Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenkaaaaaaaaaaaaaaaaa

galwanizacja

Polecane posty

Gość gość
U nas bardzo dobrze sprawdzili się ci specjaliści zarówno pod względem cen, jak i jakości usług. Mozna śmiało im zaufać. Myslę, że ich prace są widoczne na lata, przynajmniej u nas tak jest. Bardzo polecam ten zakład http://www.galwanizer.pl/

Gość gość
Jeżeli poszukujecie sprawdzonej firmy, która zajmuje się galwanizacją to polecam wam zgłosić się do www.md-chrom.pl Firma ta oferuje usługi galwanizacyjne, chromowanie, cynkowanie oraz niklowanie. Ich siedziba znajduje się niedaleko Leszna.

Gość gość
dsfd

Gość gość
Polecam www.elbit.krakow.pl ma kompleksowe usługi galwanizacji oraz złocenia. Jeśli potrzebujecie rzetelnego wykonawcy, to jak najbardziej polecam właśnie ich.

Gość gość
Powłoki galwaniczne dla przemysłu energetycznego, elektronicznego oraz elektrycznego wykonuje dla nas firma www.galwanizer.pl, którą śmiało mogę polecić jeśli ktoś nadal potrzebuje. :)

Gość gość
Galwanizacja tworzyw i metali w Dzierżoniowie jest naprawdę w porządku. Mówię tu o https://www.galwanizer.pl/. Firma nigdy nas jeszcze nie zawiodła. Myślę, ze śmiało każdy byłby zadowolony z jakości ich usług. :)

Gość gość
W temacie pokryć galwanicznych godną polecenia firmą jest www.elbit.krakow.pl. Są dokładni i precyzyjni. Pracę wykonują starannie i sumiennie. Konkurencyjny poziom cen usług. Fachowe doradztwo.

Gość gość
Zadanie w postaci galwinizacji zawsze powierzam ekipie https://www.motochrom.pl/ . Wychodzi im to niezmiernie sprawnie i profesjonalnie , dzięki czemu obiekty zyskują nowy blask.

Także korzystałam kiedyś z usług firmy www.galwanizer.pl. Wykonywali dla mnie chromowanie tworzyw sztucznych. Posiadają duże doświadczenie i dobre warunki współpracy.

Gość Jan

Jeżeli ktoś z was szuka zaufanej firmy, która oferuję  takie usługi jak budowa galwanizerni to polecam skontaktować się z firmą Matusewicz Budowa Maszyn z miejscowości  Gryfów Śląski. Firma specjalizuję się również produkcji oczyszczalni przemysłowych. 

Gość Filip

Znam tą firmę i zamawiałem u Matusewicza- a wanny galwaniczne i specjalne zbiorniki na zamówienie. Firma zrealizowała moje zamówienie szybko i sprawnie. Jeżeli chodzi o cenę to  moim zdaniem Matusewicz  daję ceny konkurencyjne.