Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameralna

Takie ciało to marzeenie kazdej z Was!Prawda?

Polecane posty

Gość co za chujowe
stereotypy :/

Gość przes -s-sądy
zreszta kawaly o blondynkach zrodzily sie z zazdrosci tych ciemnowlosych :P aha, ewolucyjnie blondynki sa mlodsze, blond powstal w dordze ewolucji => kojarzycie goscia Darwina? to wiecie juz o co chodzi ;)

Gość upiiiiiii
ja znam mase brunetek ktore sa glupimi 18 letnimi mamuskami i mase blondynek ktore robie kariere! i tu pytanie-co ma kolor wlosow z iteligencja?? odpowiedz-nic! to tylko wymysl zazdrosnych brunetek ktore siedza samew domu i wymyslaja:( zalosc!

buahauahauhahaa -> czyżbyś była brunetką, którą zżera zazdrość, że blondynki mają większe powodzenie (wgCiebie)?:O Rozumiem, że KAŻDA blondynka, to wybitnie głupia idiotka, \"tipsiara\" itp? :O

Gość buahauahauhahaa
same w typie paris hilton-gratuluje ;) Nie znam ani jednej normalnej blondynki, a wszyscy faceci których znam wolaciemnowłose kobiety bo takie sąpo prostu piękniejsze, blondynki to tapeciary i solarki wyglądają tandetnie, wszystkie sąidentyczne jakby MADE in China, a wzięcie to one maja ale chyba w burdelach i na rogu albo na disco. Na żony inteligentni i porządni facecie biorąsobie piękne ciemnowłose kobiety które nie chodząna solar i nie majazrytych cer... Smutne ale prawdziwe dla Was blond pustaków.

Gość prrrrroośba
co wy pieprzycie? to jest brak biustu??????????

Gość przes -s-sądy
19:00 buahauahauhahaa >>>>>>> >>> ale ten opis pasuje do FARBOWANYCH blondynek, a nie naturalnych:P a farbuja sie ciemnowlose na jasnowlose :P

Gość buahauahauhahaa
no tak sięskłada że laska która siętleni to chyba inteligentna nie jest skoro woli tlenione spermowe włsoy i woli solarium niszczące skórę... Do tego ma full tapety i ubiera sięw to co 3/4kraju czyli masówka, kariere to one moze i robiąale ale w klubach dla panó którzy szukająpustych dupo***jek

Gość przewcież ona jest normalna
takie ciało ma wiele polek!!! ale nogi za bardzo rozbudowane

buahauahauhahaa -> te blondynki o których piszesz to TLENIONE blondynki. Czyli brunetki szatynki i rude, bo NATURALNE blondynki tlenić sie nie muszą. Czy to takie trudne do zrozumienia?

Gość ****malaria****
wlasciwie, to ja mam podobne, tez mam umiesniony brzuch, szczuple nogi, tyle ze nizsza jestem :(

Gość przes -s-sądy
buaha >>>>>>>>>>> takze masz troche racji, bo piszesz o farbowanych, a nie naturalnych :D :P a FARBUJA SIE CIEMNOWLOSE NA BLOND! dlatego pelno tipsiar i solarek na ulicach, to sa brunetki, szatynki...

Gość buziaczka
Nikt nie napisał, że to jest przecież Kristin Cavallari z reality show Laguna Beach emitowanego na MTV. Faktycznie zawsze uważałam ją za bardzo ładną. Jakie ma mieć nogi skoro ma 158cm wzrostu? To młodziutka dziewczyna, ledwo 20lat skończyła.

Gość po pierwsze to ta na zdjeciu
to farbowana blondynka ! i co z tego skoro wygladfa fajnie , jest opalona i co z tego skoro wyglada tak dobzre nie rozumiem was jestescie poprotu zazdrosne i tyle. Jak zwykle ocenianiacie ludzi tylko po wygladzie po same jestescie nic nie warte. Zanm duzo pojebanych brunetek i tak samo duzo glupich blondynek (tych prawdziwych tez) i kolor wlosow nie ma tu wogole znaczenia.

Gość berlinberlin_
sorry ale co to za nowosc?? moje kolezanki brunetki maja tipsy,tapete wiekjscie ciuchy ,grzyweczke ofkors i sa spalone od solarki! ja sama jestem blondynka tzn mam balejaz,mam ladna cere,nie chodze na solar,ale tak ja laska na fotce w lato tez jestem opalona bo wychodze na dwor wyobrazcie sobie i na plaze:) make up robie maly,tusz i pomadka,wlosy mam fajnie obciete i zero zelu czy pianek! ciuszki fajne wiekszosc z vero mody,jeszcez bym was zalamala jak blondynke moze naturalnie i slodko wygladac! faceci za mna szaleja,wierzcie mi! i ja jestem szczesliwa i nigdy sie nie przefarbuje! i madra tez jestes bo studiuje w niemczech psychologie a tam glupich brunetek nie wpuszczaja:)

Gość buahauahauhahaa
no ta, ja nie widziałam naturalnej blondynki od lat...

Gość buziaczka
I nie jest solarą...Mieszka w Kaliforni, tam ciężko nie być opalonym. Poza tym jest pół włoszką.

Gość do przesady
znam wiecej glupich prawdziwych blondynek niz tych farbowanych i brunetek razem wzietych pff :)

Gość ****malaria****
ja mimo ze jestem dziewczyna uwazam, ze pani ze zdjecia jest ładna...ale rzeczywiscie takich oplaonych blondynek na ulicach jest mnóstwo i kazda poprzez swój sposób ubierania sie i kolor wlosów jest podobna, ja jestem brunetka, i nie mówie zle o blondynkach, kazdy lubi co innego, ale jesli chodzi o kobiety to np. podoba mi sie jessica alba, sandra bullock, czy julia roberts, to sa piekne kobiety

Gość przes -s-sądy
a ja znam wiecej brunetek prawdziwych, ktore sa blondynkami w sensie myslenia :P nie znam zadnej naturalnej blondynki, ktora bylaby debilka, tylko ciemnowlose:P

Gość a ja mam ciemne blond wlosy
czasem zdarza mi sie pojsc na solarium, maluje sie tak jak mi pasuje do urody i wygladam super a glupia napewno nie jestem

Gość aa JESSICA ALBA
sie przefarbowala na blond i wyglada wprost niesamowicie jest idealem co tu duzo mowic :)

Gość przes -s-sądy
****malaria**** ja mimo ze jestem dziewczyna uwazam, ze pani ze zdjecia jest ładna...ale rzeczywiscie takich oplaonych blondynek na ulicach jest mnóstwo i kazda poprzez swój sposób ubierania sie i kolor wlosów jest podobna ......... >>>>>>>>>>>>> ale to sa slonko ciemnowlose przefarbowane na platynoblond :P

Gość flawless
a slyszalam, ze faceci wola blondynki, bo sie brunetek boja...dlaczego? Bo sa inteligentniejsze :p

Gość do malaria
chyba nie widzialas filmikow na youtube buahah takie z nich pieknosci ze glowa boli :)

Ja nie ukrywam, że znam kilka blondynek, które są wypisz wymaluj jak z tego stereotypu o blondynce. Ale to nie kolor włosów decyduje o ludzkim charakterze, no litości :O Co do tej dziewczyny, to uwazam, że fajna laska. I zazdroszcze jej jedynie dwóch rzeczy - ząbków i cery. Reszty może nie mam idealnej, ale da sie z tym żyć ;)

Gość przes -s-sądy
boja sie brunetek i dlatego brunetki farbuja sie na blond :P a kawaly o blondynkach i stereotypy wymyslily zazdrosne ciemnowlose niewiasty:P i tak sobie tlumacza wszystko inteligencja :D

Gość ładna dziewczyna
piękne ciało.

Gość ****malaria****
ale nie ma co kwestionowac...zdarzy sie, ze brunetka bedzie totalna idiotka, a zdarzy sie ze blondynka bedzie madra dziewczyna...kolor wlosów nie ma tu nic do rzeczy. pamietacie moze karoline z 1 edycji big brothera? ciemne wlosy, a w głowie pustka

Gość przes -s-sądy
dobra i tak w kolko mozna sie nakrecac i nakrecac i przekrzykiwac kto glupszy :D:D ale prawda jest taka, ze opinie naturalnym blondynkom wystawiaja ciemnowlose idiotki przefarbowane na blond :P nie wszystkie brunetki sa kretynkami, na szczescie ;)