Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzegorz125

DARMOWE GADŻETY I PRÓBKI

Polecane posty

Gość misia1989_19
Chcecie otrzymac puder astora ??? wysyłam zaproszenia piszcie na nr gg 13473803

Gość emmcia1112
Czy lubicie dostawać próbki???????? tak???????? W takim razie moge wam wysłać zaproszenie do astora, jak się zarejestrujecie to dostanicie darmowe próbki, w dniu swoich urodzin prezent od astora a jeśli polecicie przyjaciółce ich to dostaniecie świetny kosmetyk z astora i to nie jakomś próbkę tylko puder!!!! Jesteście zaintersowani???????? Piszcie na kacha1829@poczta.onet.pl to wyśl wam zaproszenia!!!! POLECAM

CZY JEST TU JESZCZE KTOS KTO CHCIALBY DOSTAC ZAPROSZENIE DO KLUBU MAYBELLINE? piszcie na malaga013@wp.pl

Gość ewa2803
Co do próbek fitomed to ja wysyłałam tylko na ich adres kontaktowy a próbki dostałam więc to nie ściema

Gość wonka892
a ja chce sie zapytac czy ta pasta z Blend-a-med dlugo idzie? i jak i gdzie mozna zamowic probki z yves rocher?

Gość nisqa
no walsnie co z tym blen-da-ed ?? bo ja juz dawno wygralam niby opaste i szczorteczke ale cos tego nie widac...

Gość Maggggggggdziu
Osz!Ile nowych stron :P Długo nie czytałam :P Hehe^^ Kurcze ciągle mi brakuje do Maybellin 1 osoby :| NoOo cóż :D Ale za to wygrałam puder z Astor :) Pozdrawiam :**

Hejj. Chce ktoś zaproszonko do klubu Asora .? Wystarczy sie zarejestrować i tak jak ja polecic klub jednej znajomej i dostaje sie sliczny nowiutki puder astora ((; Pisać maila tu lub do mnie na : Klaudiaa931@wp.pl

Gość kozuchuska93
mi mozecie wyslac zaproszenia dawniej tez bylam probko i gadzeto maniaczaka ehhh i nadal mnie do tego ciagnie ;)) jak cos pisac na gg 5044291 lub na maila moniczka1493@wp.pl

Gość sniper1
Dzisiaj mapa, znaczek metalowy i podkładka pod mysz + foldery z Urzędu Miasta Katowice

Gość Joy1989
Podaję link do ciekawej stronki www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=joy1989 trzeba się zalogować a później wystarczy tylko oglądać reklamy 2-3 min dziennie lub rzadziej i wygrywa się różne nagrody

Gość sniper1
Dzisiaj gadżety z Urzędu Miasta Poznania P.S. Czy któś Wam płaci za reklamę looka?

Gość sniper1
Dzisiaj gadżety z Urzędu Miasta Poznania P.S. Czy ktoś Wam płaci za reklamę looka?

Gość kozuchuska93
u mnie dzis pusto xd

Gość kozuchuska93
u mnie dzis pusto xd

Gość ewa2803
A ja wrócę do tego prawdziwego tematu tu na forum -czyli darmowych próbek. Z tego co sprawdziłam to wysyła na pewno dax cosmetics, yves rocher, elseve, ob, bank pko jakieś gadżety, oceanic i fitomed. Jeżeli ktoś chce dostać próbki to do nich pisać ja dostałam w zeszłym tygodniu.

Gość rozczarowany
Wiecie co dziewczyny ? Wy to jak takie pijawy - wszystko za darmoche i mało się nie zsikają bo jakaś firma daje 0,0000001 mg kremu za free. Brak słów. wariatki.

Gość ewa2803
Każda kobieta to lubi a tym bardziej jak ma okazję coś wypróbować, żaden facet tego nie zrozumie...prawda dziewczyny?!

Gość ewa2803
I jeszcze jedno. Tu nie chodzi o ilość dostania tego małego kremiku tylko o sam fakt dostania, o satysfakcję, gdy listonosz przynosi maleńki prezencik. To jakby się coś wygrało...

Gość kozuchuska93
jesli sie komus nie podoba ten temat nikt nikogo nie zmusza do czytania tego a faceci no w koncu oni o siebie nie dbaja wiec nie obchodzi ich to... a dostac probke jakis kosmetykow i to dobrej firmy to jest rados gdyz poco wydawac np 30zl na fluid jesli napiszesz a dostaniesz jego probke za free a z kad moge wiedziec ze jak kupie to mi sie spodoba...

Gość sniper1
Przykre, że poznajesz tylko zaniedbanych facetów, może zmień towarzystwo. Mam swoje lata i dbam o siebie wystarczająco a próbki to rzeczywiście takie małe prezenty od firm które pozwalają czasami wybrać w drogerii konkretny krem lub zapach perfum. Teraz szukaj tych zadbanych.....................:)

Gość kozuchuska
hehe nie no zadbanych tez spotykam xD kazdy dba o siebie tylko na swoj sposobik buehehehehe:D