Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pianissimo

jeśli w seksie ci nie idzie wejdź na linka w ślepym widzie

Polecane posty

Gość pianissimo

witam, problem jest niecodzienny i pewnie zaraz posypią się na mnie gromy, ale cóż zaryzykuję, bo i tak nie wiem gdzie w necie można poznać takie osoby, ale mam ofertę dla pań z trójmiasta które nie czują się spełnione w seksie na faje erotyczne spotkania we dwoje, oczywiście nie od razu, chętnie poznam cię najpierw na rozmowach internetowych, sprawdzimy czy do siebie pasujemy, nadmieniam że nie chodzi mi o panie które szukają związków, ich życie prywatne mnie nie interesuje, natomiast dobry seks owszem, i oczywiście nie chodzi o sponsoring, po prostu czasem fajnie byłoby spędzić razem czas.

nie jestem jakimś zboczeńcem, jestem normalnym facetem, poza tym chcę i tak najpierw pogadać i poznać osobę, oczywiście nic anonimowo, ale też maksimum dyskrecji, sam mam swoje życie, a z agencji jakoś nie chcę korzystać, więc się zastanów

chcę fajnie, czy tanio, lubię wydawać kasę na kobiety, po cichu na pewno i przede wszystkim bezpiecznie, nie wiem czy to tupet, czy po prostu fajna opcja

Gość aś ty
no niby wszystko pięknie fajnie ale od siebie dodam żeś gupi cap

pewnie że głupi, zamiast szukać sobie laseczki na własną rękę, wykorzystuję do tego to durne forum, na którym od razu byłem skazany na wasze obelgi kobiety pod tym względem jestem głupi, poza tym wszystko ze mną w porządku