Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorzka0

POronienie!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gorzka0

Proszę o radę! Mam 16 lat i jestem 6ty ciąży. Chcę poronić. Ale darujcie sobie pisanie, że trzeba było się szybciej zastanowić itp. itd. ŻADNYCH WYRZUTÓW! apeluje do dziewczyn które mają coś o tym do powiedzenia

Gość ale poje**balo cie tak

Gość jestes
glupia jak but idiotko!!!!!!!! trzeba bylo myslec głową,a nie dupą!!!!!!!!

no i co z tego że chcesz poronić? mamy Ci wsadzić widelec w pipe czy co? poza tym na poronienie to ty nie masz wpływu dziecko.co najwyżej na aborcję

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuppppppppuuuuuu

Gość róża we krwi
poronienie może być naturalne bądź wywołane, autorko nikt nie powie Ci jak poronć bo nakłanianie do tego i pomoc to przestępstwo. michalina - skoro nie wiek to może irolaz inteligencji? :P

Gość róża we krwi
*iloraz :P

Gość ninja
możesz przecież urodzic i zostawaic w szpitalu.dużo ludzi czeka na takie dzieci.pozd.

Gość MałyMała
Boze jak mnie takie kometarze denerwuja mogłas myslec głowa a nie dupa ... Nikt was nie wie jak to sie stało ze jest w ciazy A moze ja zgwałcili a moze chłopak z ktorym była długo i mu ufała ja wystawił .... szkoda słow to na was !! A co do autorki to powiedz na poczatek dlaczego chcvesz poronic ??

Gość pytajaca80
Che poronic, bo pewnie nie chce miec dziecka, tylko nie znaje sobie sprawy, jak to moze byc grozne w skutkach.... Nie chcesz dziecka, to zdecyduj sie na zabieg. Bardziej chorego pomyslu nie czytalam juz dawno:o

Gość MałyMała
Chodziło mi raczej o to dlaczego nie chce miec tego dziecka .... nawe 16 latki moga urodzic i sobie swietnie radzic

Gość ludzie pomyslcie troche
Jakby ja ktos zgwalcil to ma prawo do aborcji tak mi sie wydaje a co do chlopaka ze ja oposcil...Mogla pomyslec szybciej chyba kazdy wie jakie sa konsekwencje sexu...Jesli sie zdecyduje to musi sie tez liczyc z konsekwencjami rozumiesz???

Gość MałyMała
Rozumiem . Tylko sa tez inne aspekty tej sprawy ..nikt z nas nie wie jaka ma ta dziewczyna sytuacje w domu itp ... ja oczywisce tego ze chce poronic nie popieram ale zanim ja bede przekonywac ze ma tego nie robic chciała bym wiedziec co ja skłoniło do takiej decyzja Rozumiesz ?

Gość nalezy
sobie wlac domestosa do pochwy. podobno dziala!! no,przeciez nie mozemy Ci pomoc zabic dziecka ;S