Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obof

Chciałbym spróbować z dziewicą-zawsze trafiały mi się rozdziewiczone partnerki

Polecane posty

Gość abigejlll
obof a czy jeśli byłaby to dziewica taka trochę inna. Np. dużo filmów oglądająca, coby wiedziała gdzie i jak, w zasadzie wszystko. I załóżmy że doszłoby do seksu z taką, a ona cię, no może nie super hiper extra by oralnie pieściła, ale tak trochę by wiedziała co robić, też miałbyś jakieś podejrzenia :classic_cool:? że dziewicą nie jest.?

Gość abigejlll
to ja mam trochę więcej ;) i z racji tego dłużej się dotykam:D, i też mi się udaje dopiero od niedawna, więc chyba jeszcze ON ehh:D, przez Tobą.

Gość martacycatka
ale jak odzwyczaic organizm od orazmu tylko lechaczkowego? bo slyszalam ze to trudne jest

Gość abigejlll
ale po co "odzwyczajać" ? Rodzaj org. pewnie zależy od rodzaju i miejsca pieszczonego. Ja funduję sobie przemiennie, chociaż ten pochwowoy nie zawsze mi wychodzi :O i sporo czasu zajmuję. Podnieć się poporzez pieszczenie łechtaczki, później ją zostaw i tylko "na środku: się skoncentruj. Może wibratorek :classic_cool: ???

Gość przestańcie dziewiceeee
bo jestem w pracy i zaraz nie wytrzymam :D

Gość martynka blondynka
moze sproboje ;) palcami, mam symulowac stosunek? gora dol gora dol hehe ?

Gość martacycatka
a po jakim czasie ty dostajesz orgazm?

Gość obserwator haha
przestancieeee dziewice przylącz się;d

Gość abigejlll
palcami może być ciężko, bo szybko ręka ci padnie :D od niwygodne jej ułożenie przy tym, ale właśnie ruchy mniej więcej takie jak przy stosunku :P

Gość abigejlll
zależy jak mi się chce, jak bardzo szybko, to sobie włączę filmik, chiwlę odczekam 2 min i już:P, ale to ten łechtaczkowy, pochwowoy to z jakieś 15 min muszę się bawić. Ale ja lubie sie tak doprowadzać do granicy, ale jeszcze nie do szczytowania, przestawać i tak kilka razy, aż nie mam siły :P

Gość przestańcie dziewiceeee
tak 3 dziewice razem zebrać i popatrzeć jak się bawią :D hmmmmmmm

Gość martacycatka
lechtaczkowy tez mam po 2 minutach :)) a z pochwowym to krocej probowalam bo jak tak robilam to w sumie czasem bylo przyjemnie czasem bolalo i jeszcze mi sie siku chcialo ciagle ;PP

Tak czy inaczej trzeba realizować swoje marzenia.

do Niklta Czy to ty byłaś jego pierwszą czy to dopiero przed wami? Czy nie boisz się że będzie chciał spróbować z jakąś inną kobietą - Najlepiej dziewicą?

On wogóle ma do mnie pretensje że spałam z poprzednikiem i ostatnio wręcz znęca się. Problem nie do rozwiązania..

Gość ****malaria****
szukaj wiatru w polu, tu nie ma dziewic :)

Gość gryzllinka
No dobra ktoś napisał, że co będzie jak faceta najdzie ochota na spróbowanie z dziewicą? A w takim razie co będzie jak facet, który kochał się tylko z dziewicą zapragnie innej, już doświadczonej...?

Gość gryzllinka
Ja się szczerze powiedziawszy czegoś takiego obawiam...

Gość bo to jest poniżające

Nie żartujmy, chyba lepiej zmienić kobietę-bo to ona jest problemem,niż się leczyc

Gość CÓRKA JEBAKA
Mój kumpel jak ruchał dziewicę to mi gadał, że leżała jak kłoda i go strasznie chuj bolał bo miała ciasną cipę.

Dlaczego od razu w przedszkolu. Jast mnóstwo dziewic.

Gość Trzeba szukać w odpowiedniej g
grupie wiekowej. Zawsze to pisze. Jest mnóstwo nieużywanych 17 i 18 latek i mając 25 lat nie mam problemu z wyrwaniem takiej:D

Gość ja też jestem dziewicą
i prawie wcale nie mam błony.Nie wiem, czy jest szczątkowa, księżycowata czy w ogóle jaj nie mam. Po prostu niektórzy lekarze w ogóle nie wiedzą, ze jestem dziewicą jak im nie powiem. I mozna mi np. wykonac badanie ginekologiczne, chociaż jest to bolesne. Mojej mamie odpadł jakiś kawałek dopiero przy porodzie, a rodziła w wieku 28 lat dopiero:O A seks uprawiała duuuuuzo, dużo wczesniej i była już meżatką od jakichs 6 lat;)

Gość ja też jestem dziewicą
Aha, i ja jestem dziewica a mam 22 lata. Ale jak dziewczyny wyżej nie wkładam sobie nic do pochwy, mimo, z eteoretycznie bym mogła. Jakoś nie sprawia mi to przyjemności i nie chcę po prostu. Jeżeli mam ochotę się pomasturbować, to robię to tylko przy użyciu łechtaczki:p A jak jeszcze do tego włączę jakiś film, to o ile jest tam coś ciekawego, to mam orgazm dosłownie po minucie:) I jakoś nie narzekam. I już to kiedyś pisałam, ale chciałabym kiedyś móc obejrzeć sobie jakiś filmik, nie jakiś okropny i zboczony, tylko taki w miare normalny, normalny seks, najlepiej od tyłu, z jakimś miłym prawiczkiem między nogami:p Myślę, że wtedy miałabym naprawdę szansę dojść w kilka minut, nawet gdyby cos robił nie tak, zreszta poinstruowałabym go, co lubi moja łechtaczka najbardziej;)