Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obof

Chciałbym spróbować z dziewicą-zawsze trafiały mi się rozdziewiczone partnerki

Polecane posty

Gość girlsexpert
DO: ja też jestem dziewicą Aha, i ja jestem dziewica a mam 22 lata. AAAAACHHHHH bym ci chetnie ozorem wylizal ta twoja lechtaczke ale blonki bym ci nie naruszyl

Gość no bo jak sam byłeś uzywany
to nie licz na dziewicę:o

Ja tez dziewica :P Ale zaliczam sie do tej grupy wiekowej, o ktorej juz ktos tu wspominal :D 18 lat :) Mam pytanie. Interesuje sie mna 25 letni facet. Myslicie, ze chodzi tylko o jedno?:/ Bo czytam, czytam i tak jakos dziwnie mi sie zrobilo...

Gość właśnie nie
25 letnim facetom zależy na czymś więcej niż tylko na sexie

mam 22 lata i jestem dziewicą, tzn. hmm od 5 lat uprawiam petting ze stalym facetem i od niedawna z innym, wczesniej to niemal codziennie było, ale bez pełnego stosunku i tak samo ginekolog jak jej powiedzialam, ze estem dziewicą a planuje rozpocząć współżycie z facetem zrobila takie gały ze szok i walnęła \"przecież tutaj u pani tej błony prawie nie ma\" w ogole co za tekst :P i teraz mam takie pytanie.. bo chcialabym kochac się ze swoim chłopakiem teraźniejszym i on raczej ma dużego penisa a ja należę do tych filigranowych.. podczas pettingu byly facet wsadzal mi tylko dwa palce, ale w sumie chyba nigdy nie byłam podczas tego podniecona na maxa, więc nie wiem, czy nie mogl więcej, czy ja nie bylam w stanie no ale do rzeczy, czy mogę odczuwac duży ból? i czy będzie problem z wejściem, w sumie nie chcę mu mówić, że jestem dziewicą, bo ciężko to tak nazwać :P i wolalabym, żeby się nie zorientował.