Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black Rose 26

Czy związek z Arabem może sie udać?

Polecane posty

Jejku poznałam faceta, który jako pierwszy od 3 lat mnie zafascynował, jest pół Polakiem, pół Libijczykiem. Czuje się Polakiem, tu się wychowywał, gardzi kulturą i obyczajami Libii,ale mimo to jest we mnie jakiś lęk.Oabwiam sie ,ze z czasem może zaczać zachowywać się jak typowy beżowy:(

sama musisz wyczuć jednak ja bym sie nie pakowała w to po prostu zniecheciłby mnie strach w każdym tkwi coś z pochodzenia , to nie ma tak ,że on sie nie czuje czuje i może to wykorzystać w najmniej oczekiwanym momencie , a nie musi .

Gość Chyba nikt
nie moze Ci tego powiedziec na 100% Roznie moze byc . Tylko chyba szkoda czasu na gdybanie.Lepiej sprawdzic.Sama jestem na podobnym etapie tylko moj Jest mniej kolorowy i no i uklady jakby inne miedzy nami .Powodzenia

{ gardzi kulturą i obyczajami Libii } Świadczy to raczej na jego niekorzyść. I wynika raczej z tego że ojciec (na to wygląda) jego i matke porzucił.

Gość chyba nikt
Myrewin ciekawe wnioski wyciagasz...Skad jesli mozna wiedziec?

Lilly rose , on jest ateistą(chyba byłabym spokojniejsza gdyby był katolikiem)Juz się zastanawiałam nad tym czy mu powiedzić o moich obawach, ale boję się ,ze go urażę, albo że pomyśli,że jestem jakąś rasistką.

--> chyba nikt Napisałem że \"na to wygląda\" jest to tylko przypuszczenie a więc nie mozna tego nazwać wnioskiem. Jest sporo krajów, których kultura mnie nie interesuje. Ale nie jest to powód bym nimi \"gardził\"

Gość chyba nikt
Ok Myrevin ...Z powazaniem :)

Może on widział jak ojciec traktował matke? A może chciałby zostać katolikiem ? Jakie ma podejście do naszej religii?

Gość ciupasko
tos wymyslil(a) Az mi sie humor poprawil :P

co wymyslilam? Ze kobiety sobie wmawiaja i interpetuja slowa facetow z \"nadwyzka\"? Moze powiedzial: nie interesuje sie tamta kultura, a kobieta odebrala to jako gardzi? Czy to, ze genow nie da sie oszukac?

Ma taki sam stosunek do Kościoła jak i ja:)))Dobra już dajcie sobie spokój z tymi domniemaniami o historii małżeństwa jego starszych, powiedzcie lepiej czy powinnam mu powiedzieć o mich obawach

Oczywiście,szczerość to podstawa Chcesz przez cale zycie potem tkwić w strachu? Jak kocha to zrozumie,przytuli i wytłumaczy :)

Gość poczytaj podobne historie
polek, którre poznały arabów odcinających się od swej kultury i religi :O żadna nie skończyła sie happy endem

Gość
DŻIHAD lililililililililililililili !!!💤 :classic_cool: będzie po twoim karku wstępował na wielbłąda🖐️

Faceci pochodzenia arabskiego potrafia byc swietni, idealni, wydawaloby sie, ze kochaja kobiete ponad wszystko, na rekach ja nosza... i kiedys pewnego pieknego dnia serwuja takiego liscia w twarz, ze zeby mozna wypluc. Maja bardzo duze hustawki nastrojow, wiec po takim lisciu biegna i klekaja przed kobieta i placza, ze \"ich ponioslo\" -> hostoria z zycia dziewczyny, ktora byla zwiazana z Arabem. Juz nie jest. nie wiem, jak sie to ma do tego konkretnego czlowieka, bo przeciez nie jestem w stanie tego okreslic na forum. NIe wiem, jak jest z \"mieszankami\", znam historie z Arabami, jacy potrafia byc dobrzy, kochani, romantyczni a za chwile...

Baaaarodz optymistycznie nastawiacie mnie do tego faceta:(ale mi na nim naprawdę zależy,już sama nie wiem co robić:(

Gość hehehehe witam
myślę że konik Huculski byłby lepszy, ewentualnie rasa Wielkopolska. Araby są przereklamowane.

ciekawa jestem tylko jak wygladalby jego stsunek do kosciola w Libii :) Typowe, typowe... Ale nie mnie oceniac, moze rzeczywisicie akurat taki ma, nie wiem. Moje zdanie jest takie, ze nawet jak bedziesz nim rozmawiac na te tematy - uslyszysz to co chcesz uslyszec, zachowanie tez nie bedzie w niczym odbiegalo od "europejskiego", moze nawet kilka lat, wiec mowienie o wyczuciu to tez porazka. Porpostu pewnego dnia, jak oberwiesz, to odejdz i nie sluchaj zadnych tlumaczen.

Z drugiej strony tak sobie myślę, tylko o tym sza...może chociaż wykorzystac go w niecnym celu zaspokojenia potzreby ciepła i bliskości faceta:)i tak wkrótce stad wyjeżdzam.