Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzegorz125

DARMOWE GADŻETY I PRÓBKI

Polecane posty

Gość kylo18
Witam, Wiem że sie powtarzam ale potwierdzam, że można wygrać fajne nagrody na stronie: http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec =kylo18 Na samym początku myślałem, że to wielka ściema, aż do dnia kiedy dostałem skaner. Każdy kto chce wygrać coś to polecam tę stronę.Oglada się reklamy i tym samym bierze udzial w losowaniu.Polecam:)

Gość Gabrysia1333
Hej dziewczyny potrzebuje waszej pomocy jestem wolontariuszką i pomagam biednym dziecią PROSZĘ rejestrujcie się na look4win na moim profilu nagrodę odam biednym dziecią już trzy razy wygrałam raz to byl skaner który trafił do państwa Pecków raz wygrałam drukarkę którą razem z kolegą sprzedaliśmy na allegro.pl a pieniądzę wysłaliśmy na madagaskar(była to akcja zrobiona przez siostry zakone)a za trzecim razem wygrałam film DVD ktory trafił do państwa Słabosz http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec =gabi13 Z góry dziękuję za okazane sercę...

Gość Gabi oszukuje
Gabrysia nie wciskaj kitu-nie wierze ci ;)) Ściema!!!

Gość Gabrysia1333
Jeżeli mi nie wierzysz to twoja sprawa;(

Gość Gabi Zawadzka-
Oj nie kłócie się

Gość eliess
wysyłajcie mi zaproszenia na trendsetter maybelline... z góry dzięki

Gość karinkaa
chce ktos wygrac darmowe kosmetyki firmy maybelline new york?? jesli tak to prosze o wysylanie swoich e-maili na moja poczte ( karinkaa94@o2.pl ) pozdrawiam wszystkich ktorzy beda chetni i wysle zaproszenie kazdemu kto zechce

Gość zawiaska
Czy chcielibyście otrzymać DARMOWE kosmetyki, to proszę napisać do mnie a ja zaproszę do programu - alicja.bis@poczta.fm.

http://www.unilever.pl/ proście o próbki w zakładce Kontakt...a ja dzisiaj dostalam...znow 2 kolejne koperty z discreet...tyle nie zamawialam..a juz mam 16! jesli ktos chce to niech zamawia co dzien i nie bedzie musial kupywac wkladek ;)

Gość gerda180
A ja nie polecam look4win bo mam już ponad 120 punktów i jeszcze nic nie wygrałam ;(

Bo w look4win to jest tak jak w toto lotka...duzo ludzi gra i duzo wygrywa ale..nie TY! ;(

Gość marlenka1989
Jeżeli chce ktoś dostać super kosmetyki wystarczy dołączyć do klubu MAYBELLINE. Napisz do mnie na maila a wyślę zaproszenie;) marleneczka1989@wp.pl

dajcie już spokój z tym maybelline, i tak kazdy wie ze robicie to dla własnych korzyści a nie w celu podzielenia się swoimi zdobyczami ;p a dzisiaj dostałam 7 próbek z Yves Rocher i podpaski z TENA ;)

Gość Gabi Zawadzka-
A u mnie diś ...^^^ masakra listonosz ledwo co doszedł _Yves rocher próbki -17 zdjęć z cannona -projekty domów z CD -Cd o koszeniu trawy -jakieś broszury wszystko o austrii:-)))))

Gabi, aż 17 zdjęć z canona? a to nie jest tak że z jednego adresu email można dostać tylko jedną próbkę zdjęcia ;> ?

Gość Atorod90
Chętnie wyślę zaproszenie na trendsetterkę Maybelline. Można wygrać super nagrody i testować za darmo kosmetyki :) Jak ktoś chce piszcie na meila: dorotka_d@buziaczek.pl

Gość Emma11112
a po ilu dniach przysłali wam te zdjecia z canony???

Gość Anarchymen
Piszcie na gg 424056 e maile jeżeli chcecie zaproszenie od Maybelline New York PROSZĘ !! :D

te zdjęcia z canona przysłali mi chyba po około 2 tygodniach... nie pamietam dokładnie. Ale trochę byłam zawiedziona bo na zdjęciach w rogach była reklama jakiejś drukarki( czy czegoś tam) a ja myślałam że to bedzie takie zwykłe zdjęcie jak po normalnym wywołaniu :| no ale nie ma co narzekać, w końcu darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby ;p ;p

Ja dzisaij otrzymalam produkty zamowione przez mnie przez allegro no i próbke maseczki z garnier...

Gość Gabi Zawadzka-
Ja miałam szczęścię bo wyslali mi po tygodniu:-))))))

Gość dzustin
Moje zdobycze po tygodniu : * zdjęcia z Canona * 9 próbek Yves Rocher * próbki tkanin * wizytówki * próbki rolet * próbki z nivea czekam na resztę, a wiem, ze 31 lipca wyślą mi maskarę z maybelline. ;d polecam tą stronę. Dostanę maskarę + 20 próbek !!!!!!!!!!!!!!!

Gość Gabi Zawadzka-
dzustin a mogła byś mi podac adres tych darmowych próbek tkanin rolet i tych próbek z nivea BŁAGAM CIĘ....!!!;0