Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzegorz125

DARMOWE GADŻETY I PRÓBKI

Polecane posty

Gość fjolka
czy mógłby mi ktoś wysłać zaproszenie do maybelline? ja chętnie wyślę teraz do klubu Nivea, wysyłają darmowe probki, podajcie maile ruty01@o2.pl

i ja również poproszę o zaproszenie do maybelline oraz do NIVEA, mój e-mail: madul@mixbox.pl z góry dziękuję !

Gość Julia72
POMOCY!!! Ja jeszcze nic nie wygrałam i nie dostałam żadnej próbki. Proszę podajcie mi link gdzie mogę dostać darmowa próbkę czegoś fajnego np. kosmetyków, podpasek, czy jedzenia lub akcesorii dla psów. Z góry Wielkie dzęki za pomoc. :)

Gość sniper1
Piotrze podałeś na tacy dane rodzinne ..............np. z naszej klasy Pomyśl zanim coś wklepiesz

Gość aneczka1710
ja poproszę o zaproszenia na Nivea i maybelline. z góry dzięki. ja_aneczka@op.pl

Gość Myszatko
Witam serdecznie! Chcecie zarobić niewielkie ale rozsądne kwoty za wypełnianie ankiet?Pewny zarobek co miesiąc ok.30 zł.Pisze do mnie na e-maila.

słuchajcie nie dajcie się nabić w butelkę przez podających te wszystkie linki do maybelline i do look4win. Poprzez kliknięcie na taki link i zalogowanie nabijacie punkty tym którzy tego linka wam podali. I to oni zgarniają nagrody i zarabiaja na was a nie wy sami. Jeżeli chcecie się dostać do każdej z tych kampanii wystarczy samemu wejść na stronę: www.look4win.pl www.maybellinetrends.pl www.pieknastronazycia.nivea.pl zalogować się na każdej z nich i bez problemu odszukać wszystkie konkursy jakie proponują. Nie klikajcie na linki tekie gdzie po głównym adresie strony na końcu jest login użytkownika. Look4win opiera się na tym, że się zbiera punkty za wszystkie jelenie, które zalogowały się dzięki naszemu linkowi polecającego. Na Nivea prosząc o zaproszenie otrzymacie linke gdzie będziecie głosować na sentencje,którą napisał ktoś kto wam zaproszenie wysłał. Jeżeli zbierze dużo głosów- ma szanse na wygranie w tym konkursie. Jak widzicie nie ma nic za dramo!

Gość kozuchuska u mnie wcziraj tak

Gość kozuchuska93
u mnie wczoraj 3paczki: karma dla psa+jakues cos co pomaga w szkoleniu psa+ ksiazeczka jak wychowywac i szkolic psa[sliczna wrecz]+jakis kupon promocyjny+i maly poradnik podreczny psu karma smakowala ze az skakal do gory z radosci^^ zdjecie z canona [2razy pisalam i wyslalai] i 6probek kosmetykow z bielendy dzis listonosz przywiozl mi jakis stos pocztowek z Polanicy nawet fajne Soniuleqq gdzie pisalas po te karme dla psa? madziara sluchaj ja to wiedzialm o co chodzi w tych zproszeniach i wiesz ja z tego nie korzystam a co mi szkodzi komus popoc to juz czyajs indywidualna sprawa ale zdarzaja sie naiwni xD

Gość aneciulka151
http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec =aneciulka151 Napewno coś wygracie!!Zarejestrujcie się a sami zobaczycie!!! To nie jest żaden kicz,zresztą sami się dowiecie!!!Serdecznie polecam!!!Wystarczy chwilka dziennie!!!

Gość agnieszka726
a zaczynam powoli zbierać xD już dostałam zdjęcie od canona ;) tampony, karmę dla psa książeczkę jak go wychować i takie coś do tresury ;) a dziś jakąś książkę katolicka ;)

Gość karolcia142
Chcesz trochę zarobić? Wypełniaj ankiety i dostawaj za to kasę! Wszystko jak najbardziej darmowe. Wystarczy, że masz ukończone 14 lat! Pomóż firmom i podziel się z nimi swoją opinią, a za to dostaniesz pieniądze. Napisz karolina7801@wp.pl a wyślę ci zaproszenie. :):)

Gość jawo
ale mnei wciągnełyśćie w to siedze w tym od 2 dni i powysyłałam moze z 50 moili teraz czekam na paczki

Gość kozuchuska93
u mnie dzis tylko probki z teny.. juz do ciebie pisze karolcia xp

Gość bea24wawa
u mnie wczoraj: pocztówki z podpisami piłkarzy duuużo próbek z Yves Roche MApa Polski- 3 raz Naszywka motocyklowa i znaczek kalendarz z końmi i pocztówki płyta big cyc - szambo i perfumeria- wygrana w konkursie Beowulf - wygrana Dużo pięknych folderów i książek z ambasad: Norwegii i Egiptu A po za tym polecam to: http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=bea24wawa wystarczy 5 minut dziennie poświęcić na oglądani reklam a mozna za darmo wygrać wspaniałe nagrody WARTO

HEja :) u mnie dzisiaj tylko próbki kosmetyków DAX przyszły po upływie ok 2,5 tyg .. 2x żel do mycia twarzy antytrądzikowy arbuzowy --> pięknie pachnie! 2x matujący krem do twarzy -->gruszkowy > 1x żel pod prysznic antycelulitowy przyspieszający odchudzania ;p i Tyle pełnych skrzyneczek życze ;)

Gość wQQQQrFFFionyyy
cytuje: bea24wawa u mnie wczoraj: pocztówki z podpisami piłkarzy duuużo próbek z Yves Roche MApa Polski- 3 raz Naszywka motocyklowa i znaczek kalendarz z końmi i pocztówki płyta big cyc - szambo i perfumeria- wygrana w konkursie Beowulf - wygrana Dużo pięknych folderów i książek z ambasad: Norwegii i Egiptu JEZELI JUZ SIE CHWALISZ ZE COS DOSTALAS TO MOZE BYS NAPISALA GDZIE???!!!???

Gość dassadasc
http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec =aneciulka151 Napewno coś wygracie!!Zarejestrujcie się a sami zobaczycie!!! To nie jest żaden kicz,zresztą sami się dowiecie!!!Serdecznie polecam!!!Wystarczy chwilka dziennie!!!

Gość yyydiotkaaa
napewno to ty jesteś głupia i przynudzasz szmatoooo

Gość ktos tępiący głupków
wy pier dalaj z tym l4w

Gość aneciulka151

Gość kr0pecka
hej;) prosze o wysyłanie zaproszeń do różnych klubów POZA MAYBELINE moj e-mail to kwiatjagody@o2.pl ps..... skąd można obczaic różne próbki?

Gość KlauduśŚ__x33
Macie jakieś nowe próbki kosmetyków ? Ja już około 7 razy zamówiłam sobie z yves rocher. Za każdym razem dochodzi zamawiam nowe. POLECAM xdd Wystarczy wpiać tą nawe w google na ich stronie znalesc maila do nich i napisac ze chcecie próbki i podac adres. Dostałam również z Ziołolek. Ale bardzo długo dochodziły. Takie 4 kremiki ale po 2 lub 3 ml. a nie jak yves rocher 10x 1ml.

Gość ggnnszz