Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muszelka27

PROBLEM pomóżcie /

Polecane posty

Czy któraś z Was ma może tak zwane tyłozgięcie macicy?? Ginekolog powiedziała mi, że może to być utrudnieniem w seksie :O Czy to prawda?? :(

Gość miba
może to być problem ale to nie oznacza ,że nie możesz mieć dzieci po prostu będziesz sie troszkę dłużej starać ale na pewno zostaniesz mamą.. powodzenia!!!

Gość he*
ja też to mam... To nie jest zadne utrudnienie w robirniu dzieci:P Po prostu facet musi się bardziej starca, żeby cie rozpalic inaczej stosunek boli. ale moj sie stara :P:P :)

Z tym staraniem to nie jest tak do końca, ja też miałam stwierdzone tyłozgięcie i zaszłam w ciążę kilka dni po ślubie.A przy współżyciu nie zauważyłam problemów

Gość moja koleżanka
ma tyłozgięcie macicy z tego co wiem nie ma problemów z seksem i w marcu rodzi drugie dziecko :)

Gość oj nie ryzyuj
hehe mam tyłozgięcie macicy łatwo zasżłam w ciążę z seksem nie ma problemu, tylko pozycjie tzw mocno penetrujące mogą powodować ból, zwłaszcza jeśli meżczyzna jest sowicie obdarzony:)

tez to mam mój gin powiedział, że mam większe ryzyko problemów w I trymestrze ale niekoniecznie bedę je miała :D :D

Kurcze, widzę że dużo kobietek ma tę dolegliwość :O ale skoro w większości mówicie, że to w niczym nie przeszkadza, to już mam o jedno zmartwienie mniej :D :) A przyszłej Mamusi gratuluję :D i życzę wiele radości :)

Gość gość
A przodozgiecie dobre?:o Ja to mam.