Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adresat nieznany

odmowa seksu - jak zachowuje się wtedy mężczyzna?

Polecane posty

Mam fajnego faceta, znam go od niedawna, mieszka daleko ode mnie ale spotykamy się dość często, zazwyczaj na weekendy. Oboje jesteśmy po nieudanych związkach i próbujemy ułożyć sobie życie na nowo. Jest jednak niepokojące coś, co mnie w nim zastanawia, mianowicie to, że na odmowę seksu reaguje dość dziwnie: obraża się , nie odzywa lub jest małomówny, nie chce się przytulać, czuje się odrzucony. Wiadomo, że kobiety czasem potrzebują się poprzytulać ale żeby zaraz z tego powodu taka tragedia się działa? Na pytanie dlaczego taksię zachowuje odpowiada, że faceci to tacy są, że to takie typowo męskie i on skamlał o seks nie będzie bo jest na to zbyt dumny. Nie podoba mi się to, tym bardziej, że nigdy skamleć nie musiał. Ludzie co z takim fantem robić??? Kobiety napiszcie coś proszę :)

Gość Hrabia Monte Christo
dla faceta tylko "przytulanki" to jak tortury więc jak nie chcesz czegoś więcej to nie rób nic..proste :)

Gość dziwny ten facet
:O nie moze zrozumiec, ze nie masz ochoty? :O

Gość typowe moj maz tez tak robi

Gość mój chłopak lubi się przytulać
i mnie pieścić, lubi wszystkie rodzaje smyranka, i nie jest to dla niego torturą.

a co ma robić i jak się zachować ??? To tak jakbyś chciała się przytulić a on , że woli teraz pić piwo....fajne ?

Gość mój chłopak lubi się przytulać
No oczywiście wszystkie rodzaje smyranka, które jednak nie kończą sie seksem. I sie nie obraża z byle powodu.

To chyba przesada, żeby nie przytulić się do ukochanego jak się nie ma ochoty na seks. Przzecież jest coś takiego jak bliskość, a seks nie jest jedynym jej wyznacznikiem.

Gość a wyobraz sobie odwrotna
sytuacje. Ty jestes napalona, kokietujesz go jak cholera a on nie ma ochoty. Nie czarujmy sie - nastroszylabys sie i poczuła urazona.

Zrozumie ta kobieta, która kiedyś o coś oczywistego dla danej płci musiała prosić................Wiem, że dla kobiet upokorzeniem jest gdy facet odmówi dania pieniędzy na coś...czyujecie się wtedy podobnie..

Porównanie z piwem Monte Christo raczej mi tu nie pasuje. W każdym razie, ja już kiedyś miałam coś takiego w swoim zyciu i to wszystko szlag trafił. To jest błędne koło ( obrażanki z powodu braku seksu ). Ona odmawia, on się obraża i nie chce się przytulać, ona czuje się odrzucona, że on nie chce jej przytulać, on się czuje odrzucony, że ona nie chce seksu. Mamy dwoje obrażonych. Szczęściem jest, jeżeli w takiej sytuacji ona nie wpadnie w poczucie winy i nie zacznie w końcu się bzykać, żeby jemu nie było przykro. On wtedy był by zadowolony a ona sfrustrowana, że robi coś wbrew sobie albo na odwal się. No kaszana po prostu:(

Gość hihi Hrabia niezły jesteś

Gość A jak często tylko raz w tyg

...wspomnę jeszcze, że w sytuacji odwrotnej nie stanowi to żadnego problemu. Nie postrzegam tego jako odrzucenia, jeżeli on nie ma ochoty zawsze pozostają własne paluszki :) Oczywiście, gdyby się okazało, że odmawiał by systematycznie i dość często, no to wiadomo,że coś tu nie gra i wypada wtedy wyjaśnić problem, prawda?

... a facet, który odmawia pieniędzy kobiecie to dla mnie dość abstrakcyjne pojęcie. Zazwyczaj nie muszę o nic prosić, a jak chce to sam daje. Nie oczekiwać to chyba podstawa - zawsze jestelement zaskoczenia MIŁY ma się rozumieć.

Gość zaczyna się od drobnego odmawi
a widujecie się raz w tygodniu, co to będzie na 7 lat po ślubie, ciągły ból głowy itp, na jego miejscu dał bym sobie spokój, z takich odmów biorą się kochanki i rozwody

Gość myslę że jest dziwny
i to bardzo. Twoja sprawa co z tym zrobisz. Mój się nigdy nie obraża, ale sie przytula. Jak wynika z rozmów robia tak wsyscy znajomi. Sex to nie wszystko.