Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzegorz125

DARMOWE GADŻETY I PRÓBKI

Polecane posty

Gość wonka892
A ja dzisiaj dostałam darmową mapę Polski (www.k2.com.pl) i próbki z ob+ jakaś książeczka i kalendarzyk miesiączkowy. Mam pytanie co trzeba zrobic zeby dostac probki od yves rocher? A jeśli ktoś chce sie zarejestrowac w look4win to zachecam aby skorzystal z tego link: http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=wonka Pozdrawiam! Ps:Dziewczyny macie racje!Faceci to smierdziuchy i brudasy ..:)

Gość kozuchuska93
tez dostałam dzis mape xD^^ a z ob mi 2paczki w jednym dniu przysłąli ale to w piatek zeszly ^^ a co do Twojego pytania no to piszesz na maila za interesujesz sie ich kosmetykami lecz przed ich zakupem chcialbys je wyprobowac lub jakostak do nich mozna pisac ile wlezie zawsze odpisuja pozytywnie i przesyłaja probki^^

Gość wonka892
oki..dzięki.:*

Gość sniper1
Do Wonka- popadasz w paranoję i uogólniasz temat dot. czystości facetów. Często widuję dziewczyny od których wyczuwam wielodniowy pot lub wiem , że nie używa płynu do higieny intymnej, wystarczy odwiedzać kina lub poznawać nowe dziewczyny na imprezach. Uwierzcie mi to bywa niesmaczne.................... P.S. Tak bywa w obu gatunkach, tych z Marsa i Księżyca

Gość wonka892
Księżyca? Faceci są z Marsa a kobiety z..Wenus..coś ci sie pokiełbasiło :) ;) ;) no cóż może masz rację...ale poki co w gronie moich znajomych nie ma zadnego `smrodka` :)

Gość ewa2803
Ja też dostałam próbki z ob i dwa zestawy z nutricii a w tym: -zupka dla dzieci marchewkowa z ryżem -mus jabłkowy z bananami -kaszkę mleczno-ryżową z bananami -mleko od 4 m-ca życia -grubą książeczkę a raczej jakiś poradnik -herbatkę z melisa dla dziecka To dla tych którzy mają dzieci:-) Od Inteligo dostałam mnóstwo papierków i długopis. Adres do Yves Rocher: bok@yves-rocher.pl

Gość wonka892
ewa2803 dzieki wieklie!!!! Bu$$

Spróbujcie napisać do firmy Joanna maila z prośbą o wysłanie próbek...ja wysłałam i czekam na odpowiedź...

Gość Maxxy
prosze wysylajcie zaproszenia do klubów nivea, maybelline itp. sylwia_0310@op.pl

Gość alexissoli
WYSLALAM CI MAXY

Gość Maxxy
Dzieki! alexissoli nic nie dostałam na poczte..

Gość sniper1
Dzisiaj : - z ProData.pl ogromny kalendarz-tematyka żeglarska - z Jasnej Góry: pocztówki, mapy, fotki i foldery-ciekawe

Gość kaSsia_x3
plis , napiszcie mi co to znaczy: (nie zabardzo znam angielski) Hi Katarzyna, Thank you for contacting us regarding Umberto Giannini. Unfortunately we are unable to send samples of our products. However, we have a range of mini products available for many of our products which are perfect for trying out a product before buying the full sized version. I hope this is helpful. Kind Regards, Cassie Davis Umberto Giannini

Gość kaSsia_x3
zona@zona-krem.pl --> napiszcie do nich na e-maila i po dwóch tygodniach dostaniecie około 20-30 próbek :) nie wiem na co te próbki bo pisało po angielsku (ale e-maila po polsku piszemy)

Gość Shareaza
Hej Hej kto chce zaproszenie do konkursu Maybelline New York ?? można zostać testerką i dostawać darmowe próbki nowych kosmetyków. jak ktoś chce to niech napisze pusty e-mail do mnie shareaza13@wp.pl

Gość Magggggggggggdziu
Ja już nareszcze dostałam e-maila od Maybellin i jestem już testerką :D Heh...Fajnie :) Pozdrawiam :**

Gość kaSsia_x3
Magggggggggggdziu chodzi Ci chyba o trendstterka a nie testerka :)

Gość Asia19881983
JESLI KTOS CHCE ZAPROSZENIE DO MEYBELLINE TO PROSZE PISAC NA @....:-) pOZDRAWIAM

Gość bea24wawa
u mnie dziś: - czapka z klubu motocyklowego - kilka metalowych przypinek - próbki kosmetyków Yves Rocher - mail o wygranej płycie i zestawie kibica - pocztówki - mapa Polski - 2 breloczki polecam również to: http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=bea24wawa wystarczy 5 minut dziennie (oglądanie reklam) a można wygrac super nagrody - za darmo. Warto

Gość Maggggggggggggggdziu
kaSsia_x3 tak właśnie o to mi chodzi,ale nie chciało mi się pisać pełnej nazwy :D A o mnie listonosz znów zapomniał...Zero czego kolwiek :P Heh^^ Może w końcu się doczekać :)

Gość Maggggggggggggggdziu
*doczekam :D pomyłeczka :P

Gość Emma11112
mi moze ktos zaproszenie z MAYBELLINE wysłać!!!!