Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jade tam

Czy Angielki sa ladne ?

Polecane posty

Gość jade tam

Gość Polki napisza ze sa brzydkie
rownie dobrze moze to byc prawda lub falsz , nie bedzie wiadomo czy mowia prawde czy klamia

widziałam sporo angielek, ale nie w Anglii tlyko w angielskiej strefie w innym kraju i powiem tak - są ładne dziewczyny i są brzydkie. Duzo angielek jest rudych i mają tzw świńską urodę. Ale sa też ładne:) Niestety spora cześć tego narodu jest otyła:(

Gość jade tam
co to jest swinska uroda ? - moze to oczywiste ale ja nie znam takiego pojecia ....

Gość oijfoshfojfp
tak, WSZYSTKIE Angielki są piękne, a WSZYSCY Polacy to złodzieje.

Gość paulijka
swinska uroda znaczy jasne lub rude wlosy jasna karnacja i piegi ktore sie uaktywniaja kiedy jest slonce.jak taka kobieta jest opalona wyglada strasznie

Moim zdaniem angielki NIE sa ladne. Maja szczurowaty wyraz twarzy, blade, uroda pijaczki i jeszcze spora czesc jest otyla. Taka prawda. Od razu zaznacze, ze nie jestem polka z pochodzenia

Gość buhahah
TAK o ile sa skrzyzowane z Polkami lub Murzynkami

juz od dawna znana jest taka anegdotka, ze jeden chlopak wyjechal do Anglii do pracy, po jakims czasie dojezdzal do niego kumpel i pytal tego pierwszego \"Co ci przywiezc z Polski, czego ci najbardziej brakuje?\" na co ten pierwszy odpowiedzial \"Polek\" ;) Jezdzac troche po swiecie mam wyrobione zdanie na ten temat - ogolnie angielki sa brzydkie (oczywiscie zdarzaja sie ladne,ale to sa wyjatki) nie dbaja o swoj wyglad, sa niechlujne i spasione, wiec biorac pod uwage ogolny przekroj spoleczenstwa nie naleza one do ladnych, Polki nie maja sie czego wstydzic, w naszym spoleczenstwie sa bardzo ladne dziewczyny, dodalabym jeszcze, ze francuzki tez sa bardzo ladne, szczuple i z klasa ;)