Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunuska

co to jest?Krew na oku!

Polecane posty

Gość kunuska

Mojej mamie pękło białko oka i ma na nim dużą czerwoną krwistą plamę . Co może być teggo przyczyna?

Gość paulijka
boze do lekarza!a nie na kafe!

Gość kunuska
No tak jak się nie poprawi to pewnie tak trzeba będzie zrobić, ale czy to może być groźne?Co może być przyczyną?

Gość paulijka
a boli mame?moze po prostu jakas zylka pekla.moja siostra kiedys nie miala zadnych objawow tylko troche ja bolało a potem sie okazalo ze ma guza na mozgu w czesci oczodołowej.radze isc do lekarza,nie jestesmy specjalistami

Gość ********m
błagam, powiedz że to głupi żart!!!! W takim stanie trzeba jak najszybciej iść do lekarza, najlepiej do okulisty, w każdym województwie jest jeden szpital pełniący dyżur, aby się dowiedzieć gdzie jest dyżur, zadzwoń na pogotowie i zapytaj

Gość kunuska
No boli ją, a co gorsze to boli ją cała głowa:(

Pękło naczyńko najprawdopodobniej jest to związane z ciśnieniem,tu Ci nikt wiecej nie poradzi niech mama odzoe z tym do okulisty..dostanie kropelki i przejdzie.

Gość ********m
dziewczyno, jak najszybciej na DYŻUR OKULISTYCZNY!!!

Hej, spokojnie ;) Bardzo często takie wylewy zdarzają się podczas np. silnego uderzenia bądź pęknięcia żyłki na oku. Radzę dodatkowo nie stresować mamy i w spokoju zawieźć ją na najbliższy dyżur okulistyczny. Nie zaszkodzi jak obejrzy ją lekarz ale też nie będzie z tego tragedii - przynajmniej dopóki krew nie tryska po ścianach ;)

Gość moja kolezanka
tak miala- to jest od cisnienia-tak jak juz ktos wczezsniej napisal-peklo naczynko i wystapil wylew, Nie jest to w sumie grozne-po kroplach powinno przejsc

Gość ołlłłll
oj tam odrazu do lekaza idz do apteki to ci pani da takie kropelki male co sie czubeczek odcina i kropi oko nimi pozdrawiam:*

Gość badana
napisz jak bedzie wiadomo

Gość kunuska
ok dam znać, chociaż mamcię trudno wygonić do lekarza.Mam nadzieję że to nic poważnego