Skocz do zawartoΕ›ci
Szukaj w
  • WiΔ™cej opcji...
ZnajdΕΊ wyniki, ktΓ³re zawierajΔ…...
Szukaj wynikΓ³w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GoΕ›Δ‡ kasandrraaa

smutno mi

Polecane posty

wino jest dobre na wszystko... tylko nie na zΕ‚amane serce...

UdostΔ™pnij ten post

UdostΔ™pnij na innych stronach
GoΕ›Δ‡ dup.ne walentynki
5 lat razem :o Mi tez nie zależy na szybkim ślubie, po prostu chce wiedzieć że mu na mnie zależy i że chcę być ze mną. On wie, jak mi na tym zależy i nic z tym nie robi :o Coraz bardziej mnie to zastanawia dlaczego :o

UdostΔ™pnij ten post

bo się boi. oni tacy są. jak przychodzi do poważnych deklaracji próbują się ewakuować...

UdostΔ™pnij ten post

GoΕ›Δ‡ pocztΓ³wkaaa
koniczynko napisz dlaczego ci smutno, moze Ci pomozemy marea wiino masz racje nie jest dobre na zlamane serducho, zwlaszca jak przypomnimy sobie ze niedawno pilismy takie ze swoim ukochanym ja jestem krΓ³cej ze swoim chlopakiem bo nawet niecale 1,5 roku ale hcialabym jakies powazniejszej deklaracji

UdostΔ™pnij ten post

GoΕ›Δ‡ blebluΕ›
a ja ide spać. może zadzwoni. może napisze. :( może zmieni zdanie..., może... zaechce uwierzyć we mnie. wtedy ja uwierze w niego i znowu otworze swoje serce.

UdostΔ™pnij ten post

też bym tak chciała, ale nie zadzwoni nie napisze... moge ryczeć do rana w poduszke

UdostΔ™pnij ten post

GoΕ›Δ‡ pocztΓ³wkaaa
bleblus tez ide spac moze nowy dzien okaze sie lepszy od poprzednich kurcze przeciez juz prawie jutro walentynki nie wierze ze dla niego to nic nie znaczy zobaczymy przynajmniej w ciagu tych kilku najblizszych dni okaze sie kim dla niego naprawde jestem, spij slodko bleblus i miej spokojne, radosne sny i Wy wszyscy spijce dobrze dobranoc Wam

UdostΔ™pnij ten post

GoΕ›Δ‡ DziubdziuΕ›3232
a mi nadal smutno:(:( dobranoc:)

UdostΔ™pnij ten post

GoΕ›Δ‡ pocztΓ³wkaaa
czesc dziewczynki jak mija Wam kolejny dzionek? u mnie bez zmian cisza ze strony faceta i totalna niechΔ™c do caΕ‚ego Ε›wiata moze jutro bedzie lepiej

UdostΔ™pnij ten post

GoΕ›Δ‡ pocztΓ³wkaaaa
chyba topic upada a szkoda bo przynajmniej bylo z kim pogadac i mial nas kto wysΕ‚uchac a teraz nic

UdostΔ™pnij ten post