Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzegorz125

DARMOWE GADŻETY I PRÓBKI

Polecane posty

wonka892------------->przed chwilą weszłam w ten link podany przez Ciebie i bez problemu zamówiłam próbki(sama nie wiem po co :D).Może,faktycznie,wpisujesz błędnie swoje dane,nie wiem....:( Poradzę Ci,daj "ptaszki"na samym dole(chodzi o Twoje dane,tzn.,że będą wykorzystywać je tylko dla swoich celów).

Gość wonka892
a noś....już doszłam :) Ludzie wiem ze ja nie na temat teraz pisze ale BLAGAM waz trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki 0d 13 do 15 mam mature z anglika ustnego. plissss wsparcie mi sie przyda.

Gość Poszukiwana
Hej Gadżetozbieracze;) mam dla was adresy firm kosmetycznych.. może wam sie przyda;) www.atw.com.pl www.bell.com.pl www.bielenda.com.pl www.biotherm.de www.bodybasics.pl www.clarins.de www.clinique.de www.dax.com.pl www.dermedic.pl www.dermika.com.pl www.eris.com.pl www.eris.pl/kontakt.php www.farmona.com.pl www.farouk.com.pl www.farouk.pl www.florina.com.pl www.floslek.com.pl www.ganassini.pl www.idea25.com.pl www.iwostin.pl - trzeba się zapisać do klubu www.jabushe.pl www.jakobieta.pl www.joko.pl www.la-rocheposay.com www.miraculum.com.pl www.nivea.pl Adresy e-mail: mcr@kosmetyka.com marketing@oceanic.com.pl dermika@dermika.com.pl serwis@eris.pl zepter@zepter.com.pl jeżeli ktoś z was ma jakieś sprawdzone adresy z próbkami dla niemowlaków (już za kilka tygodni spodziewam sie dzidziusia) to prosze żeby przesłał mi na adres 027bruklin@wp.pl

Gość emma11112
Hej wonka892 Jak ci poszła maturka z anglika????? Mam nadzieje że to że trzymałam za ciebie kciuki pomogło?????? Co do próbek do wedłg mnie najlepszsa jest firma gerber i yvve rocher, zawsze przysyłaja!!!!!!!!

Gość wonka892
emma11112

Gość wonka892
Zdałam miałam 15/20 pkt!!! :) dzieki emma11112

Gość wonka892
A i tak w ogóle nie które adresy z powyższych nie przysyłają nic!!! :( a wielka szkoda ;(

Gość sniper1
Dzisiaj komplet: - mapa Detroit i folder Casyna Greektown -katalog z Sakkary - www.sakkare.de - pisma z Niemiec: PC Welt/+ płyta/ i Tv Digital -kpl. próbek z Holandii firmy Velds - z fan-club Landskron /Niemcy/ smycz, znaczek metalowy, i wprasówki na koszulkę

Mnie za chwilę krew tróista zaleje! Od wczoraj chce się zapisać do Ivostinu,a nie mogę!:( Ciągle mi wyskakuje: podaj poprawną datę urodzenia.Pisałam na wszystkie możliwe sposoby i nic!Może oni już nie przyjmują do klubu? W jakiej kolejności pisałyscie date urodzenia?Rok,miesiac,dzień?Czy może,dzień,miesiąc,rok?

Nivea: Informujemy, iż firma NIVEA Polska nie prowadzi wysyłki próbek kosmetyków. Próbki te produkowane są jedynie wówczas, gdy planowana jest ich dystrybucja w prasie lub w sklepach i na stoiskach kosmetycznych. Dlatego nie dysponujemy ich zapasową ilością. Szkoda sobie robić nadzieje z Nivea.:(

hej blokada Ja do ivostinu pisałam tak dzien/miesiac/rok moze ci to pomorze a co do nivea to trzeba sie zarejstrowac na tej stronie----------------------------->http://pieknastronazycia.nivea.pl/ i wtedy około 2 tygodnie po rejstracji dostaniecie próbki ja dostałam 2 próbki kremu do twarzy 2 balsamu 2 mleczka i 10 próbek szampnów różne rodzaje powodzenia 🌼

kika654--------->dzięki,zapisałam się do klubu Nivea:) A do tego cholernego Ivostinu się nie zapisałam.:( Ciągle wyskakuje mi komunikat o tym,że złą datę urodzenia podałam.Chyba do cholery ja wiem lepiej,czy podana data jest dobra,czy nie!Czyzby oni lepiej ode mnie wiedzieli kiedy się urodzilam!?:O wonka--------->gratulacje.🌻

Gość ja dostałam
z Yevs Rocher 15 próbek kosmetyków i perfum :)

Gość bea24wawa
u mnie wczoraj ok 15 kopert - naklejki z końmi, pocztówki, - smycz i naszywka ze straży miejskiej - ok 6 kalendarzy z korporacji taxi - pozytyw z parku wodnego - flo plakaty z miasteczka rodeo - kosmetyki z Bielendy, Ive roshe, kolastyny (próbki) - smycz ze stockera polecam również to: wystarczy poświęcić 5 minut dziennie aby za darmo wygrać świetne nagrody rzeczowe ( oglądanie reklam) http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=bea24wawa na prawdę warto

Gość emma11112
Do Iwostinu trzeba napisac date tak xx-xx-xxxx z kreskami najpierw dzień, miesiac i na końcu rok. Tam obok tego gdzie trzeba wpisać date urodzenia powinein być taki znak zapytania ( tak mi się wydaje!) i tak jak najedziesz na tem znak to wyskoczy ci w jakiej formie masz zapisac ta datę!!!!!!! POWODZENIA!!!

Gość wonka892
Blokada

Gość wonka892
blokada dzieki!!!!

Gość marcinnicram
jak dostać katalog Harry'ego Pottera

emma11112 ------->dzięki,później spróbuję.Teraz nie mam czasu.:( kika654 ------------->jak duże są te próbki z Nivea?Takie w saszetkach,czy wieksze? Pozdrawiam🌻

Gość Karinuś_xD
Ja dzisiaj kalendarzyki i taka owca zapachowa do samochodu z Welamx

Gość sniper1
Dzisiaj dwie fajne próbki + płyta cd i katalogi z : Pierre Fabre..........serwis.konsumencki@pierre-fabre.pl i z Nucleageny.........info@rovers.pl Powodzenia.

emma11112---------->dzięki serdeczne.🌻 Ja pisałam datę z kropkami,później bez,itp,itd............:D A tu trzeba było pisać z kreseczkami.....:O ciekawe,po co im numer telefonu?Dzwonic będą,czy jak?;)

jeśli chcesz zostać testerką maybeline przeslij mi swoj mail a ja chetnie przesle zaproszenie!! - desunek@gmail.com mam tylko ograniczona ilosc zaproszen kto pierwszy ten lepszy

Gość ssamanthaa
chcesz dostac miniprodukty od maybelline? wyslij mi swojego maila: matewate@o2.pl a otrzymasz zaproszenie aby stac sie trenseterka i testowac produkty od Maybelline

Gość ewa2803
A ja wygrałam szczoteczkę i pastę do zębów to na razie. Poproszę o zaproszenie do vichy i do maybeline na adres ewa280386@interia.pl

Gość wonka892
Ja chcę testować kosmetryki maybelline pliss..wyślij na adres: wonka7@op.pl bede bardzo wdzieczna!!! :*