Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zero cukru

u cioci na imieninach

Polecane posty

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Amen. Byłoby jej prościej, gdyby nie udawała, że oczekuje od facetów tylko koleżeństwa, przyjaźni, a nie także uznania jako kobiety. 

No cóż, ale ona musi sama do tego dojść być szczera sama ze sobą. 

• Like 1

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

W innym temacie, ale poleciał, więc wrzuciłem jeszcze raz. Chyba wiem lepiej kiedy wrzucałem

Oczekujesz że będę śledzić całą dobę forum? Opisuję co widziałam, a nie co poleciało gdy mnie nie było.

Ale w takim razie powiedz mi jedno.. Piosenkę którą mi wrzuciłeś (nie o wilku) dałeś wcześniej na publik, tak? Temat poleciał jednak. Po czym mi ją wysłałeś i porozmawialiśmy o tym jak się czujesz itd. Następnie znów ją na publik dałeś po tej rozmowie bo poprzedni temat poleciał. To po co? Jeśli już ja na priv z Tobą pogadałam, wsparłam, po co jeszcze drugi raz ją wrzucać na publik? Czego oczekiwałeś? Bo wg mnie atencji, innego wyjaśnienia brak.

To nie sytuacja że odmówiłam rozmowy, zostałeś sam i czułeś potrzebę jeszcze się wyżalać muzą na publiku. 

1 minutę temu, murb napisał:

Naszych biją! 

Ty tępa? Ooooooo Iskro!

Spoko, rozumiem, że to wszystko wywoduje u niej przykre odczucia, z którymi sobie ciężko poradzić. 

2 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał:

A przyjaźń damsko męska nie działa jak druga strona nie traktuje jako opcji bo jednak szacunku musi być ja mógłbym dużo jej pocisnac a to ona mi od sietot mimo że swoje mam i swoim obracam, wiele więcej niż nie jeden stąd, jedynie nie mam pracy ale sobie robię biznes powoli i to hipokryzja bo sama nie robi. Z resztą sobie radzę wszystko zalatwiam jak należy czasem najlepiej czasem gorzej ale nawet ai się myli mając cały internet.

Ty nawet nie wiesz o co chodzi z tą sierotą i wymieniasz 10 komputerów czy mieszkanie po matce. A mi chodziło o cos innego i każdy tu choć trochę myślący to wie, tylko nie ty.

• Like 1

5 minut temu, Zero cukru napisał:

O to to

Jak ktoś dla kogoś nic nie znaczy to leje na jego fote. Proste. Widziałeś abym chciała kogoś fote z kim na priv nie piszę? Tobie chodzi o atencję tej czy innej.

Edytowano przez Pył na wietrze

Przed chwilą, Pokraka napisał:

Spoko, rozumiem, że to wszystko wywoduje u niej przykre odczucia, z którymi sobie ciężko poradzić. 

Wystawia się na widok publiczny, pisze, że jest szczera do bólu i nie panuje nad emocjami rozładowując je w najprostszy i w sumie prymitywny sposób.

• Like 1

5 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał:

A ty z facetem nie palicie?

Raz na ruski rok zapalimy jednego, oczywiście nigdy w domu. 

• Haha 1

6 minut temu, Pokraka napisał:

Mam nadzieję, że ulżyło ci, lepiej już? 

Wyrażam swoją opinie na temat, który uczyniliście publicznym, nie musisz się z nią zgadzać. 

Opinie każdy wyrażać może, a jeśli mimo wyjaśnień po raz enty, obstaje przy swoim to musi być głupi i tępy, ot moja opinia o takich.

Przed chwilą, Kanadyjskie życie napisał:

Już 2 piwa poszły póki co. Zacznę od jutra.

Jutro Leżak też się pojawi na forum. Nie chcę Ci podcinać skrzydeł. 

4 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Oczekujesz że będę śledzić całą dobę forum? Opisuję co widziałam, a nie co poleciało gdy mnie nie było.

Ale w takim razie powiedz mi jedno.. Piosenkę którą mi wrzuciłeś (nie o wilku) dałeś wcześniej na publik, tak? Temat poleciał jednak. Po czym mi ją wysłałeś i porozmawialiśmy o tym jak się czujesz itd. Następnie znów ją na publik dałeś po tej rozmowie bo poprzedni temat poleciał. To po co? Jeśli już ja na priv z Tobą pogadałam, wsparłam, po co jeszcze drugi raz ją wrzucać na publik? Czego oczekiwałeś? Bo wg mnie atencji, innego wyjaśnienia brak.

To nie sytuacja że odmówiłam rozmowy, zostałeś sam i czułeś potrzebę jeszcze się wyżalać muzą na publiku. 

Męczysz

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Ty nawet nie wiesz o co chodzi z tą sierotą i wymieniasz 10 komputerów czy mieszkanie po matce. A mi chodziło o cos innego i każdy tu choć trochę myślący to wie, tylko nie ty.

To co posiadamy na koniec jest efektem zaradnosci zyciowej. Nie podoba ci się jak zdobylem majątek nie musi ale to mi nie umniejsza. Nawet najbogatszy człowieka warren buffet mówił że najlepiej to dobrze się urodzić. Myślę że jak na to jakim budzetem dysponuje trzymam genialny poziom rzeczywistości. Zrób se remont pokoju na taki look za 500. Nie sztuka jest wywalic 50tys po dwóch latach pracy i oszczędności jednym mailem do projektantki wnętrz milionerist.

• Haha 1

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

Opinie każdy wyrażać może, a jeśli mimo wyjaśnień po raz enty, obstaje przy swoim to musi być głupi i tępy, ot moja opinia o takich.

Nie panujesz nad emocjami i obraziłaś Pokrakę.

15 minut temu, Pył na wietrze napisał:

W temacie była piosenka oo wilku, potem wrzuciles na priv ale inną. Pogadaliśmy o tym.  Potem poszedłeś pośniać się na publiku. Po czym ja dałam 2 swoje w temat Twój muzyczny pod wilkiem, a Ty tą co mi na priv. Nie przed priv tam tą wrzucałeś, tylko po priv.

Załatwcie to sobie na privie albo skończcie temat, bo to żenujące. Brakuje jeszcze informacji czy po drugiej piosence któreś z was zrobiło kupę.

8 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał:

Ja z niepalacymi ogólnie się nie dogaduje zazwyczaj bo to inny mental nie miały obowiązku codziennie zarobić na paczkę to zyjom w innej rzeczywistości i zaradnosci zyciowej. My palacy bardziej kombinujemy od zawsze 

Okropny nałóg.

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Brakuje jeszcze informacji czy po drugiej piosence któreś z was zrobiło kupę.

Obyś tego nie napisała w złą godzinę. 😄

5 minut temu, Еlciаа napisał:

Nie było jeszcze sprawy której nie podolalem, oprócz partnerki życiowej. I nie wiem dlaczego kozaczysz bo pierwszy na jakimś zapchajdziurze barze poznany a drugi to jego z rodziny. Ty być może nawet nigdy na randce nie byłaś 

5 minut temu, murb napisał:

Jutro Leżak też się pojawi na forum. Nie chcę Ci podcinać skrzydeł. 

Nie wiem zobaczymy jak będzie raczej mam inne plany i znowu sobie z ai porobie progres rzeczywistości 

8 minut temu, Pył na wietrze napisał:

Jak ktoś dla kogoś nic nie znaczy to leje na jego fote. Proste. Widziałeś abym chciała kogoś fote z kim na priv nie piszę? Tobie chodzi o atencję tej czy innej.

A od kiedy wszyscy ludzie muszą mieć takie same zasady, potrzeby i odczucia jak ty?

• Like 1

10 minut temu, Pył na wietrze napisał:

Ale ja wziąłem a nie wysyłałem

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Załatwcie to sobie na privie albo skończcie temat, bo to żenujące. Brakuje jeszcze informacji czy po drugiej piosence któreś z was zrobiło kupę.

Wiesz co jest zenujące? Jak kobieta z doktoratem grzebie na kogoś profilu facebookowym aby z doopy wyskrobywać smaczki o jej pożyciu i potem lata z tym tygodniami z kumpelą-matką 3 dzieci z pierwszej ławki w kościele. Albo jak ta druga nazywa kogoś ście.rwem, lub kur.wą, lata z obroną psiapsi a gdy psiapsi gach nazywa jakąś kobiete kur.wą to w imie kliki milczy. 

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał:

A od kiedy wszyscy ludzie muszą mieć takie same zasady, potrzeby i odczucia jak ty?

Też mnie to zawsze zastanawia, jak ją czytam. 

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

Wiesz co jest zenujące? Jak kobieta z doktoratem grzebie na kogoś profilu facebookowym aby z doopy wyskrobywać smaczki o jej pożyciu i potem lata z tym tygodniami z kumpelą-matką 3 dzieci z pierwszej ławki w kościele. Albo jak ta druga nazywa kogoś ście.rwem, lub kur.wą, lata z obroną psiapsi a gdy psiapsi gach nazywa jakąś kobiete kur.wą to w imie kliki milczy. 

Metoda obrony "A bo ty" sprawdza się, ale w przedszkolu 🙂

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Hamuj, pani najmądrzejsza.

Odbij bo już Cie dość podsumowałam swiątobliwa ynteligentko z kurturą. Bez odbioru

3 minuty temu, Zero cukru napisał:

Ale ja wziąłem a nie wysyłałem

Na jedno wychodzi bo sedno tkwi w zaangażowaniu aby dostać. Jak doatajesz fote to i atencje tej osoby tym samym.

Edytowano przez Pył na wietrze

6 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał:

Nie wiem zobaczymy jak będzie raczej mam inne plany i znowu sobie z ai porobie progres rzeczywistości 

No to w czwartek będziesz. Nie zakładasz chyba opuszczenia tego miejsca? 😱

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Też mnie to zawsze zastanawia, jak ją czytam. 

Powinnaś Iskrze pomóc wyrwać czada z kafeterii,.masz doświadczenie 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się