MissUkraina 1 Napisano Luty 13, 2007 Witam wszystkich serdecznie. Przeprowadzam sie do Szkocji, interesuja mnie mozliwosci zatrudnienia part-time, czyli na 4-6 godzin dziennie ( wzlobku, w domie opieki, ew. jakas papierkowa robota, tlumaczenia, korepetycje, etc). Mam wyzsze wyksztalcenie, jestem Mgr, ale nie widze siebie pracujac w branzy, w ktorej ukonczylam studia. Chce skonczyc kurs niani, opiekunki do osob starszych (tutaj, w Glasgow), znam jezyki obce, angielski drugi ojczysty. Co poradzicie, nie chce mi sie siedziec na garnuszku u dalszej rodziny. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Luty 13, 2007 a czemu part time? z tego raczej sie nie utrzymasz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissUkraina 1 Napisano Luty 13, 2007 Wiesz, u mnie tak to wyglada, zamieszkamy tam razem z moim M, i raczej ja nie bede mogla pracowac full time, chodzi mi o dorobek do rodzinnego dochodu, na jakies ekstra wydatki, no wiesz jak to jest... Moze z czasem przejde i na full time... Chce zostac niania, lub opiekunka osoby starszej lub niepelnosprawnej... Pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Luty 13, 2007 rozumiem doskonale sama tak bede robic bo mamy mala corcie wiec tez raczej part time polecam stronke : http://www.szkocja.net/ogloszenia/ duzo ogloszen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissUkraina 1 Napisano Luty 14, 2007 Dziekuje slicznie, na pewno poradzimy sobie. Co skonczylas? Ile latek ma Twoja coreczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach