tez w kazdym jej ładnie

Gość a mi sie jessica w blond podob
bo teraz jest taka wyjatkowa, i do jej brazowych oczu bardziej to pasuje :)

Gość a mi sie jessica w blond podob
mysle ze niekazdy kto sie przefarbuje z ciemnego na jasny jest odrazu idiotka :) bez przesady ludzie sie farbuja tak jak im ladnie i jak im pasuje to ze pasuje komus blond a sie urodzil z czarnymi to nie z naczy ze odrazu jest idiotka skoro pojdzie do fyzjera i zrobi obie fajne wlosy pasujace do calosci ehhh glupiutkie jestescie niektore :)

Gość a ja was zaskoczę może
bo ja wolę kobiety z pięknymi kasztanowymi lub nawet lekko rudawymi włosami i to jest dopiero oryginalne:-) Przynajmniej jak dla mnie:-) Blond, szatynki, brunetki....jest ich multum wszędzie i niczym się nie odróżńiają. A jak zobaczę piękną kobietę o kasztanowych czy rudych (ale nie ryżych) włosach to aż sie nie chce wzroku oderwać. Oryginalność:-)

Gość ****malaria****
dokladnie, nie rozumiem dlaczego trwa taka zacieta walka miedzy blondynkami, a brunetkami? moja kolezanka co pol roku zmienia sobie kolor wlosów z blondu na braz i tak na odwrót...i jest bardzo inteligenta dziewczyna i nikt nie ma jej za iditoke, bo ma jasne włosy...

Gość przes -s-sądy
skoro same przemozgi tu siedza to niech mi wytlumacza skad kawaly o blondynkach i stereotyp, ze jak blond to jest glupsza? zastanowcie sie, a dojdziecie do zaskakujacej konkluzji :P

Gość flawless
znam 2 przyklady totalnych idiotek-blondynek PARIS HILTON JESSICA SIMPSON ich głupota az boli :/

Gość te kawaly powtaly z mysla
o tych naturalnych blondynkach buahhahah :D

Gość taaa a najleposze jest to ze
te panie sa blondynkami z natury ahahahaha

Gość kameralna
Widze ze wątek rośnie! Nie nie jestem do niej podona ,no moze troszeczke ,ale chodzi bardziej o figure! Nie nie jestem pustą laska ,która uzwaza ze najpiekniejsze są blondynki Boze dziewczyny i nie wyzywajcie sie tak;/ dziewczyna na zdjęcie jest bardzo ładnie opalona,ma idelną sylwetkę(według mnie oczywiście)i wydaje mi sie ze wiekszosc kobiet chciala by miec taka I prosze nie obrazac sie i nie wyzywac ,nie taki mialam cel Pozdraiwam Załozycielka tego watku:*

Gość to ja sie wypowiem
dla mnie dziewczyna ze zdjecia jest naturalnie ładna - nie zaprzeczam,ale idealem o ktorym sie marzy - nie jest na pewno:) wrecz do idealu daleko - ale ladna jest - to przyznam:)

Gość przes -s-sądy
wszystko to racja, ze kolor wlosow ma sie nijak do inteligencji, ale fakty: - blond powstal ewolucyjnie najpozniej, mial zwrocic uwage plci przeciwnej. W czasach bardzo odleglych faceci udawali sie na polowanie, wojny itd, wielu nie wracalo, a domach zostawalo wiele kobiet. Wiec, aby zwiekszyc swoje szanse natura wymyslila sprytny trik z blondem. Blond byl tak oryginalny, ze zwiekszal zsanse na to, ze facey wybierze blond niewiaste. - brunetki czuly sie zagrozone i zaczely sprytnie przemycac mit o tym, ze blondynki sa glupsze - w sumie to tez jakas "ewolucja" :P - skoro blond jest taki atrakcyjny to wiele ciemnowlosych zaczelo farbowac wlosy na jasniejszy odcien. Facet sie nie polapie ;) I rzeczywiscie jedna na kilka byla totalna kretynka, a facet nie wiedzial czy to naturalna blond jest glupia czy ta farbowana (?) Bo niby skad? stad kolejny mit krazacy wsrod facetow :P To tylko kilka faktow :D

Gość ale ja nie rozumiem tego
czym ty sie dziewczyno tak podniecasz ? tym ze masz blond wlosy od urodzenia o_O czy czym bo naprawde neiwiem.Prawda jest taka ze blond moze miec kazdy tak jak i braz acha i nie trzeba byc gluupia idiotka zeby pojsc do fryzjera i sie pofarbowac ...serio

Gość przes -s-sądy
ale ja nie rozumiem tego czym ty sie dziewczyno tak podniecasz ? tym ze masz blond wlosy od urodzenia o_O czy czym bo naprawde neiwiem.Prawda jest taka ze blond moze miec kazdy tak jak i braz acha i nie trzeba byc gluupia idiotka zeby pojsc do fryzjera i sie pofarbowac ...serio >>>>>>>>>>>>>> NIczym sie nie podniecam, nie mam blond wlosow, ani nie jestem brunetkom :P a TY nic nie zrozumialas z tego co napisalam... skup sie, moze to za trudne :P

Gość przes -s-sądy
ale ja nie rozumiem tego czym ty sie dziewczyno tak podniecasz ? tym ze masz blond wlosy od urodzenia o_O czy czym bo naprawde neiwiem.Prawda jest taka ze blond moze miec kazdy tak jak i braz acha i nie trzeba byc gluupia idiotka zeby pojsc do fryzjera i sie pofarbowac ...serio >>>>>>>>>>>>>> Niczym sie nie podniecam, nie mam blond wlosow, ani nie jestem brunetka :P a TY nic nie zrozumialas z tego co napisalam... skup sie, moze to za trudne :P

Gość przes -s-sądy
nie twierdze, ze wszystkie farbowane sa glupie :D no bez przesady :D

Gość przes -s-sądy
jedna na kilka farbowanych bedzie mniej inteligentna, dokladnie tak samo jak wsrod niefarbujacych sie wcale :D KOLOR WLOSOW NIE MA ZNACZENIA! Ale naturalnym blondynkom szargaja opinie niektore ciemnowlose przefarbowane na blond. Stad mity. nie wiem czy nadazasz czy musze to drukowanymi wylozyc?

Gość BABCIA MNIE IRYTUJE
idz sie juz wyszlaguj:):) jaby tak dac foty tych ci skrytykowali ta blond dupe to bysmy sie dopiero usmiali!

Gość kameralna
Chce zaznaczyć ze tytuł brzmiał:piekne ciało a nie włosy:P Niewiem czemu tak sie kłocicie o te blond włosy. KOLOR WŁOSÓW A INTELIGENCJA NIE MA ZALEZNOSCI,no chyba ze jestescie takie głupie i dla was kazda blondynka to idiotka! Zeby nie było ze tylko blondynki maja ładne ciało-prosze bardzo mój drugi typ,tym razem brunetka: http://img484.imageshack.us/my.php?image=2kk9f49i01o30032kd0.jpg http://img484.imageshack.us/my.php?image=adrianagb7.jpg http://img484.imageshack.us/my.php?image=adrianalimasmallphoto00ii6.jpg http://img467.imageshack.us/my.php?image=beztytuuhf6.png http://img466.imageshack.us/my.php?image=stefadrianalima02qi6.jpg dziewczyny ja nikomu nie zazdroszcze tylko stwierdzam fakt ze te kobiety natura obdarzyła naprawde pieknym ciałem:) Pozdrawiam i prosze nie wyzywajcie sie:*

Gość oj ale przecież
one zarabiajaciałem więc majasztab specjalistów i kasy wiec to normalne że majatakie a nie inne ciała...

Gość a teraz qwiz
1. Britney Spears kontra Gwyneth Paltrow 2. Jennifer Aniston kontra Lindsay Lohan 3. Nicole Kidman kontra Doda 4. Charlize Theron kontra Kim Kardashian która jest atrakcyjniejsza? która to naturalna blond? która jest inteligentniejsza? 🖐️

Gość to nie blondynki
sa debilkami,ale ludzie ktorzyz uwazaja ze intel;igencja zalezy od koloru wlosow

Gość no a ja dorzuce
pewnąliste:zgadnijcie co je łączy: Doda Mandaryna K.Figura K.Skrzynecka Paris Hilton Pamela Anderson Britney Spears Cameron Diaz Bravo, zgadłyście, wszystkie sąsłodkimi idiotkami, pustymi lalkami!!

Gość dermacol nr 217 ok 10pln
ta lima jest juz nudna!!! daj sobie z nia spokoj dziecko!!

Gość a teraz qwiz
to podddajecie się? 1. Britney Spears kontra Gwyneth Paltrow Trudno powiedzieć, która jest atrakcyjniesza. Britney to szatynka farbująca się na blond. Gwyneth Paltrow to blondynka. Inteligentniejsza jest Gwyneth Paltrow. 2. Jennifer Aniston kontra Lindsay Lohan Atrakcyjniesza jest Lindsay, nie jest blondynką, niestety ma nierówno pod sufitem 3. Nicole Kidman kontra Doda Obie są na swój sposób atrakcyjne. Żadna nie jest naturalną blondynką. Doda pozuje na głupią, ale raczej głupia nie jest. 4. Charlize Theron kontra Kim Kardashian Kin jest atrakcyjniesza, ale głupsza. Charlize jest blondynką 🖐️

W przeciwienstwie do niej mam talie, ładne ramiona,szczupłe delikatne dłonie i przyjemne łydki ;) ciemne włosy i białą skóre. Jest ładna.Ja tez.Rozne typy urody.. co tu duzo mowic. Wszystkie jestesmy piekne.