Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jan kowalski

Moja szwagierka jest prostytutką!

Polecane posty

Gość jan kowalski
Mąz nie wie na 100%. Zresztą kasy im nie brakuje. Brat naprawde sporo zarabia tylko, że nie ma go w domu. Gdyby był chyba by się zorientował.

Gość kdkd
może jest samotna jak męza nie ma, może brakuje jej seksu...

Gość qwertyuiio
Taka z niej kurwa Musisz to wyznać bratu

Gość kdkd
może on zrobił to samo i ona sie dowiedziała...

Gość jan kowalski
Ja się nie usprawiedliwiam. Żałuje tego ale chyba jest jednak różnica między gościem który raz poszedł do burdelu i do niczego nawet nie doszło a zwykłą dziwką, która na co dzien udaje szanowana matke i zonę.

Gość brakuje jej sexu
to się zatrudniła w burdelu...?? :o nie mogę... jakby jej sexu brakowało to by sobie kochanka znalazła, a nie z każdym brunym, spoconym palantem w burdelu by się pieprzyła.. ludzie..

Gość **** **** ****
ja tam bym się przyznała żonie...jeszcze cie szwagika wciągnie w taką gierkę, ze powie twoje żonie że byleś w burdelu, a sama się od bycie k.. wykręci...w końcu napewno umie dobrze kłamać skoro ukrywa swoją profesję. a żonie powiesz że kumple chcili iść to ich odprowadziłeś i ot tak zajrzałes jak burdel od środka wygląda, albo ze byliście tylko panienki na rurce ogladać (to żadna zbrodnia chyba)...no halo chyba znacie się nie od dziś i możecie się dogadać...a sprawa wyjdzie wczesnie czy poźniej, bo jak brat się dowie (kiedyś się w końcu dowie), to ona na pewno mu powie że wiedziałeś zeby odwrócić jego gniew od swojej osoby, wtedy dowie się żona i dopiero bedziesz miał sajgon.

Gość ale z ciebie......
bo to marna prowokacja za bardzo sie gubi w tym co pisze :D a jesli to nie prowokacja to koles przegrał życie z kretesem :o amen 😴 _________________________________________________

Gość jan kowalski
kdkd uważasz, że została dziwką dla seksu? Troche trudno mi w to uwierzyć choc z drugiej strony dla kasy tez chyba nie. No chyba że ci co maja duża kasę chca miec jeszcze więcej.

Gość ej sorry co to zanaczy
nie, nie ma żadnej różnicy nawet myślę ona jest na lepszej pozycji, bo zarabia na swoją rodzinę - cóż gdyby takich zwierząt jak ty nie było, i tej profesji nie byłoby także a dziwkarz (byłeś w burdelu więc zamiar skorzystania z usług miałeś - wiesz co to zdrada emocjonalna???) który zdradza swoją kobietę jest śmieciem

Gość brakuje jej sexu
tak tak, słuchaj takich jak ty... żadna kobieta nie znosi konkurencji, lasek na rurkach też nie... taka psychika:o

Gość jan kowalski
Z tym odprowadzaniem kumpli i dziewczynami na rurce to raczej nie przejdzie. Przeciez moja szwagierka tam była i widziała mnie. Jak mam juz sie przyznac to trzeba powiedziec całą prawdę. Nie wiem chyba jednak najpierw pogdam ze szwagierka a jak z tym nie skończy brat wszystkiego sie dowie.

Gość nie wiadomo co ta
szwagierka tam robila. pozory czasem myla. lepiej z nia otwarcie porozmawiaj, a potem zadecyduj czy byc lojalnym wobec brata... czy oszukac zone... moze to ona poszla na facetow, tak jak faceci chodza na dziwki? mezczyzna moze miec skok w bok, a kobieta juz nie? byc moze poklocila sie z twoim bratem, bo ktos jej doniosl, ze on ja za granica zdradzil. chciala sie odegrac? moze wcale nie zarabia dupa tylko poszla raz dla rozrywki? tak ja ty... :P

Gość brakuje jej sexu
poza tym co ty się o brata martwisz - jak nie wie do tej pory, to znaczy ze maxymalny kretyn, chociaz ja mysle ze wie - tego nie dałoby sie ukryc - wiesz niektórzy faceci podczas sexu gryzą etc - więc siniaki i inne ślady zostają - wie na pewno, tylko przed rodziną się nie przyznaje bo wstyd - że kobieta się musi do takich rzeczy zmuszać zeby było za co zyc.. ty się o swoj tyłek martw lepiej..

Gość jan kowalski
Nie wiem jakie sa jej motywy, musze z nia porozmawiac ale wybacz to co piszesz, że ona tam trafiła przypadkiem jest troche naiwne. Przeciez to jest burdel i pracuja tam kobiety nie faceci a ona wychodził az pokoju z facetem więc logiczne jest, że to był klient a ona tam pracuje.

Gość kdkd
Kowalski nie filozofuj tyle. Zastanawiasz sie tu jak baba. Bądz facetem . Idz z nia pogadaj albo rzuc ciekawszy temat.

" Przeciez to jest burdel i pracuja tam kobiety nie faceci a ona wychodził az pokoju z facetem więc logiczne jest, że to był klient a ona tam pracuje." o kurna!!!! a ty tam zwiedzać poszedłeś??? wiadomo, przecież nie po to, żeby zerżnąć dziwke..

Gość jan kowalski
Ile razy mam pisac, że on bardzo dobrze zarabia i kasy im nie brakuje. Poza tym znam swojego brata i on nigdy by się nie zgodził żeby jego własna zona była dziwką. Prędzej by sobie w łeb strzelił.

Gość porozumienie
jan kowalski----> sprawa jest prosta... Zadzwoń do niej i zaproponuj spotkanie, albo idź do niej do domu. Taka wizyta rodzinna. Nikomu to nie podpadnie. Podczas tej rozmowy zaproponuj uklad: nie powiesz nikomu jak będzie Twoją kochanką. Prosto prawda?

Gość jan kowalski
kdkd na pewno znia pogdam ale z tym seksem to mnie zaskoczyłeś. Pytam powaznie, uważasz, że kobieta może zostac dziwka bo brakuje jej seksu?

dobre dobre to o kochance:D a moze on dobrze zarabia, ale on - dla siebie, a zona - baw sie dobrze i sama pracuj, ja ci pieniedzy nie dam.. skąd wiesz? szwagierke też niby znałaeś a tu taka opcja, moze i braciszek nie jest taki kryształowy jak sie wydaje:o

Gość jan kowalski
Nie mówię, że brat jest kryształowy bo tego do końca nie wiem ale wiem, że niczego jej nie brakuje. Przeciez wiem jaki maja dom, jaki samochód i wiem, że on dobrze zarabia więc tak jak pisałem kasy im nie brakuje.

Gość kobieta nie jest
dziwką dla przyjenmości.. nigdy.. dla przyjemności to moze mieć kiklu kochanków, ale na pewno nie oddawała by się przygodnym facetom potrzebujemy do sexu jeszcze troche uczucia, poczucie bezpieczenstwa etc cos tego nie ma juz twoja zona skoro chciałes ją zdradzic odczep się od szwagierki, jej sprawa, zastanów sie co ty chciałeś zrobić i jakie to moogloby miec konsekwencje

Gość kobieta nie jest
a tak poza tym - to co ty widzisz, dom, samochod - to wszysko maga byc pozory - podobnie jak i jego zarobki moze to wlasnie ona jest glowa rodziny, dzieki której jest ten dom, samochod, pieniądze

do założyciela topiku: nie wpierdalaj sie to twoja tajemnica też będzie bezpieczna poza tym brat pewnie wie--ty nie musiałeś wiedzieć--przecież nie miał sie czym chwalić---i pewnie dla tego im kasy nie brakuje hmm

Gość kdkd
albo na przykład maz ja zaraził jakims paskudnym wirusem i ona sie teraz msci na facetach...moge jeszcze wymyslic kilka z pozoru nieprawdopodobnych powodów...

może brat o wszystkim wie lub nawet sam to wymyslił a praca przy ubezpieczeniach to taka oficjalna wersja dla rodziny? Życie potrafi zaskakiwac...

Gość kobieta nie jest
kdhg nie wymyślaj... pewnie porwali ją kosmici, wszczepili coś i zaprogramowali żeby przekazała jak największej liczbie osobników...:o

Gość DOKŁADNIE PASADENKA

Gość porozumienie
jan kowalski---> nie dyskutuj tu juz bo spowodujesz lawinę zawisci i ataków. receptę dałem. Wyjdź teraz do niej i zaproponuj... powodzenia!