Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelkaaa

Co myślicie o sytuacji kiedy facet po zerwaniu mówi...

Polecane posty

Gość mirabelkaaa

Co myślicie o sytuacji kiedy facet po zerwaniu mówi swojej byłej dziewczynie, ze czuje sie samotny, że jest mu źle i ze nie spodziewał się, ze ta samotność. której tak pragnął będzie mu tak doskwierać...? Rozstaliśmy się miesiąc temu, a ja słysze od niego takie rzeczy. Fakt obiecaliśmy, ze bedziemy się przyjaźnić, ale czy wobec tego w tak krótkim czasie może mi mówić bez skrupułów takie rzeczy... przeciez to mnie rani, bo ja wciąż za nim tęsknie...

Gość może też tęksni
?

Gość kaprys24
NIE WIEM CO TO MOZE OZNACZAC, jakbym miala obstawiac to powiedzialabym, ze facet w zawoalowany sposob mowi Ci, ze teskni..

Gość mirabelkaaa
jezeli tak jest to dlaczego nie powie tego wprost...wie, że nie chciałam się rozstac, wiec tak szybko o nim nie zapomne...

Gość może też tęksni
bo to ta chora meska duma nie pozwala mu sie przynac do popelnionego bledu. albo nie chodzi o to i wale nie teksni jedno z dwoch:)

Gość bo....
obudził się......

Gość mirabelkaaa
w takim razie jak to sprawdzić...?

moze by chcial do Ciebie wrocic tylko nie wie jak Ci to powiedziec i dlatego tak Cie podpytuje by sprawdzic czy cos do niego czujesz

Gość hmm hm
Moze tez teskni... ...za seksem ? :p

a mój rok po zerwaniu zadzwonił i oznajmił, że jeśli się już wyszumiałam i namyśliłam to mam wrócić (nadmieniam że to on zerwał!!!) bo czeka!

Gość marea- wrocilas
???

Nie wróciłam i nie wróce. Pomimo tego ze nadal jestem sama.

... no i nadal sobie szumie - a on nastawia przeciwko mnie całą moją rodzinę... ale nie dam się zniszczyć, on zmarnował mi 5 lat życia, traktował jak śmiecia... mam nowe życie i jest w nim miejsce dla prawdziwego mężczyzny, którego może kiedyś spotkam...

Gość tacy są właśnie faceci
gorsi niż dzieci!! nie porafią sie przyznać, że kochają, tęsknią, że popełnili błąd. Mój były dawał mi długo znaki, że beze mnie mu źle, ale jak pytałam wprost, to się wypierał! Czekał, aż to ja pierwsza powiem, że chcę wrócić!! Nie dość że mu duma nie pozwoliła przyznać się do błędu, to jeszcze myślał, że pęknę pierwsza, i jak znów będziemy razem i coś będzie nie tak, on z czystym sumieniem powie "przecież to Ty chciałaś wrócić! więc o co Ci teraz chodzi?!" Mówię wam babeczki! Jak facet nie potrafi powiedzieć co czuje, nic dobrego z nim was nie czeka!

Gość Elvis11111111111
To właśnie my faceci. Duma i honor nam nie pozwala na takie potyczki

Gość mirabelkaaa
w takim razie jak sie dowiedziec czy on tylko tekni, czy chce wrocic, a nie wie jak, czy tam mu duma nie pozwala sie przyznac do błędu...czy tylko mowi, żeby mowic i nic nie chce...???

Gość mirabelkaaa
może zapytac go wprost? chociaz to chyba nie najlepszy pomysł...nie chce zeby pomyslam ze sie narzucam, no i oczywiscie, jezeli on nic ode mnie nie chce to nie chce zeby wiedział, ze mi jest tak źle bez niego... Poradźcie cos...

Gość kasikkk27
zobaczył jak to jest bez stałej partnerki, zaczeło mu brakowac sexu.......

Gość mirabelkaaa
ale my nie sypialiśmy ze soba... właściwie tylko oral