Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martik

praca a mozliwosci

Polecane posty

hej za jakis rok mysle pojde do pracy znaczy szukac bede poki co siedze z mala corcia w domu i ucze sie jezyka angielski znam na poziomie 3 z 5 (robilam ostatnio tez w szkole) chcialabym znalezc jakas prace z tym ze nie sprzatanie mycie garow czy robienie w restauracji (tylko prosze nie krzyczec - nie mam nic przeciwko tego typu pracy z tym ze chcialabym sprobowac czegos w wyzszej polki).. ma ktos doswiadzczenie w szukaniu takiej pracy? slyszalam ze roznie jest jesli chodzi o praktyke i nie zawsze jej wymagaja ? jakie sa realne szanse na prace ? od czego zaczac ? macie jakies propozycje ?

Gość oliwka23
jesli bedziesz miec problem z otworzeniem strony to poszukaj topicu pod haslem "praca administracyjna", tam dowiesz sie o szukaniu takiej pracy, powodzenia

dzieki za odzew mysle o jakies kursach jeszcze w miedzyczasie jak juz dosyc swobodnie bede operowac jezykiem (ksiegowosc czy pochodne) pozdr milego dnia :)

Ja robie kurs z ksiegowosci i szukam pracy, ale kiepsko mi idzie, bo wszedzie chca ludzi z doswiadczeniem :( Ale mysle, ze w koncu uda sie gdzies zahaczyc :)