Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandrraaa

smutno mi

Polecane posty

wino jest dobre na wszystko... tylko nie na złamane serce...

Gość dup.ne walentynki
5 lat razem :o Mi tez nie zależy na szybkim ślubie, po prostu chce wiedzieć że mu na mnie zależy i że chcę być ze mną. On wie, jak mi na tym zależy i nic z tym nie robi :o Coraz bardziej mnie to zastanawia dlaczego :o

bo się boi. oni tacy są. jak przychodzi do poważnych deklaracji próbują się ewakuować...

Gość pocztówkaaa
koniczynko napisz dlaczego ci smutno, moze Ci pomozemy marea wiino masz racje nie jest dobre na zlamane serducho, zwlaszca jak przypomnimy sobie ze niedawno pilismy takie ze swoim ukochanym ja jestem krócej ze swoim chlopakiem bo nawet niecale 1,5 roku ale hcialabym jakies powazniejszej deklaracji

Gość blebluś
a ja ide spać. może zadzwoni. może napisze. :( może zmieni zdanie..., może... zaechce uwierzyć we mnie. wtedy ja uwierze w niego i znowu otworze swoje serce.

też bym tak chciała, ale nie zadzwoni nie napisze... moge ryczeć do rana w poduszke

Gość pocztówkaaa
bleblus tez ide spac moze nowy dzien okaze sie lepszy od poprzednich kurcze przeciez juz prawie jutro walentynki nie wierze ze dla niego to nic nie znaczy zobaczymy przynajmniej w ciagu tych kilku najblizszych dni okaze sie kim dla niego naprawde jestem, spij slodko bleblus i miej spokojne, radosne sny i Wy wszyscy spijce dobrze dobranoc Wam

Gość Dziubdziuś3232
a mi nadal smutno:(:( dobranoc:)

Gość pocztówkaaa
czesc dziewczynki jak mija Wam kolejny dzionek? u mnie bez zmian cisza ze strony faceta i totalna niechęc do całego świata moze jutro bedzie lepiej

Gość pocztówkaaaa
chyba topic upada a szkoda bo przynajmniej bylo z kim pogadac i mial nas kto wysłuchac a teraz nic