Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUsiii

czy w szkolach maja jednak byc wprowadzone mundurki? czy to pewne? od kiedy beda

Polecane posty

Gość LUsiii

Gość oyoy
od wrzesnia.

Gość a ja mam dwa koty
chyba tak, tak coś słyszałam we wiadomościach, ale moim zdanie dla maluchów klasy 1-6 to dobry pomysł, jakby teraz wprowadzić tylko klasom 1-3 i od tych dzieci co są teraz w tych klasach zacząć to nie byłoby sprzeciwu...

Gość LUsiii
a w gimnajzum i szkolach pogimnazjalnych etz maja byc...?!

Gość tezzzzzzz

Gość oyoy
tylko w podstawowych i gimnazjach.

Gość a wczesniej
sądzę że tak

Gość LUsiii
ja nie moge co on tez nie wymysli...;/ a czy wam pomysl z mundurkami sie podoba...?!

Gość xXx HiiLdZia xXx
a np. jezeli polowa szkoly poprostu nie bedzie miala za co kupic mundurka to co...?? on tez na seiro nie mysli...:/

Gość oyoy
wszystko zależy od tego co to bedzie za mundurek, bo jesli tylko np. granatowa dżinsowa koszula czy marynarka to czemu nie? Ale jak wymysla jakies spódniczki i białe bluzki to ....Wazna jest tez cena.

Gość jak minister wymyśla
to niech płaci ze swojej puli :P

Gość 11111111111111111
dokładnie! ja mam 4 dzieci w szkole i nie mam ochoty kupować mundurków ! a dzieci powiedziały,że za żadne skarby świata nie będą ich nosiły

Gość LUsiii
no wlasnie ja tez bym nie chciala mundurkow..szczegolnie nie jakies spudnice granatowe czy cos w tym stylu... przeciez sa inne sposoby... kiedys bylo (przynajmniej w mojej szkole) ze poprostu przypinano sobie takie cos ..no jakby order szkoly z nazwa itp ale takie malutkie...no ale na bluzce i bylo widoczne... i to bylo dobre a nie jakies mundurki... a co jak ktos nie kupi bo poprostu kasy nie ma??? to co...tez to ma pomysly;/

Gość taka se jedna ola
Niech wam dadzą te mundurki! w końcu panny przestana latac z golymi brzuvchami bawiac sie w dorosłosc. O zgrozo!

Gość lelkjehgvf
a moje dzieciaki chcamundurki.Bylismy w Anglii i tak im sie podobało ze chca tez .juz sie nie moga doczekać:)

Gość do lusii
spadlem z krzesla jak Cie przeczytalem. takiego ograncizenia intelektualnego to juz dawno nie widzialem! co ma "tarcza" wspolnego z mundurkami? mundurki maja byc po to, zeby gowniarze nie szpanowali ktory ma lepsze ciuchy, zeby kazdy wygladal tak samo! chcialabys ten sam cel osiagnac przypinajac sobie mala tarcze? :D jezu, normalnie ide stad bo zaraz sie poleje ze smiechu!

Gość ytd
fajny pomysł tylko zeby szkoła płaciła zate mundurki