Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmarantaU20

NORMALNY OKRES PODCZAS BRANIA TABLETEK

Polecane posty

Gość gość
Z tą balearą tą jakiś spam?????????? Na każdym forum już to piszesz.

Gość gość
Hej, byłam u Pani Doktor i powiedziała, ze tabletki ktore przepisał mi poprzedni lekarz rzeczywiscie moga byc za słabe. Przepisala inne i powiedziala ze w takim wypadku, jesli podczas brania tabletek wystapi normalny okres, nalezy nadal kontynuowac branie tych tabletek i skonsultowac sie z lekarzem, ktory ewentualnie zmieni tabletki na silniejsze (co bylo w moim przypadku). Nie wiem jak by to wygladalo, jesli kobieta od poczatku bierze tabletki z dużą ilością hormonów i wystapi okres lub krwawienie. Wiem tylko, że na pewno należy zażywać tabletki do konca opakowania. Pozdrawiam!

Gość Problem inny niż wszystkie
Ja za to mam inny klopot. Biorę od ponad 2 lat antykoncepcję hormonalną, od 25 dni biorę enthyrox 50 (stwierdzono hashimoto), w połowie paczki antykoncepcji i 23 dniu enthyrox 50 pojawiło się krwawienie. Boli mnie brzuch od początku (4 dni) jak przed okresem, ból jest codziennie lekki do zniesienia ale jest, zazwyczaj mam tak jeden dzień. Początkowo było płomienie, teraz jednak jest bardziej obfity. Lekarka powiedziała że nie jest przekonana czy tak ma być, al ponieważ my przez telefon nie dziwię jej się że nie chce odp na to pytanie bez badania. Czy miał ktoś tak?

Gość gość
EUjYd4E4np1rXmfvVmqXugwM

Gość gość
O6li4clpCO7ecnqQtemZunyq