Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uszata

Kto po operacji odstajacych uszu....

Polecane posty

Gość uszata

Witam kobietki z zoperowanymi uszami . Ja mam odstajace i ich nie nawidze , niszcza mi zycie . Mam 30 lat , meza i dziecko .....i mimo tego i wieku te moje uszy doprowadzaja mnie do szalu Jest tu ktos odwazny , kto mi by przeslal zdjecie przed operacja i po , bardzo Was prosze , lub na e-maila , jesli nie tu , prosze !

Gość uszata
nie otwiera sie :(

Gość uszata
marcia - ja jestem tu nowa i nie mam gadu -gadu :( czytalam o operacji , o kosztach , nie wiem czy to dla mnie nie bedzie za pozno mam 30 lat , czy zgodzi sie maz i rodzina , bo oni uwazaja ,ze to moje wymysly a ja naprawde cierpie w dodatku mam cienkie wlosy i slabo mi kryja te uszy , zawsze tylko wlosy rozpuszczone , nawet jak lato i goraco , lub jakas impreza gdzie marze o koku , ale to tylko marzenia , no nic dziewczynki , pozdrawiam i gratuluje NOWEGO ZYCIA !

No ja mam 25 dawno skonczone i w pazdzierniku mialam zabieg.Mąz z początku tez mial obiekcje ale tak dlugo jeczalam ze sie zgodzil i bardzo pomoglo to ze przy nim duzo czytalam na ten temat-specjalnie zeby go wciągnąc.Udalo sie.Teraz widzi ze lepiej sie czuje i tez jest zadowolony.

Teraz nie musze sie bac ze na dworze wiatr czy deszcz pada.Ostatnio szlam w takiej ulewie i bylam taka szczesliwa ze nie musze sie wstydzic -radarów wielkich jak slon.!

Gość uszata
marcia - no to gratuluje wyrozumialosci meza :D

Gość Pomoccc
nie ma co się bać tylko jak kaska pozwala to robić dziewczyny korekte!!! to naprawde zmienia życie:)