Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabellkaa

do kobiet, wejdzcie jesli chcecie pomóc, na chwilke.

Polecane posty

Gość mirabellkaa

witam, krotkie rozwiniecie tematu: kochalam sie z mezczyzna na kilka dni przed spodziewana miesiaczka, na dzien przed rowniez,(czyli jakby na to nie patrzec dni nieplodne), kochalismy sie bez zabezpieczenia na poczatku (bo wiadomo, jest przyjemniej bez gumki) na drugi dzien dostalam okres, planowo. od tego czasu minelo juz ponad miesiac, w zeszlym tygodniu robilam test quick veu, wyszedl negatywny, wiec stwierdzilam ze nie ma sie co stresowac, jednak mija juz kolejny dzien a tu nic, opoznienie juz 10 dniowe, kupilam kolejny test, robie jutro z porannego moczu. czy w takim przypadku, jak gre wstepna kochankowie odbywaja bez zabezpieczenia, mam na mysli nie tylko powierzchniowe lechtanie :) jest duze ryzyko zaplodnienia? dodam, ze od pol roku nie biore tabletek, bralam ponad 6 lat, musialam odstawic bo lekarz stwierdzil torbiel w piersi i powiedzial ze lepiej dla mnie jak odstawie hormony. 1.czy qiuck veu jest w miare wiarygodny? 2.czy mozliwe jest az takie opoznienie? (przy cyklach 28-30) prosze o powazne wypowiedzi.

Gość mirabellkaa
mialo byc powierzchowne łechtanie, ale kazdy wie o co chodzi czekamm na wasza pomoc dzieki

Gość mirabellkaa
hej i co? ponoc tutaj sa najbardziej zorientowane kobitki? powiedzcie cos

Gość mirabellkaa
cos mi sie wydaje ze porady/wsparcia/odpowiedzi przyjdzie mi szukac gdzie indziej.....

Gość chora
opóźnienie mozliwe test wiarygodny ale dla pewnosci spobuj jeszcze baby pro .Mam nadzieje,ze chodzi tylko o stres zwiazany z rozstaniem bo napewno takowy byl.Ja gdy sie stresowalam egzaminami to mi sie 18 dni spóźnił

Według mnie nie masz się czym martwić, a jeśli ciąża, to raczej nie z tych stosunków, które odbyłaś teraz. :-)

Gość moim zdaniem nie zaszłaś
denerwujesz się tym opóźnieniem i dlatego tak jest

Gość corkaszefa
Witaj, jestem przekonana ze to tylko i wylacznie stres.... Mnie okres spoznil sie 6 dni wlasnie z tego powodu. I podejrzewam ze napewno w cizy nie jestes.

Gość tez tak miałam
Poczekaj do jutra. Te testy są wiarygodne (chociaż różnie bywa). Ja też miałam takie opóźnienie, ale wiem, że to z nerwów. Bałam się nawet kupić testu. I wyobraź sobie że dostałam zaraz po zrobieniu tego testu, tzn w tym samym dniu wieczorem - po prostu stres zmalał, bo wynik był ujemny.

Gość mirabellkaa
bardzo WAM dziekuje, aha i jeszcze male dopowiedzenie, ponad dwa tygodnie temu skonczylam ostra kuracje antybiotykową, zastanawiam sie czy to moze miec tez jakikolwiek wplyw na opoznienie.

I już masz odpowiedź (najprawdopodobniej) na swoje pytanie. Oczywiście, że antybiotyki mają wpływ na pojawienie się (lub też nie), okresu!

Gość mirabellkaa
ufff, no to troche mi ulzylo, jutro po porannym tescie odezwe sie, jak wyjdzie negatywny, zabieram WAS wszystkie dobre duszyczki na piwo:)

Gość mirabellkaa
dziewuszki! ubierać sie, szykowac! idziemy poszalec :) test negatywny ehh jaki mam dobry humorek :classic_cool: