Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasatanwia mnie...

która z was kocha się bez prezerwatywy i stosuje ją dopiero pod koniec

Polecane posty

Gość zasatanwia mnie...

która robi tak że kocha się, kocha...a prezerwatywę wkłada dopiero gdy chłopak chce już skonczyć?

Gość nie wpadam
tylko planuję. Czyli i ja tak nie robię.

Gość zasatanwia mnie...
a nie boisz się Titillated?

Gość madzia*****1
ja tez tak robie i nic :( a chciała bym dziecko :)

Gość kierowniczka akademika
to jest totalnie do chrzanu już pomijając sprawe skutecznosci takiego zabezpieczania sie - to po prostu rozpieprza cały stosunek; jesteś własnie w trakcie płynnej jazdy , a tu nagle trzeba wyjać , wytrzec fiuta , bo jest cały umaziany , otworzyć i założyć prezerwatywe i dopiero jechac dalej to chyba jakis zart

a czemu miałabym sie bać? znam swój cykl, ufam chłopakowi, nie jestem na tyle naiwna by sądzić że płyn ejakulacyjny wydobywa się z niego zawsze i wszedzię i mnie zapładnia bo już bym była w ciąży 12 razy. znam siebie oraz jego ciało...on również. aż taką panikarą nie jestem by mieć się o co bać

Gość madzia*****1
w takim razie jak mozna wpasc jak ja nie moge , jakos mi sie to nie udaje wogole .

Gość zasatanwia mnie...
ja tez właśnie sie nie boję.Czytałam że tylko 5 % facetów ma plemniki w tym płynie który zresztą wydobywa się tuż przed wytryskiem a nie przez cały czas:) Titillated powiedz mi jeszcze. Nie zdarzyła wam się wpadka że on skończył i nie zdązył wyjąc?

Gość alexxandra
ja tak robie. biore tableti ale boje sie do konca we mnie.. wiec kochamy sie bez gumki wkladamy ja dopiero przed tym jak On chce konczyc... dlaczego Moniak masz nadzieje ze nikt tak nie robi?

Gość kierowniczka akademika
hehe dobre, dobre :P niestety masz racje , dużo dłużej to nie trwa hehe

Gość Titillted
jak chcesz pwasc jak przed wytryskiem zakładacie prezerwatywę?poprzez cudowne zapłodnienie?:o

Gość madzia*****1
bo jabym chciała wpasc juz a on moze troszke pozniej ;)

Gość alexxandra
podziuraw:P wiem glupi zart.. pogadaj z Nim i powedz, ze chcialabys juz miec dziecko.

Gość madzia*****1
nie rozuemiem tego tak wielu osobom pekaja gumki zsuwaja sie a nam nic , musze temu jakos pomoc chyba ;) moze jakies rady ;)

Gość alexxandra
tak.. kup w kiosku ruchu.. najlepiej z wystawy w lecie:D pekna na bank:D tylko nie gwarantuje ze nie juz przy zakladaniu :) nie ma rad na pekniecir.. mi pekla jak byl moj pierwszy raz.. brrrr... strazne wspomnienia

Gość madzia*****1
oj rozmawiałam z nim ale on tweirdzi ze jeszcze nie teraz bo cos tam i jak go znam to całe zycie bedzie mi tak mowił zawsze cos bedzie jeszcze do zrobienia a jak by było to by było tak mi powiedział ze wtedy by los za niego zadecydował

Gość alexxandra
to powiedz mu wprost: chce miec dziecko! |to normalne, ze kobiety do tego daza a mezczyznom sie nie spieszy...niesttey:( pogadaj z Nim.. moja kolezanka wpadla przy plastrach evra- takze nie bylo to bynajmnije spodziewane- jej chlopak chodzi dumny jak paw! mimo, ze nie chcail dziecka

Gość Ja też tak robię
i czasami chciałabym aby skończył we mnie...ale nie ma takiej możliwości...nie chce dzidzi

Gość zasatanwia mnie...
pocieszylyście mnie trochę:) mi bardzo odpowiada taka forma stosunku a na razie(stosuję 5 miesięcy) nie było dzidzi wiec chyba mój chłopak nie znajduję się w tych 5 %;)

Gość madzia*****1
mimo wszytsko chciała bym temu troche pomoc ale nie wiem jak to zrobic zeby wygladało jak przypadek ;)

hmmmm ciekawy temat bo ja od 5 lat w ogole nie uzywam zadnego zabezpieczenia ani tabletek ani pigulek. nic. i ciazy brak. jeszcze boje sie myslec czy.... ale czy mozliwe w takim razie ze ktores z nas jest bezplodne??

Gość alexxandra
bardzo mozliwe... bo zdarza sie to coraz czesciej wsrod par. 1/5 par ma problemy z plodnoscia.. czesciej wbrew pozorom dotyczy to facetow

Gość zasatanwia mnie...
rajmunda a on nie konczy w Tobie prawda? czy kończ a mimo to dziecka brak?

Gość do rajmunda
Słuchaj ja mam tak samo... Mało tego od 4 lat nie używamy żadnego zabezpieczenia a jakis czas temu przez 8 miesięcy staraliśmy sie o dziecko i dalej nic... zaprzestaliśmy jakichkolwiek starań... obecnie już nie chcemy dziecka...no może za jakiś czas