Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odkrywca siebie

Meskie bi fantazje a zalozenie rodziny

Polecane posty

myślę, że akurat to czy jest to związek zalegalizowany czy nie nie ma aż takiego znaczenia. I nie zgadzam się z tym, że każdy facet to gej - tylko gej może coś takiego powiedzieć - bez obrazy:) że kobiety są lesbijkami - już bardziej jesytem w stanie to zrozumieć.. no chyba, że wszyscy faceci kłamią...

Homoseksualizm – zaangażowanie psychoemocjonalne i/lub pociąg seksualny pomiędzy osobami tej samej płci. Jedna z orientacji seksualnych obok heteroseksualizmu, czyli popędu do płci przeciwnej i biseksualizmu, czyli popędu ukierunkowanego na obie płci. Gej - określenie mężczyzny o orientacji homoseksualnej. Nie rozumiem Twojego podziału i rozróżniania tych 2 słów.

Gość Odkrywca siebie
zrobilo sie bardzo naukowo. zeby tak rozterki mesko damkie mozna bylo wytlumaczyc prostymi definicjami. ludzie ja chicalem tu poznac takie osoby ktore maja podobny problem albo w ogole poradzic sie co do myslenie, odnosnie problemu w zwiazku, nie uda Wam sie i tak mnie okreslic i opisac wzorem. Jestem "az czlowiekiem"::)

Gość Odkrywca siebie
no dobra to jeszcze raz spobuje, tak dodac skrzydel nadzieii topikowi i w goooooooreee!!!!!

Gość okkrywca siebie
i znowu nikt tu nie zajrzal... chyba rzeczywiscie niedobre te moje mysli

Gość okkrywca siebie
i znowu nic:(

Gość taka tam jedna ***
moze poprostu chcialbys patrzec jak Twoja kobiete ... ktos inny przy Tobie :)

Gość taka tam jedna ***
moj facet i ja mamy rozne fantazje damsko meskie. Rozmawiamy o tym i poki co na tym koniec. Nie wprowadzamy tego w zycie, tyle ze na faceta w lozku, to by sie nie zdecydowal.Na kobiete to juz tak ;)

Gość okkrywca siebie
chyba rzeczywiscie kreci mnie takie wyobrazenie ze kobieta ma w zwiazku wiecej wolnosci i moze to czego ja nie moge. oczywiscie nie tak poza plecami ale jako wspolna nasza zabawa:)

Gość okkrywca siebie
ale jakby ja to podniecalo zebym jemu zrozbil dobrze ustami to mnie tez kreciloby to ze ona tego chce.... p.s. a Ty jakbys wolala? z dwoma facetami czy z dwiema kobietami? co powiedzialabys swojemu chlopakowi?

Gość uzależniona od kafe
Mnie podnieca wyobrażanie sobie dodatkowego faceta w łóżku, inna sprawa, że jest to koleś, który jest naszym wspólnym znajomymi i mi sie podoba ;-) Pytanie czy gdyby mój mąż wybrał takiego, który podoba się jemu czy ja również bym była zachwycona....Poza tym liczyłabym na coś wiecej niż rolę obserwatora w tym układzie.... Są kobiety które seks homoseksualny odrzuca, obrzydza i takie, które podnieca i intryguje. Nie znam żadnego geja i trochę szkoda bo zawsze mnie fascynowali. Od czasu do czasu lubię sobie obejrzeć jakieś filmiki z dwoma chłopcami bo bardzo mnie podnieca wyobrażanie sobie dwóch mężczyzn razem. Podwójna rozkosz dla oczu ;-) Myślę że nie znajdziesz prostej odpowiedzi na swoje pytania, bo każdy ma inne odczucia.

Gość uzależniona od kafe
Z tym że moje odczucia są ściśle związane z poczuciem estetyki. Tak jak odrzuca mnie myśl o seksie z kimś kto nie jest dla mnie atrakcyjny pod względem fizycznym tak samo nie pociąga mnie oglądanie seksu w wykonaniu dwóch panów o niezachwycającej mnie fizjonomii....

Gość okkrywca siebie
a jak to w ogole powiedziec kobiecie ze ma sie takie fantazje? p.s. ja tez nie chcialbym zeby kobieta tylko bezczynnie obserwowala;) ale pytanie, czy widok ze Twoj facet robi takie swinstwa z innym nie spowodowalby ze pozniej patrzylabys na niego ja nie na mezczyzne?

Gość okkrywca siebie
a i jeszcze jedno, czy Twoj maz wie ze ogladasz gejowskie filmiki? ogladal z Toba czy raczej nie? no i jescze jedno? ja chcialbym w takim ukladzie wcielic sie w role dziwki, jego i mojej kobiety...chcialbym chyba miec makijaz, taki ostry i moze ponczoszki...

Gość uzależniona od kafe
Jak powiedzieć ? Normalnie, szczerze. Wszystko zależy od tego jak długo jesteście razem. Czy planujecie ślub i takie tam. Wiesz, lepiej takie rzeczy wybadać przed ślubem i obgadać niż nagle bam po ślubie pewnego dnia zrobić niespodziankę i wyskoczyć z taką rewelacją.... Gdyby mój mąż okazał sie gejem przyjełabym to ze stoickim spokojem, ale wolałabym by mi o tym powiedział w rozmowie niż gdybym np po wyjściu z domu cofając się po przysłowiowy portfel do mieszkanie zastała go z jakimś kolesiem w naszej sypialni.... Nie, fakt, że widziałąbym że pieści kogoś oralnie nie obrzydzał by mnie lecz raczej podniecał, nie czyniłby także mniej męskim w moim odczuciu...

Gość uzależniona od kafe
Nie, mąż nie wie, że oglądam takie filmy bo niby i po co ;-) w końcu w najbliższym czasie nie planuję żadnych trio w naszej sypialni ;-) to tylko fantazje... A co do przebieranek to otarłeś się , zupełnie nieświadomie o moją fantazję numero uno....wracam do domu i zastaję męża przy toaletce w malującego się moją szminką......po początkowym szoku i jego wstydzie, namiętnie go z niego zcałowywuję ;-)

Gość okkrywca siebie
ale ja przede wszystkim pragne kobiety, wiec pojecie gej chyba nie dokonca nie jest na miejscu, raczej bi. Facet jest na drugim miejscu i tylko w zwiazku z moja kobieta, tak to widze. a wspomnialas o seksie oralnym, tzn ze nie obrzydzaloby Cie to, raczej podniecalo:) a gdyby ten drugi pieprzyl Twojego meza? tez nie odebraloby mu to meskosci?

Gość uzależniona od kafe
wted chzba racyej bzm si koncentrowala na akcji i osobie dominujacej a nie dominowanej cholera kopie mi sie klawiatura .....

Gość okkrywca siebie
ojejku, to tez moja fantazja nr uno;) nisamowite, wiesz...troche sie tego wstydze ale przywitalbym tak moja zonke (ktorej jeszcze nie poznalem w ponczoszkachi bucikach na wysokich obcasach i z bardzo niegrzecznie czeronymi ustami. poki co jednak nie odkrylem sie z tym nawet przed zadna kolezanka:( tak chociaz przy ploteczkach i oglodaniu tv:(

Gość uzależniona od kafe
roymowa na ten temat w formie kawalu to dobra idea ekstra wyzbieram inne slowa w celu ominiecia ogranicyen klawiatur ech....chzba juy pisye popolskiemu

Gość okkrywca siebie
jabym raczej jak juz wolal zeby to on we mnie wszedl niz ja w niego...a gdyby moja zona chiala wtedy baredziej skoncentrowac sie na drugim.. coz czemu nie;) p.s ale cihcialbym gtez zeby mnie tez czule poglaskala po glowie gdyby to sie dzialo

Gość uzależniona od kafe
got to go, bo tak sie nie da pisac....wpadne jutro - dyis

Gość uzależniona od kafe
probuj, gadajcie, a nuy cos to da

Gość okkrywca siebie
a i jeszcze jedno rozdziewiczony to chcialbym chyba byc przez moja zonke, takim sztucznym czlonkiem, zanim sprobowalbym czegos powazniejszego...tak mysle no i duzo rozmow najpierw, w koncu to my dwoje bysmy byli najwazniejsi:) a odbiegajac od mesko-meskich akcji, a skupiajac sie na t

Gość okkrywca siebie
a skupiajac sie na trojkatnych - piszac dalej - to chialbym jej robic dobrze ustami , byc miedzy jej nogami, kiedy ona robi dobrze ustami temu drugiemu

Gość okkrywca siebie
ale ja nie mam z kim gadac poki co...jestem singlem, tzn nie mam nikogo. raczej szukam kogos na stale i nie kreca mnie jakies przygody.. choc kumpele ktora doradzilaby mi i przed ktora odwazylbym sie przebrac po raz pierwszsy chialbym miec

po pierwsze sprawa trójkąt kobieta - dwóch facetów jak dla mnie bomba, ale jeszcze nioe spotkałam takiego, który byłby na to chętny po drugie twoje zdanie \"kobiety bardzo przywiazuja wage do tego zeby byc dla swojego faceta jedynymi\" buehehehe, zastanów sie co piszesz, bo każda ze stron związku zazwyczaj przywiązuje do tego wagę, a powiedziałabym, ze faceci czasami w sposób nawet chorobliwy, więc to stwierdzenie na temat kobiet było wyjątkowo idiotyczne :D