Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulka1984

kto wycinał migdały??

Polecane posty

Mam 23 lata i problem zwiazany z migdałam:(czesto mi sie powiekszają i ropieją:(:(.Czy wyciecie ich jest konieczne???

na początku było ciężo, bo ciągle bolało mnie gardło :) chodziłam do Mongołów co leczyli ziołami ale jużteż miałam tego dosyć :) potem trochę przeszło i tylko co jakiś czas bolało gardło :) Dziś mam spokój i nie żałuję że je usunęłam :)

Gość AsiaNiebieska
Moja córeczka miała usunięte wszystkie migdałki, bo ciągle chorowała, nie mogła normalnie oddychać, była strasznie chudziutka, miała żółte ząbki, bo ciągle oddychała przez otwartą buzię. Po operacji ząbki zrobiły się białe, skończyło się chorowanie, wady wymowy udało sie poprawić, nie mówi tylko "R". Niestety nie minął rok i znowu chrapie. Nie wiem, czy migdałki jej odrosły? Sama operacja była koniecznością. Tylko poddaj się operacji pod narkozą - moja córeczka ma straszne wspomnienia.

wcale nie !! wycinanie migdalkow jest przy znieczuleniu ogolnym. zabieg ten mialam robiony w wieku 18 lat ale na sali lezala ze mna dorosla juz kobieta ktora rowniez poddana byla znieczuleniu ogolnym.